Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Räpsyti ripsuti

Tätä postausta moni on varmasti odottanut. Tänään nimittäin näytän, mihin Max Factorin uusin Mascara Lash Extension Effect ripsissäni pystyi.

Sanottakoon heti aluksi, etten edes oleta tämän kykenevän haastamaan False Lash Effectiä, sillä tämä on pidentävä mascara ja FLE puolestaan tuuheuttava mascara ja itse haen juuri tuuhennusta ripsiini. Minua nimittäin ärsyttävät ihmiset, jotka tuomitsevat mascaran huonoksi ottamatta huomioon, mitä mascara lupaa ja mitä heidän omat ripsensä tarvitsevat.

Esimerkiksi Maybellinen Define-a-lash on minun ripsissäni todella mitäänsanomaton, mutta se ei silti tee siitä huonoa ripsiväriä. Sehän nimenomaan tekee sen, mitä lupaa: erottelee ripset kauniisti! Minun tarpeisiini se ei kuitenkaan riitä ja jättää omat ripseni todella mitäänsanomattomiksi, mutta jonkun muun valmiiksi jo runsaista ripsistä se tekee varmasti upeat. Se, ettei se siis kykene tekemään minun ripsistäni pitkiä ja tuuheita ei siis tarkoita, että mascara olisi huono, vaan ettei sen lupaus vaan ole sitä, mitä minä haen. Tämä kannattaa oikeasti pitää mielessä mascaroita arvostellessa ja ostopäätöstä tehdessä. Päätä siis ensin, mitä ripsesi tarvitsevat ja etsi niiden tarpeisiin sopiva mascara.

Mutta katsotaan nyt vihdoin, mihin tämä FEE kykenee!

Joku pyysi joskus, jos voisin mielummin näyttää ripsivärejä testatessani, miltä ripseni näyttävät edestäpäin katsottuina. Ongelma on vaan se, että jos mascara on vesiliukoinen, ei se pidä ripsissäni taivutuksia ja lopputulos näyttää suoraan edestä kuvattuna varsin mitättömältä:

Jos puolestaan kuvaan ripseni niin, että niistä oikeasti erottuukin jotain, näyttää mascara huomattavasti vakuuttavammalta:

Hyvänä päivänä ja hyvällä tuurilla mascaralla sai näinkin näyttävää jälkeä.

Vähän kehnompana päivänä jälki näytti tältä. Ripsikampaa olisi saanut ripsille hieman vilauttaa, mutta se tosiaan johtunee siitä, että yritin lappaa massaa ihan reilulla kädellä ripsiini.

Kuten ei FLE, ei myöskään LEE ole välttämättä se paras mascara hätähousuille. Paras jälki ei synny parilla vedolla, vaan oikealla tekniikalla (FLE:n kanssa harjaa pyöräytetään ripsissä, ei siksakata) ja monen monella vedolla.

Pituutta tällä mascaralla sai ehdottomasti lisää, kun vain jaksoi hetken tämän kanssa tuhertaa. Tuuheutusta tämä antoi varsin kevyesti, mutta toisaalta tämä onkin pidentävä mascara. (Miksei kukaan voisi yhdistää tätä ja FLE-mascaraa? Harmi, että heitin oman FLE:ni pois ennen kuin tajusin kokeilla kerrostaa näitä kahta…) Pidentäväksi mascaraksi mielestäni siis hyvä, joskaan ei ihan huippu. Ja jos massan kanssa ei ala ahnehtia liikaa, on tämän erottelukyky myös hyvä.

Onko teillä kertoa jo omia kokemuksianne tästä mascarasta?

Viimepäivinä blogissani on ollut varsinainen mascaraputki menossa, mutta en usko, että kukaan pahastuu uutuuksien yksityiskohtaisesta esittelystä. Olen ollut pari päivää poissa koneen ääreltä ja julkaissut vain ajoitettuja postauksia ja lupaan palata kommentteihin viimeistään keskiviikkona!

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Mäki oon huomannu ton et pitää fle:n kanssa monta vetoa vetää että saa kunnon jälkeä. Se on vaan aika rasittavaa kun monta minuuttia pitää vedellä sitä ripsaria 😀 sotketko muuten paljon silmänympäryksiä kun laitat ripsaria? kun se fle:n harja on niin iso, että ite näytän ihan turpiin saaneelta kun sitä oon laittanu…

 2. Nimetön

  Anonyymi: FLE:n kanssa en sotke, sillä vaikka harja on iso, ovat harjakset lyhyet. Riippuu minulla siis ihan harjasten pituudesta. 🙂

 3. Discounted cosmetics

  I used to Lakhmi eye waterproof mascara,but don't made my eye as looks your.Really your eye feels so gorgeous.I want to use this new one.Where can i get it?

 4. Nimetön

  Discounted cosmetics: You can find the counries that sell Max Factor from their website. And if MF isn't sold where you live, you can always find identical products from Cover Girl. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *