Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Rapattua pintaa

Vaikka olenkin viimeaikoina ollut hieman laiska lakkaamaan kynsiäni, saa minutkin aktivoitua lakkailun kanssa, kun minulle antaa kynsilakan, jossa on jokin erityinen jippo. 
Cracklet, magneetit, hileet ja hippuset on jo nähty aikoja sitten, mutta erilaiset massasta erottuvat tekstuurit houkuttelevat yhä. Siksi olinkin täpinöissäni, kun sain blogini kautta käsiini OPI:n Liquid Sand -lakan sävyssä It’s All San Andreas’s Fault.
Ensinnäkin rakastan lakan mutaista sävyä. Minulla on paha heikkous tällaisiin monien mielestä epämääräisen rumiin sävyihin, mutta minä olen vaan aivan pöhkönä näihin. Nämä ovat juuri niitä sävyjä, jotka ovat niin kamalia, että ovatkin jo ihania.
Tämän lakan juju ei kuitenkaan ole sen sävyssä vaan tekstuurissa. Minulla on aiempaa kokemusta Liquid Sand -lakoista niiden hileisemmässä muodossa, muttei tällaisessa creme-tyyppisessä.
Lakka nimittäin kuivuu kynsillä jäljittelemään rapattua pintaa! 
Kynnet ihan tosi näyttävät ja tuntuvat siltä, kuin ne olisi juuri viimeistelty  laastilla ja jätetty sellaisiksi. 
Minulla on kuvissa kynsissäni lakkaa kaksi kerrosta, mutta yhdelläkin pärjäsi jo hyvin. Koska rapatun näköinen pinta jää karhean mattaiseksi, ei lopputuloksen aikaansaamista voi nopeuttaa pikakuivattajaa käyttäen sen vain sabotoidessa efektin, mutta lakka onneksi kylläkin kuivui niin nopeasti, ettei pikakuivattajaa ehtinyt haikaillakaan.
Olen aivan innoissani tällaisesta lopputuloksesta vaikkakin uskon, että tällainen efekti ja varsinkin tässä värissä on melkoinen mielipiteiden jakaja. Oma mielipiteeni on kuitenkin jo jaettu ja se on, että tämä on aivan huippu!
Mitä mieltä te olette?

Kommentit (12)

 1. Heini

  Nämä on ihania! Isadoralla on Sugar Crush-sarja. Se on myös tekstuuripintainen, mutta bling blingillä. Aivan ihania 🙂

  • virve

   Olen kuolaillut noita IsaDoran lakkoja aina niiden ohimennessäni. 🙂

 2. Anonyymi

  Näyttää tolla lakalla kynnet samalta kuin olisin dreijannut savikuppeja tai tehnyt kasvimaalla hommia ilman suojakäsineitä ja savi olisi tarttunut sormiini…
  Omituinen lakkaustulos.

  • virve

   Juuri niin kamalan omituinen, etten voinut kuin ihastua. 🙂

 3. Minttu

  Testasin tuota samaa lakkaa (samaa sävyä myös), kun täällä oli muotiviikolla OPIn edustaja tekemässä pikamanikyyrejä. Tykästyin kovasti tuohon mattaan rosoiseen lopputulokseen, vaikka tavallaan varsinkin tuo saven sävy on melkein ällö. Tosi hienolta ja yllättävän sofitikoituneelta se kuitenkin näyttää niin kauan, kun ei ole alkanut rapista pois.

 4. Anonyymi

  Ihana!

 5. Olivia

  Tavallaan tosi kiehtova sävy ja pinta kyllä, tosi savinen ja luonto tulee mieleen. 😀 En oo tykännyt tällaisista sävyistä mutta jotenkin tää on niin erikoinen et voisin itsekin käyttää!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *