Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pysy omassa ryhmässäsi

Cutrin on pitänyt hyvin huolta siitä, että tämä bloggaaja on saanut pestyä hiuksensa ja hoidettua ne kuntoon. Olenkin lähes poikkeuksetta pitänyt kaikista kokeilemistani Cutrinin tuotteista, joten uusien tuotteiden kokeilu on aina ollut mukavaa.
Nyt kokeilin kuitenkin merkiltä yhden merkiltä saamani shampoo ja hoitoaine parivaljakon, joista oma reuhkani ei jaksanut suuresti innostua -toisaalta enpä kyllä ollut suoranaisesti kohderyhmääkään.
Cutrinin Sensitive-linjan värjättyjen hiusten shampoo ja hoitoaine ovat nimensä mukaisesti herkkähipiäisimmille suunniteltuja.
Tuotteet ovat yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa toteutettuja ja niistä on poistettu monia ”ylimääräisiä” aineosia.
Tuotteet eivät siis sisällä hajusteita, väriaineita, parabeeneja, silikoneja tai mineraaliöljyjä.
Olen itse tunnetusti suuri hajustefani, joten shampoon hajusteeton koostumus  ei ollut ihan suoraan makuuni. Tuote itseasiassa tuoksui nenääni aivan Erikeper-liimalta ja nostikin siksi mieleeni ala-asteen askartelutunnit…
Shampoona tuote oli hiukset hellävaraisesti pesevä ja voisinkin tosiaan kuvitella tämän sopivan juuri niille, joilla on herkempi päänahka ja jotka kaipaavat hellävaraista pesutehoa. Myös ohuemmalle tukalle tämä on varmasti omiaan.
Oma paksu tukkani peseytyi tällä kyllä, mutta pidän ehkä kuitenkin hitusen pesevämmistä tuotteista.

 
Hoitoaine jatkoi shampoon kanssa samalla linjalla joskin sen tuoksu muistutti enemmän perusvoiteen hillittyä tuoksua. 

 Oma pitkäksi venähtänyt pehkoni on melko paksu, joten kaipaan hiuksia kunnolla siloittavaa ja selvittävää koostumusta. Koska tästä tuotteesta oli trendin mukaisesti jätetty silikonit pois, eivät omat kutrini kesyttyneet tämän avulla tarpeeksi tehokkaasti, jotta lopputulos olisi ollut makuuni.
Voin kuitenkin hyvinkin kuvitella tämän hoitoaineen olevan omiaan ohuthiuksisille, joiden hiuksissa monet silikoniset hoitoaineet ovat vain turhan raskaita ja tukan littanaksi lätsäyttäviä.

 Yksi suurin oppini kosmetiikan parissa toimiessani on kuitenkin ollut, ettei ole olemassa huonoja tuotteita, on vaan erilaisia tarpeita. Minun omat tarpeeni eivät kohdanneet näiden tuotteiden kanssa, mutta näen kyllä selvästi, millaisille tarpeille nämä tuotteet on suunnattu.

Ovatko nämä tuotteet toimineet teidän hiuksissanne paremmin?

Kommentit (3)

  1. NarnianGirl

    Olen joskus käyttänyt (ale-hintaan löydettyäni), ja pidin kovasti. Perushoitoa ilman turhia lisäilyjä-

  2. Anonyymi

    Käytin näitä aikaisemmin säännöllisesti. Herkkähipiäisenä ja lievästi tuoksuyliherkkänä tykkäsin. 🙂

  3. terhikki

    Mun luottoshampooni jo pari vuotta! Tigin vaaleanpunaisen tuubin purkanhajuisen shampoon käyttöönoton jälkeen herkistyin hajuaineille shampoissa enkä voi enää hajustettuja käyttää. Erisanin shampoo on halvempi ja toimii myös, mutta turhamaisuus minussa haluaa jotain näyttävämpää…vaikka shampoo ei tuoksuisikaan tai olisi minkään väristä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *