Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ranteilla nyt

Pidän puuterisen pehmeistä hajuvesistä ja ihollani onkin viimeaikoina viihtynyt usein eräs jopa varsin yllättävä tuttavuus.
Yllättävä nimittäin siinä mielessä, etten ole oikeastaan suuremmin kokenus kyseisen merkin tuoksuja omaksi jutukseni aiemmin.
Tuoksu on nimittäin Pradan Infusion d’Iris EdT, joka on kaksi vuotta sitten markkinoille tuotu jatkotuoksu Infusion d’Iris EdP:lle (olematta kuitenkaan vain sen kevennetty versio).
EdP on ollut minusta vain luokkaa ”ihan kiva”, mutta tästä EdT-versiosta pidän kovasti.
Tuoksu on nimenomaan hyvin puuterinen ja pehmeä, mutta samalla myös kevyen kukkainen Olisin todella huono hortonomi, mutta kuulemma tässä tuoksuu selkeästi hajuveden nimen mukainen iiris sekä neroli, kielo ja orvokki, mutta itse omalla pelkistetyllä kukkanenälläni tulkitsen tämän vain puuteriseksi tuoksuksi, jossa on pientä kukkaisuutta ja raikkautta seassa.
Huurteiseen pulloon pakattu tuoksu miellyttää silmääni myös designiltaan. Oma pulloni on 200 ml jättipullo eikä varmasti tule kovin helpolla kulumaan loppuun, mutta onpahan ainakin, mitä ruiskia!
Pidän tuoksusta, sillä se on nenääni naisellisen tyylikäs ja pehmeä, hieman persoonallinen, mutta silti hyvin hillitty. Tuoksu sopiikin loistavasti kevyeksi arkituoksuksi.
Myös miesten puolella minulla on yksi Prada-mieltymys:
Prada Amber Pour Homme on ihanan tyylikäs, mutta kevyen raikas pukumiehen tuoksu!
Oletteko te pitäneet Pradan tuoksuista?

Kommentit (7)

  1. Ville Niskanen

    Ihania nuo Pradan tuoksut 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *