Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Rauhoittukaa!

Sain yli vuosi sitten blogini kautta kokeiltavakseni No7 -merkin Calm Skin Redness-Relief Balmin (joka ilmeisesti nykyään kulkee Gel-nimellä, mutta jonka sisältö näyttäisi yhä olevan sama), josta on ollut kuivalle ja kuivuuteensa takia ärtyvälle iholleni viimeaikoina töissä ollessa suuri apu.
Ohut emulsio on tarkoitettu käytettäväksi voiteen alla lisätuotteena tai sitten sitä voi käyttää rasvaisemmalla iholla yksinäänkin. 
Itse käytin tuotetta hyvinä päivinä meikin alla yksinään ja huonoina päivinä kosteusvoiteen alla. Käytin tuotetta myös öisin yövoiteen alla.
Laivan kuiva sisäilma yhdistettynä kuivaan ihooni ovat kamala yhtälö ja koin saavani tästä tuotteesta suuresti apua. Kiristävän kuivalle ja ajoittaan siksi punoittavalle iholleni tämä ei tietenkään ollut mikään patenttiratkaisu, joka veisi pois kaikki sen ongelmat, mutta koin saaneeni tästä loistavaa lievitystä ongelmaan.
Myönnän lätränneeni tuotteella hieman, sillä ihoni imee ja ottaa vastaan kaiken sille laitetun. Paitsi että tämä kevyenä iholle imeytyvä emulsio kosteutti ihoani mukavasti, koin sen myös rauhoittavan sitä hieman. Tuote oli loistava valinta varsinkin päiväkäyttöön, sillä paitsi että se hoiti ihoa, siloitti se myös ihon pintaa tehden hyvää pohjaa meikille.
Olen kokeillut No7-merkin tuotteita nyt vasta muutamia, mutta olen pitänyt oikeastaan niistä kaikista. Jokainen ei ole saanut aikaan hurraa-huutoja (muutama tosin on), mutta yksikään ei ole kuitenkaan ollut pettymys. Nyt kun asun tässä No7-merkin luvatussa maassa Englannissa, olisi minun lienee syytä ottaa itseäni niskasta kiinni ja tarttua niihin Bootsissa jatkuvasti tyrkytettäviin No7-alennuskuponkeihin ja oikeasti tehdä enemmän tuttavuutta merkin tuotteiden kanssa.
Oletteko te kokeilleet tätä kyseistä ihon rauhoittajaa? Tai oletteko löytäneet muita hyviä, teidän ihollenne sopivia tuotteita samaiselta merkiltä?

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    No7 vaahtoputsari on aivan ihana.Myös muita merkin tuotteita olen käyttänyt ja ollut niihin tyytyväinen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *