Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Raja menee tässä!

Kuten olen blogissani kertonutkin, olen melkoisen tylsä meikkaaja. Meikkaan joka päivä, mutta en ole suunnaton väreillä revittelijä. Pidän meikistä, joka korostaa omia piirteitäni ja joka saa huomion kiinnittymään minuun eikä niinkään vain meikkiini. Tykkään silti, että meikissä saa olla hieman sävyä, mutta ei välttämättä räikeitä papukaijamaisia värejä.
Kuten pari päivää sitten kerroin, sain Clarinsilta back to school -henkisen ”meikkipenaalin”, joka piti sisällään mm. valikoiman merkin uusia Crayon Kohl -silmänrajauskyniä. Kosmetiikkamyyjänä olen aina tykännyt myydä merkin kyniä, sillä minusta asiakas saa niistä loistavasti vastinetta rahoilleen. Monien selektiivisten merkkien silmämeikkikynät maksavat nimittäin melkoisesti Clarinsin kynien kustantaessa vain n. 15 euroa!
Pidän näissä uusissa Crayon Kohl -kynissä erityisesti siitä, kuinka pehmeitä ne ovat piirtää. Ne ovat myös kestäviä, joten ne eivät levähdä pienessä sateessa, lumipyryssä, hikoilussa tai naisellisissa itkupotkuraivareissakaan. Silti ne ovat helppoja puhdistaa silmistä silmämeikinpoistoaineella, sillä minä en itse ainakaan jaksa käyttää päivittäin silmämeikinpuhdistukseen koko Kymmenen uutisia. 
Crayon Kohl -kynissä on vaahtomuovisen häivyttelyapplikaattorin sijaan sivellinpää, jolla niiden piirtämää jälkeä voi pehmennellä ja häivytellä. Nämä pitkäkestoiset kynät on muuten tehty paitsi ulkorajauksia varten myös kajal-osioisen nimensä mukaisesti vesirajan sisärajauksiin ja koinkin niiden pysyvän siinäkin hyvin.
(Ulkorajauksissa suoritin ”älä tee kuten minä tein vaan kuten minä kehoitan” -tyyppisen extremekokeen eräänä iloliemen täyteisenä iltana nukahtaessani meikit kasvoillani. Mustalla kynällä edellisenä päivänä tehdyt rajaukset olivat silmissäni täydellisen siisteinä vielä yli vuorokautta myöhemmin iltapesuille mennessäni. Kestoa on siis todellakin kokeiltu ja todettu se hyväksi!)
Sain itse meikkileikkeihini seitsemän sävyä, joista oikeastaan jokainen on minun makuuni.
Vasemmalta oikealle: 01, 02, 03, 04, 05, 06 ja 08.
Sävyistä yksikään ei ole minun makuuni turhan kirkkaana erottuva, vaan kaikki ovat melko pehmoisia ja syviä sävyjä. Pidän juuri tällaisista sävyistä, jotka eivät yksinään käytettyinä näytä esimerkiksi voimakkaasti sinisiltä, vihreiltä tai violeteilta, mutta joiden sävyvivahteet huomaa selkeästi ne mustan rajauksen rinnalle vetäessä. Nämä tuovatkin siis meikkiin silmiä kauniisti korostavia vivahteita, mutta eivät ole liian dominoivia sävyjä. Usein tällaiset johonkin suuntaan taittavat sävyt ovatkin nimittäin arkimeikissä huomattavasti kovaa mustaa pehmeämpiä tai tavallista ruskeaa mielenkiintoisempia.
Silmissäni on paljon vihreyttä, joten omaksi suosikkisävykseni on kynistä valikoitunut sävy 05 Intense Violet. Se korostaa kauniisti omia silmiäni näyttäen kuitenkin meikissä tarpeeksi tummalta ja olematta kuitenkaan liian hallitsevasti violetti.

Silmämeikkikynä onkin tuote, jota käytän itse päivittäisessä meikissäni. Jos minun on esimerkiksi ajanpuutteen vuoksi valittava rajauksen ja luomivärin välillä, käytän usein mielummin vaan rajausta. Varsinkin tällöin on mukavaa, ettei rajaus ole pelkkä tavallinen ja ehkä jopa hieman tylsäkin musta tai ruskea, vaan johonkin suuntaan hieman taittava.
 Tässä vielä Clarinsilta sopivasti video, jossa syntyvä lookki kuvaa myös omaa arkilookkiani hyvin:

Millaisia rajaajia te olette? Käytättekö rajausta päivittäin? Oletteko kokeilleet Clarinsin rajauskyniä? Tai oletteko löytäneet joltakin merkiltä sen oman suosikkirajauksenne? Ja niin, mitä sävyjä käytätte?

Kommentit (10)

 1. Nannu-http://dioriina.blogspot.fi/

  ennen käytin ysl eyelineria,mutta nyt oon siirtyny kättämään kikon mustaa ja tumman harmaata luomiväriä 🙂

 2. Anonyymi

  Hyvältä näyttää, mutta ei vain osaa käyttää kynää rajauksiin. Nestemäinen asettuu ripsirajaan melkein ilman peiliäkin, mutta kynä ei sitten millään. Senpä takia arkimeikissä vain luomiväriä. Mikähän on Clarinsin kynä numero 7? Vai eikö sitä ole olemassakaan… aina kiinnostanut sävyjen nimet ja numeroinnit 😀 -Johkis-

  • virve

   07 on Smoky Plum, piti tarkistaa merkin sivuilta kun itsekin sitä mietin. 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *