Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Punakynälle on nyt kyllä käyttöä!

Ihanat huulituotteet ovat lähellä sydäntäni ja vaikka nykyään sorrunkin yhä useammin nudeihin vaihtoehtoihin rakastan silti myös punaisia ja raikkaan vadelmaisia ja kasvoille sävyä antavia huulimeikkejä.
Minulle päätyi keväällä töiden kautta kokeiltavakseni Max Facotrin Colour Elixir Giant Pen Stick -huulipunakynä sävyssä Foxy Amber 25. Minulla ei ollut kummempia odotuksia tuotetta kohtaan ja ajattelin sen vain yhdeksi tavalliseksi huulipunakynäksi, minkä vuoksi tuote unohtui kosmetiikkakätköihini. 
Kun sitten vihdoin törmäsin siihen uudelleen ja otin sen kokeiluuni, olin aivan hullaantunut. Olin kuvitellut kynän paljon kuivemmaksi ja vahamaisemmaksi, mutta lopputuloshan oli kerrassaan herkullisen näköinen ja mehukkaan kiiltävä. Huulipunakynässä ei myöskään ollut yhtä voimakasta pigmenttiä kuin olin ajatellut, vaan sävy oli enemmän runsaspigmenttisen kiiltopunan tyyppinen.
Pysyvyydeltään kynä on keskihyvin pysyvä, eli sitä ei tarvitse olla usein lisäilemässä vaikkei se mikään varsinen pitkäkestoinen huulimeikkituote olekaan.
Suurin ilostus oli kynän näppärä koko, sillä se oli hieman kapeampi kuin huulipunat sekä useat muut huulipunakynät. Tämä mahdollisti sen, että samalla kynällä sai paitsi punattua huulet myös rajattua ne tarkasti.
Yksi pieni miinus kynässä kuitenkin oli. Toisin kuin nykyään lähes jokaisella merkillä myynnissä olevissa huulipunakynissä ei tässä ollut kierremekanismia vaan kyseessä on ihan oikea kynä, joka vaatii teroittamista tylsistyessään. Tämä on minusta hieman tylsää, sillä itse käytän kyniä usein ihan juuri niin kauan kun terää riittää ja sitten en vaan millään muista koskaan teroittaa sitä ja kynä hautautuu laatikon pohjalle… 
Olipas taas keksimällä keksitty ongelma, mutta syytä kuitenkin tiedostaa kynää hankkiessa, jotta osaa varautua kotona isoille kynille varatulla teroittimella.
Muita Max Factorin Colour Elixir Giant Pent Stick -huulipunakyniin ihastuneita?
Max Factorin Colour Elixir Giant Pent Stick -huulipunakynillä on hintaa n. 12, 90 euroa.

Kommentit (22)

  1. Tintti

    Sain toukokuun Livboxista kyseisen kynän sävyssä Passionate red. Ihastuin helppoon levittyvyyteen, mutta väri oli hieman turhan räikeä omaan makuuni. Onneksi sitäkin tulee käytettyä kun hennosti laittaa, niin saa vain kevyen punan huulille 🙂 Eksyin sitten paikalliseen Anttilaan ja siellä oli näitä kyniä 6e kappalehintaan! 😀 Heti lähti mukaan Couture blush-sävy ja muutama päivä myöhemmin palasin hakemaan Subtle Coralin, joka oli jäänyt kaihertelemaan mieltä. Onneksi hain, sillä se kulkee mukanani minne menenkin 😀 Ihastuttava vieno korallin sävy (juuri kuten nimikin kertoo) eli ei mikään räikyvän oranssi 😀

    • virve

      Kuulostaapa ihanalta sävyltä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *