Rajoitetun lystiä

Mainitsin edellisessä postauksessani, että käytän ripsipidennyksieni vuoksi silmieni rajaamiseen yleensä nestemäistä rajausta sen kynää hellävaraisemmin tapahtuvan levittyvyyden vuoksi.

En ole ennen innostunut nestemäisistä rajauksista suuremmin, sillä tykkään enemmän kynien jättämästä pehmeämmästä jäljestä. Tämä oli kuitenkin ennen kuin kokeilin Clarinsin rajaustussin.

Clarinsin nestemäinen rajaus on tosiaan kynämäinen tuote, jonka sivellinosa on kärjestään sen verran kapea, että sillä saa tehtyä hyvinkin ohutta ja tarkkaa jälkeä. Kynä ei sylje rajausväriä sisältään ulos automaattisesti, vaan sen yläpäätä kiertämällä siveltimeen vapautuu väriä. Ja tässä on se syy, miksi minä ihastuin tähän tuotteeseen.

Kun tuotetta nimittäin vaan pyörittelee maltilla, saa tällä tehtyä hyvinkin pehmeää ja kuin tavallisella, ei-nestemäisellä rajauskynällä piirretyn näköistä jälkeä.

Yksi pieni naksautus riittää usein tuomaan väriä tussin kärkeen juuri sopivasti, jonka jälkeen rajaaminen on helppoa ja suttaamatonta eikä rajauksesta tule kova tai terävän näköinen.

Mutta tiedättekö mikä tässä on parasta? No se, että väriä voi kuitenkin ottaa kärkeen myös reilumminkin ja tehdä samalla tuotteella myös ne terävemmätkin rajaukset esimerkiksi iltamenoon:

Näppärää!

Rajaustussia on saatavana niin mustana kuin ruskeanakin ja oma mustanikin on jo varsin pehmeä väriltään.

Kuvassa vasemmanpuoleinen silmä on rajattu tussilla pehmeämmin ja oikeanpuolinen silmä terävämmin samaa Clarinsin nestemäistä rajausta käyttäen.

Tämän tuotteen hinta liikkuu muistaakseni n. 29 euron paikkeilla ja kynä on hyvin riittoisa. Väriä on 1,3 ml, joka toki kuulostaa vähäiseltä, mutta on itseasiassa käytössä todella runsaasti. Päivittäisessä käytössä tästä siis riittää varmasti iloa useiksi kuukausiksi.

Onko tämä tuote tuttu teistä jollekin?

Kommentit (9)
  1. Mun piti kysyä tätä sulta jo kauan aikaa sitten! Kummasta jalkavoiteesta pidit enemmän; Compeed yöjalkavoiteesta vai siitä Schollin deep moisturising creamista? 🙂

  2. olin tossa 20.4-22.4 laivalla ja olin ihan kikseissä ku olit siinä meikkikaupassa kassalla ku sisko osti ripsaria. ihan ku julkkiksen olisin nähny 🙂 olis hirveesti tehny mieli sanoo että apua mä luen sun blogia mut en sit viittiny 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *