Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Rakkausloitsu

Kolmas kokeilemani Victoria’s Secretin vartalovoideiden koostumus oli Deep-Softening Body Butter.

Hankin tämän Love Spell -tuoksussa, eli tässä tuoksuvat kirsikan kukat ja persikka. Sanokoot purkki mitä sanoo, mutta minun nenääni tämä tuoksuu aivan sille 90-luvulla vielä myynnissä olleelle punaiselle Frisco-limulle, jota sain pienenä ottaa mukaani saunaan!

Tämän koostumus tosiaankin on Body Butteria eli vartalovoita. Koostumus ei ole oikeastaan kovaa, mutta sen verran jäykkää kuitenkin, että jos voin pinnalla juoksuttaa sormea, irtoaa sitä iholle vain todella ohut kerros. Koostumus onkin tavallaan jopa ehkä hieman voidemaisen jellymäinen jollain muotoa: kun sormenpäitä painaa sitä vasten, eivät ne uppoa vartalovoiteeseen vaan koko voidemassa ikäänkuin joustaa hieman alaspäin.

Tämä on kostetustehoiltaan oikein kostettava ja ravitseva, mutta suureksi yllätyksekseni imeytyikin iholle melko nopeasti ja lähes täysin.

Olisin jotenkin odottanut, että tämä olisi jäänyt ihon pinnalle nahkeampana, mutta tämä katosikin iholle melkein kokonaan. Sopii siis niille kuivaihoisille, jotka eivät välitä rasvaisesta tunteesta ihollaan. (Itsehän rakastan sitä kunnon body butterin tuntua iholla illalla nukkumaan mennessä.)

Onko joku muu kokeillut näitä Victoria’s Secretin Body Buttereita tai muita Love Spell -tuotteita?

Kommentit (2)

  1. Anonyymi

    En ole kokeillut, koska en ole näihin Suomessa törmännyt. Sen verran kuitenkin kommentoin, että inci näyttää mieleiseltä ja tuoksukin kuulostaa sopivan tyttömäiseltä. 🙂

  2. J

    Minäkin kiinnitin huomiota mukavan oloiseen inciin, ihan oikeasti kosteuttavia ainesosia eikä silikonia heti toisena tai kolmantena.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *