Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Quickie

Pikainen ylistys parille mukavalle kotimaiselle hiustuotteelle.

Cutrinin värjättyjen hiusten Colorism-linjan pinkeissä pakkauksissa olevat shampoo ja hoitoaine ovat nimittäin olleet kovasti minulle mieleen.

Tuotteet ensinnäkin tuoksuvat ihanan esanssisen ja pistävän vadelmaiselle, mistä pidän itse paljon.

Linjan shampoo pesee tukan puhtaaksi ja ilmavaksi, mutta selvittää tukkaa hieman jättäen sen jo itsessään melko pehmeäksi.

Kyllä, shampoo sisältää ripauksen silikoneja, mutta itse en välttele niitä mitenkään erityisesti jos tuote ajaa asiansa niiden kanssa eivätkä ne edes ole INCI-listan kärkipäässä. (Jos tuotteessa olisi niitä minun makuuni liikaa, lätsäyttäisi jo pelkkä shampoo tukkani jättäen päänahan muutaman pesukerran jälkeen yhä likaisen tuntuiseksi.)

Myös linjan hoitoaine on ihana, sillä se siloittaa tukan ihanan kiiltäväksi ja sileäksi lyhyelläkin vaikutusajalla ilman, että tukka jää tämänkään jäljiltä liian lättänäksi lituskaksi.

Hoitoaineessakin on ripaus silikonia, mutta tuotteen teho ei perustu vain siihen. Itse itseasiassa tykkään, kun hoitoaineessa on hieman silikoneja, sillä tukkani kaipaa niitä pienissä määrin näyttääkseen paremmalta ja tuntuakseen sileämmältä.

Tykkään tästä kaksikosta suuresti ja jos minulla vaan olisi vähemmän hiustuotteita, hankkisin nämä varastoihini täysikokoisina.

(Kuvissa tuotteiden matkakoot, joita olen käyttänyt useampia reissatessani.)

Oletteko kokeilleet näitä?

PS. Joku kommenttipuolella tiesikin kertoa, että nämä löytyvät tarjouksesta Sokoksen hiustenhellimisviikoilta!

Kommentit (12)

  1. Anonyymi

    Nämä on kyllä ihania tuotteita, mitä olen muutaman kerran kokeillut, sekä monet muut Cutrinin tuotteet.
    Ihmettelen tässä kommenttien perusteella, onko niitä eri tuoksuisia? Lisäksi olen kovin kummastellut, miksi näiden -ism -tuotteiden pakkaukset vaihtelevat koko ajan ja onko tuotteiden koostumustakin muutettu?

    -Mari-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *