Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Rajaukset silmiin pizzaleikkurilla? MAC Cosmetics näyttää mallia!

Tykkään kokeilla kaiken maailman kosmetiikkavillityksiä (kuten vaikka sillä kondomilla meikkausta), mutta otsikosta huolimatta en ole kuitenkaan tänään ihan oikeasti rullaamassa silmiini rajauksia aidolla pizzaleikkurilla. Sen sijaan fiilistelen erästä ilmeisesti tulossa  olevaa tuotelanseerausta, jonka takana on MAC Cosmetics.

Katsokaapas nimittäin tätä vekkulia eyeliner-tuotetta:

MAC Pizza Roller - 1 (2)

New Yorkin Fashion Weekin takahuoneista kuvia Instagramissa julkaissut meikkitaiteilija  Michael Patterson vilautti maailmalle MAC-merkin tuloillaan olevaa rullattavaa eyelineria, joka on ulkonäöltään kuin minikokoinen pizzaleikkuri. Apua, kuinka mieletöntä! Patterson kuvailee tuotteen tekevän erittäin skarppia linjaa ja herran Instagramissa näkyvässä videoklipissä hän rullailleekin sillä paperille varsin tarkkoja viivoja.

Kuten tiedätte, olen aivan hulluna innovatiivisiin kosmetiikkatuotteisiin ja rakastan nähdä, kun vanhat tutut tuotteet keksitään uudelleen ja niille tehdään jotain nerokasta – ja juuri sitä tämä minusta nimenomaan on!

MAC Pizza Roller - 1 (1)

Kiiltävän mustana, mattamustana ja mattaruskeana myyntin tulevan nestemäisen silmänrajaustuotteen julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu, mutta odotan sitä kieli pitkällä.

MAC Pizza Roller - 1

Kuka muu on aivan täpinöissään tästä lanseerauksesta?


Lue myös nämä postaukseni:

Karvanpoistojousi Ostolakossa Komerorauta kuinka käytetään Meikinpuhdistuspuikko

Kommentit (6)

 1. Kääntäjä

  Hej,
  voisitko vihdoinkin kirjoittaa kunnollista suomea ja keksiä jotakin muita ilmaisuja kuin ”rakastan + verbi”. Aivan superrasittavaa, aivoihin sattuu tuollainen kielen rääkkääminen!

  • Virve

   Sinua taitaa ihan oikeasti ärsyttää se nauttimisen rakastaminen, kun näin monennen kerran asiasta tätäkin kautta mainitset? 😉 Aika hauskaa muuten, että tämä kommentti piti laittaa ”salanimellä”, mutta tuota toisen postauksen kommenttia ei tarvinnut. 🙂

 2. Idsu / Huulipunamania-blogi

  Woooooo. Osaisikohan tätä käyttää, jotenkin epäilyttää. Taistelin tänä aamuna taas siipirajauksen kanssa niin että kiroilu kuului varmaan naapurikadulle asti. Lisää treeniä vaan niin ehkä se siitä suttaantuu..
  Kumpaa pidät muuten itse helpompana siipien kannalta, tussilineriä/nestemäistä/geelilineriä?

  – Idsu / Huulipunamania

  • Virve

   Rehellisesti sanottuna omissa silmissä silmän muodon takia siipimäiset rajaukset ovat ihan mahdottomia, joten en valitettavasti osaa sanoa tähän omakohtaista vastausta. (Täällä Karkkipäivän Sannin postauksessa on demostroituna mukavasti, kuinka huonosti siipimäinen rajaus omiin silmiini istuu.)

 3. hk

  Hauskan näköinen 😀 ois kiva tietää miten toimii pehmellä luomella verrattuna paperiin

  • Virve

   Toivottavasti tulee myyntiin pian niin pääsen testaamaan ja selvittämään! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *