Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ravitseva kynsilakanpoistoaine

Lakkailin eräänä iltana kynsiäni kun huomasin, että olen unohtanut täysin postata teille yhdestä aivan loistavasta kynsilakanpoistoaineesta, jonka sain jo viime vuonna blogikokeiluun.

TBS Sweet Almond Oil

The Body Shopin Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover -kynsilakanpoistoaine on nimittäin ollut aivan ässä tuote suoraan sanottuna! Hellävarainen lakanpoistoaine sisältää manteliöljyä, soijaöljyä, aprikoosiöljyä ja jopa marulaöljyä, jotka yhdessä takaavat, ettei tuote kuivata kynsiä tai kynsinauhoja kynsilakkaa poistaessa.

TBS Sweet Almond Oil

Ravitseva koostumus liuottaa lakat helposti kynsiltä jättäen sormiin melko öljyisen tunteen. Tykkään lakanpoistoaineista, jotka sisältävät hieman kynsiä ravitsevia öljyjä, sillä muuten kynteni jäävät helposti melko kuiviksi. Minulle on kuitenkin tärkeää, että tuote huuhtoutuu kynsiltä helposti pois, jotta uusi värilakka tarttuu niille hyvin eikä minulle jää tunnetta, että kynsilakan teholiuottimet jäävät yhä kynsiini. Tämä tuote onkin ollut loistava kaikella tapaa.

TBS Sweet Almond Oil

Tämä on siis  tuote, josta ei voi kirjoittaa kovin pitkiä tarinoita, sillä tällä on simppeli funktio, jonka tämä hoitaa ja vieläpä odotukset hieman ravitsevien aineidensa avulla ylittäen. Jos haussa on siis erityisesti kuiville ja hauraille kynsille sopiva lakanpoistoaine, niin tämä Body Shopin tuote on silloin aivan loistava valinta!

TBS Sweet Almond Oil

Mikä lakanpoistoaine teillä on tällä hetkellä käytössä ja mitä mieltä olette siitä?

The Body Shop Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover -lakanpoistoaineella on hintaa 8,80 euroa.

Kommentit (3)

 1. Sara|Sara’s Fab Life

  Tällähetkellä Oriflamen lakanpoistoaine. Itse olen yrittänyt muistaa käyttää Malavan korjaavaa lakkaa ”Liuskottuville kynsille”. Mahtaakohan tuo poistoaine jatkossa auttaa siihen? Tai että ei niin pahasti katkeilisi…

  • Virve

   Jos kynnet nimenomaan liuskoittuvat ja sen myötä katkailevat, johtuu tämä yleensä kynsien kuivuudesta (kynsilevyjen välissä ei ole tarpeeksi niitä yhteen liimaavaa ”sementtiä”). Tällöin on hyvä muistaa ravita ja kosteuttaa kynsiä sekä pitää huoli, ettei lakanpoistoaine oli liian tujua tavaraa ja kuivata kynsiä lisää. 🙂

 2. Elli

  Moikka Virve,
  Olen käyttänyt Dependin vihreää aivan huippua poistoainetta siitä lähtien, kun sitä suosittelit. Nyt tuli jo kylmä hiki kun Kicks ei sitä enää myynyt eikä Ebaystakaan löytynyt. Mutta täällähän odotti uusi kynnet pelastava suositus kun vähän haki! Jee 🙂 Menee testiin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *