Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Rakastunut naiseen the sequel

Sain keväällä testattavakseni suomenvalloitukseen ryhtyneen Paula’s Choicen tuotteita ja kerroinkin jo, kuinka rakastuin niihin.

Tuotteet saivat ihoni voimaan paremmin kuin koskaan ja pienet näpyt ja ryhelmät katosivat iholtani tehden siitä ihanan sileän ja pehmeän.

Kun päivittäisessä käytössäni olleet Barrier Repair Moisturizer Skin Remodeling Complex sekä Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid -voiteet loppuivat, päätin korvata ne kaksi yhdellä, hieman voimakkaammalla tuotteella ja siirryin käyttämään Paula’s Choicen nettikaupasta tilaamaani 8% Alpha hydroxy acid geliä.

Aluksi minua hieman jännitti ottaa käyttöön tämä entisiä voimakkaampi geeli, mutta kuten käyttöohjeissakin kerrotaan, voi tuotteen ottaa käyttöön pikkuhiljaa ja aloittaa käytön levittämällä väritöntä geeliä iholle vaikkapa vain joka toinen ilta.

Tällä hetkellä käytän geeliä joka ilta ja välillä myös päivällä ja ihoni voi aivan loistavasti. Yksittäisiä satunnaisia hormoninäppylöitä tämä ei tietenkään ehkäise, mutta auttaa myös niitä vastaan taistelussa niiden jo ilmestyttyä iholle. Ennen kaikkea tämä on kuitenkin pitänyt iholtani poissa ne kaikki pienet ryhelmät ja epäpuhtaudet, joihin ihoni on jo pidemmän aikaa taas ollut taipuvainen. Jos olen ilman geeliä muutamia päiviä, huomaan heti eron ihollani. Toisaalta kun taas otan geelin käyttöön tuollaisen muutaman päivän tauon jälkeen, huomaan eron selkeästi myös toiseenkin suuntaan.

Paulan verkkokaupassa on saatavilla geeliä eri vahvuuksilla ja paitsi AHA-happogeelejä myös BHA-happogeelejä.

Paulan sivuilta voit lukea lisää näiden eroavaisuuksista ja etsiä sinulle sopivimman tuotteen.

Koska tuote on kuitenkin ihon kuorintaan tarkoitettu tuote, ei tämä riitä kosteuttamaan ihoa vaan tämän päällä olisikin hyvä käyttää erillistä kosteusvoidetta. Tuotteen koostumus on ohut ja rasvaton, joten myönnän kyllä itse joinakin kuumempina päivinä käyttäneeni tätä ihan yksinäänkin. Itse kuitenkin normaalisti levitän tämän iholle, annan tämän imeytyä ja kuivua hetken ja levitän päälle sitten tarpeisiini sopivan kosteusvoiteen.

AHA- ja BHA-hapot kuorivat ihoa ja sitä kautta iho on herkempi UV-säteilylle, joten näitä happoja sisältävien tuotteiden kanssa on ehdottoman tärkeää käyttää päivävoidetta, jossa on riittävä UV-suoja.

Plussaa muuten reilun kokoisesta pakkauksesta: tuotetta on pullossa 118 ml eikä tuotteella ole hintaa kuin 21,50 euroa!

Tämä tuote vahvisti rakkauttani Paulan tuotteita kohtaan entisestään ja voin kertoa, että tulen todellakin ja aivan ehdottomasti hankkimaan lisää Paula’s Choicen tuotteita. Tämä tuote nousi muuten HG-tuotteideni listalle ihon epäpuhtauksia vastaan taistelussa!

Onko joku muu huomannut ihollaan selkeän muutoksen Paulan tuotteiden käyttöönoton jälkeen? Mitä tuotteita olette silloin käyttäneet?

Kommentit (16)

  1. piipaa

    Kiitos nopeasta kommentista! Itselläni on ollu kyllä vähän samanlainen aavistus, että voisko olla että tuo antioksidanttiseerumi ei oo sopiva, kun luulis että BHA-aine ei kyllä aiheuttais näppyjä. Teenpä niin ja lupaan tulla kertomaan miten kävi.

    Mukavaa syksyä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *