Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pyhäinhäväistys part 2

Muistatteko, kun joku aika sitten kerroin näppärästä ideastani sekoitella ihanaisia Diorin viisikkojani keskenään vaihtelemalla luomivärinappien paikkoja paletista toiseen?

Laitoin lopulta oikeastaan jokaisen palettini uusiksi ja ajattelin nyt teidän pyynnöstänne esitellä, millaisia komboja sain aikaan.

Aluksi yritin pitää mielessäni, mikä nappi kuului alunperin mihinkin palettiin ja se olikin melko helppoa, mutta lopulta lakkasin ajattelemasta asiaa, sillä minulle sillä ei ole enää mitään väliä.

Itseasiassa koko intohimoinen suhtautumiseni Diorin viisikoihin on viimeaikoina kadonnut ja siinä missä ne ennen olivat minulle niitä ihania, kallisarvoisia vauveleitani, joita rakastin keräillä, ovat ne nyt vaan ihania ja hyvälaatuisia luomivärejä. En enää tunne suurta intohimoa ja pakkomiellettä jokaiseen uuteen viisikkoon, vaan olen tyytyväinen elämääni jo omistamieni palettieni kanssa. Näissä on vaikka kuinka paljon kivoja sävyjä ja nämä riittävät minulle toistaiseksi vallan hyvin!

Mutta nyt niihin paletteihin, joita taioin itselleni yhdistelemällä viisikoitani.

Tässä taitaa olla lähinnä yhdisteltynä Petal Shinea ja Night Butterflyta. Tähän en kajonnut suuremmin.

Tässä puolestaan Goldsia ja Elegantea.

Tässä on useamman paletin harmaita ja hopeita yhdistettynä yhteen nudesävyyn. Mainio paletti smoky-meikkiin.

Sky glow tuunattuna.

Tämän Coquette-pienokaisen kanssa en pahemmin tehnyt muuta kun vaihtanut hileisen keskinapin toiseen nappiin.

Goldfever jatkettuna muilla (Iridescent Leatherin ja Sunset Cafen?) sävyillä.

Tällä hetkellä suosikkipalettini on ollut tämä Incogniton paletti, jonka oikeaan yläkulmaan olen vaihtanut Goldfeverin (vai Iridescent Leatherin?) shimmerisen sävyn, keskelle muistaakseni Eleganten nudesävyn ja oikeaan ylänurkkaan shimmerisemmän ruskean.

Pink May jäi vähälle tuunaukselle, mutta keskinappi lähti ainakin vaihtoon.

Tämä on toinen suosikkini, jossa kohtaavat Petal Shine, Purple Crystal, Pearl Glow sekä Elegante.

Pink Idol ja Sunset Cafe.

Petal Shine ja Purple Crystal.

Sunset Cafe ja Golds.

Harmaan sävyjä yhdistettynä Mystic Jaden vihreään ja Tropical lightin minttuun.

Nudepaletti, josta löytyy sävyjä Goldfeveristä ja/tai Iridescent Leatherista ja Earth Tonesta sekä Pink Mayn keskinappi.

Sinisen ja harmaan sävyjä Twilightista ja parista muusta paletista sekä mintunvihreä nappi Mystic Jadesta.

Mm. Mystic Jadea ja Incognitoa.

Tämä yhdistelmä syntyi ihan vahingossa jäljelle jääneistä sävyistä ja itseasiassa paletista tuli oikein hyvä. Tuo oikean alanurkan lilan sävy on Pink Idolesta ja jäänyt vähäiselle käytölle, mutta toimii mainiosti näiden uusien kavereidensa kanssa.

Tämä paletti on ihan puhtaasti jämäsävyjä. Yksi nappi (Incognitosta) on loppunut, keskellä on hileinen nudesävy Coquettesta, oikeassa alanurkassa oleva on liian lämmin ruskea, vasemman alanurkan luomiväri on hieman liian rakeinen ja oikean ylänurkan sävylle (Incognito) ei vaan nyt ollut muualla hyvää paikkaa. Se kuitenkin pääsee pian toiseen suosikkipaleteistani, sillä olen kohta kuluttanut siitä jo loppuun yhden sävyn.

Tämä on totaalinen jämäpaletti, jonne päätyivät kaikki valkoisen vivahteet ja hileinen musta nappi. Näitä käytän todella harvoin ja vähän, mutta kai näillekin jossakin vaiheessa tulee käyttöä.

Sellaisia yhdistelmiä minä siis tein. Oikeastaan jokainen paletti koki pientä sörkkimistä eikä mikään säilynyt täysin ilman nappien vaihtelua. Jos höpöttelin omiani sen suhteen, mistä mikäkin sävy oli peräisin, niin antakaa anteeksi. Kuten kerroin, olen tosiaan lakannut välittämästä asiasta.

Olen oikein tyytyväinen aikaansaamiini komboihin ja olen niiden kautta löytänyt vaikka mitä uusia kokeilemisen arvoisia juttuja. Minähän olen siis nykyään todella tylsä silmämeikkailija ja käytän yhä lähestulkoon vain tiettyjä, samoja sävyjä päivittäin. Lisäksi olen suunnattoman laiska yhdistelemään eri paletteja keskenään meikatessani ja tahdon lähes poikkeuksetta kaikkien sävyjen löytyvän aina samasta paletista.

Itseasiassa suosikkipalettini näyttävätkin tällä hetkellä jo tältä:

Incognito on iällisesti vanhin palettini, joten on varsin hyvä, että sen tummemmatkin sävyt ovat vihdoin alkaneet kulua vähintäänkin kuopille. Ehkä siitä tulee ensimmäinen kokonaan loppunut palettini? Yksi sen sävyistähän on tosiaan jo loppunut.

Nämä molemmat paletit nyt vaan ovat niin helppoja sävyjä jokaiseen päivään ja jokaiseen tilanteeseen, että näillä on aina varmaa tehdä meikki. Nykyään ymmärrän todellakin ihmisiä, jotka käyttävät vain muutamaa luomiväriä, sillä minusta on näköjään itsestänikin kovaa vauhtia tulossa sellainen…

Onko kukaan muu vielä kehdannut tehdä samaa ”pyhäinhäväistystä” ja sekoitellut viisikoidensa sävyjä?

Kommentit (23)

 1. Charming Nails

  Epäsiisteiksi en sanoisi noita. Minusta epäsiistit on sellaisia joita ei ole ikinä siistitty. Virvehän nyt selvästi on putsannut nuo kun vaihdellut nappeja. Ehkä aplikaattorit on likaiset ja se tekee epäsiistin vaikutelman jonkun silmiin? Tai tuo nappien kuluneisuus?

 2. Anonyymi

  "Tämä on totaalinen jämäpaletti, jonne päätyivät kaikki valkoisen vivahteet ja hileinen musta nappi. Näitä käytän todella harvoin ja vähän, mutta kai näillekin jossakin vaiheessa tulee käyttöä."

  Todella hyvä yhdistelmä 🙂 aivan minun lemppari. Jes!

  Haluan ehdottomasti vierailla Inglotissa sekä Helsingin Stockalla (MAC) ennen Joulua. Tahtooooo kaikkea kivaa.

 3. Mob

  just passeli keräilykohde

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *