Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Rakastunut naiseen

Ei, en aio tulla kaapista ulos tänään, olen (kiitos vaan kysymästä) täysin tyytyväinen parisuhteeseen, jossa olen ihanan miehen kanssa. Tahtoisin tänään kuitenkin julistaa suureen ääneen rakkauttani erästä naista kohtaan.

Pohjustuksena tälle rakkaudenjulistukselle kerron hieman taustatietoa keskittyen ihooni. Toisin kuin moni tämän postauksen perusteella erehtyi luulemaan, emme todellakaan ole ihoni kanssa pitkiin aikoihin olleet kavereita keskenämme. Hyvä kun edes tahdon moikata nähdessä! Blogger nyt vaan onneksi sattuu olemaan hyvä kaverini ja ilman mitään muokkauksia siloittaa ihoni automaattisesti reiluna ystävänpalveluksena.

Tosiasissa tilanne on viime syksystä lähtien ollut suurimman osan ajasta (ainakin minun mittapuullani) katastrofaalinen. Minähän lopetin reilu vuosi sitten Roaccutan-kuurin, jonka jälkeen ihoni tottelikin minua aina viime syksyyn asti. Siitä sitten alkoikin alamäki…

Nassussani on lähes joka päivä ollut minua ilahduttamassa joku ongelmallisempi, kipeämpi tai ainakin muita näppyjä suurempi tapaus ja leukani ja otsani ovat saaneet minut epätoivon valtaan pienen röhelmäisen tukkeuman kanssa. Joskus olisi tehnyt vaan mieli aloittaa aamu ottamalla käteen juustohöylä ja siistiä iholta pois pari ylimääräistä ihokerrosta ja viimeistellä koko homma hiontakoneella ja jäädä muovipussi päässä kotiin tekemään hidasta kuolemaa…

Mikään ei ole tuntunut auttavan täysin, vaikka moni juttu onkin tuonut pientä apua. Säännöllinen, yli puoli vuotta jatkunut käynti kosmetologilla Hjeronymous-kasvohoidossa on tuonut kyllä paljon helpotusta, samoin huhtikuusta asti syödyt antibiotit. Varmasti jälkimmäiset varsinkinkin ovat viimeaikoina näyttäneet vaikutustaan, mutta kaikkein suurimman avun koin saapuneen vähän aikaa sitten.

Otin nimittäin käyttöön kokeiluun saamani Paula’s Choicen tuotteet, eikä ihoni ole sitten viime kesän ollut näin hyvässä kunnossa!

Iho tuntuu sileältä ja tasaiselta, yksittäisiä satunnaisia hormoninäppyjä lukuunottamatta näppyjä ei nimittäin enää pahemmin ole. Kaikki pieni röhelmä ja tukkeuma näyttää kadonneen enkä ole enää täynnä epätoivoa joka aamu peiliin katsoessani. Toki tämä tilanne voi varmasti olla useiden osatekijöiden summan ansiota, mutta reilua viikkoa Paulan tuotteiden käyttöön oton aloitusta myöhemmin muutosta alkoi näkymään ja nyt muutaman viikon käytön jälkeen tilanne on todella selvä: tiukassa olevat tukkeumat ovat hävinneet.

Sain käyttööni kaksi tuotetta:

Resist Barrier Repair Moisturizer Skin Remodeling Complex (50ml, 25,50€), joka on itseasiassa tarkoitettu normaalista kuivemmalle ikääntyvälle iholle, mutta minulla tämä on toiminut todella hyvin. Tuote sisältää antioksidantteja ja koska se on pakattu ilmatiiviisti, pääsevät ne pysymään tallessa. Erityistä tässä tuotteessa on mm. sen sisältämä retinoli.

Resist Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid (50ml, 26,95€), joka on kaikille ihotyypeille ja erityisesti ikääntyvälle iholle tarkoitettu tuote. Tässä tuotteessa erityistä on nimenomaan sen AHA-happo pitoisuus, eli tämä siis kuorii ihon pintaa kevyesti estäen näin ihollani pahojen tukkeumien syntyä ja siloittaa samalla ihon pintaa.

Olen käyttänyt näitä tuotteita aamuin illoin niin, että olen ensin levittänyt Daily Smoothing Treatmentin ja sen imeydyttyä tuon toisen vielä siihen päälle. Nämä ovat yhdessäkin todella kevyen tuntuisia, joten yöksi olen vielä levittänyt päälle lisää kostetutustehoa tuovan kasvovoiteen. Koska AHA-hapot kuorivat ihoa ja siksi ohentavat sitä, on ehdottoman tärkeää suojata iho auringolta. Päiväkäytössä olekin lisännyt näiden kahden päälle sitten vielä suojakertoimellisen voiteen, mikäli olen mennyt ulos.

Noiden voiteiden kombo on saanut paitsi näpyt katoamaan iholtani, myös kuorinut ihoani niin, että viimeaikaisten näppyjen jäljet ovat nekin lähes täysin kadonneet.

Minut Paula vakuutti täysin tuotteillaan ja uskon, että tästä tulee kauniin tyttöjen välisen rakkaustarinan alku. (Toisaalta luotin Paulan asiantuntemukseen tuotteiden kanssa kyllä melko sokeasti jo ennen kokeilujanikin…)

Muita, jotka Paula on onnistunut viettelemään?

(Jos innostuit, klikkaa tänne.)

Kommentit (14)

 1. milli

  Painiskelen täällä itse samanlaisten iho-ongelmian kanssa, mutta lähdin lähestymään pulmaa hieman eri kantilta. Nimeni alta löytyy linkki "blogiini", joka on omistettu ihan vain tälle ihon kunnostusprojektille.

  Aiempien kommentoijien tapaan päätin kokeilla ruokavalion vaikutusta ja nyt noin kolmen viikon jälkeen tilanne on jo parantunut jonkin verran. En itse luottanut täysin tuohon nujerra akne -oppaaseen, mutta poimin sieltä paljon hyviä vinkkejä ja loputkin ratkaisut perustelin muilla lähteillä. Perusasiat löytyvät tiivissä ja helposti luettavassa muodossa vaikkapa tästä mainiosta postauksesta Kaikki mitä rakastin -blogista: http://kaikkimitarakastin.blogspot.com/2011/04/lemppari-ihonhoitotuotteeni.html

  Olen ollut myös pienessä ostolakossa ( 😉 ) kosmetiikan suheen tässä samalla, sillä kyllästyin siihen, että mikään kokeilemani ei loppujen lopuksi kuitenkaan pitänyt lupauksiaan.

  Nyt kun ihon on alkanut vähitellen kesyyntymään, ajattelin harkita muutaman uuden kosmetiikkatuotteenkin hankkimista projektin tueksi. Nuo suosittelemasi Paula's Choice -tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta. Seuraavana listallani onkin jokin kemiallisesti kuoriva tuote.

  Luin aiempaakin postausta, jossa puhuit Aha-hapoista ja jäin miettimään, miksi juuri aha:t eikä bha:t?

 2. Anonyymi

  no niin, sait mun intoutumaan.. 😀 tilasin just akneiholle suunnatun puhdistusaineen, kasvoveden ja kosteusvoiteen. katsoo nyt miten lähtee tehoamaan! 🙂 ps. oot velkaa mulle 60e!

 3. Anonyymi

  Hei! Löysin blogisi tänään, ja sain sellaisen käsityksen että olet kauneusalalla töissä? Osaisitkohan auttaa pulmassani 🙂 Ennen kärsin pahasta akneihosta, mutta e-pillerit auttoivat suurimmaksi osaksi. Nyt kiusana ovat aknearvet (jotka olen hieman saanut vaalennettua muutamilla tuotteilla, mutta häiritsevät silti..) ja mustapäät(!!). Mustapäistä en pääse eroon sitten millään, vaikka olen kokeillut tosi monia eri tuotteita. Osaatkohan suositella jotain tosi hyvää ja tehokasta? Kiitos!! 🙂 ps. jos olisi siis joku vähemmän hintava kuin tämän postauksen tuotteet…

 4. Anonyymi

  Anonyymille ja muillekin edullista ja toimivaa AHA-kuorintaa etsiville voin lämpimästi suositella mustapäihin ja aknearpiin iHerbistä saatavia Reviva Labsin glykolihappovoiteita. Voiteesta on saatavana miedompi 5% ja vahvempi 10% glykolihappoa sisältävä versio, miedommalla suositellaan aloittamaan. Voidetta käytetään öisin muutamia kertoja viikossa. Toimii erittäin hyvin mustapäihin ja aknearpiin, vaikka ovatkin varsinaisesti ikääntyvälle iholle suunnattuja. Itse en aio näistä enää luopua.

  http://www.iherb.com/Reviva-Labs-5-Glycolic-Acid-Cream-1-5-oz-42-g/5075?at=0

  http://www.iherb.com/Reviva-Labs-10-Glycolic-Acid-Cream-1-5-oz-42-g/5033?at=0

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *