Pulu käy kiskalla

Kävin vähän aikaa sitten kurkistamassa Lönnrotin kadulla maailman ehkä suloisimman kosmetiikkaliikkeen, Candy Shopin kosmetiikkakioskin.
Kyseessä on siis Candy Shop -verkkokaupan oma pieni liiketila, joka on niin hellyyttävän kokoinen, ettei sitä kuulemma voinut ihan täysin myymäläksikään kutsua, joten paikalle vakiintui nimi ”kosmetiikkakioski”.
Kosmetiikkakioski kuvaakin tätä pientä ja nimensä mukaisesti karkkikaupan näköistä toimitilaa hyvin, sillä juuri sellaiselta tämä kompakti, mutta erittäin söpö toimitila näyttää.
Kioskilta löytyvät esiltä ne samat tuotteet, joita asiakas voi netinkin kautta shoppaillessaan kotiinsa tilata ja erityisen mahtavaa on se, että käsien ulottuvilla ovat kerrankin myös tuotteiden testerit. Itse inhoan pienissä kosmetiikkaputiikeissa sitä, ettei tuotteista ole saatavilla testereitä, mutta täällä kaikkea pääsee myös räpeltämään omin, kosmetiikkaa rakastavin hellin kätösin.
Toinen juttu, mistä ujona suomalaisena pidän, on hintojen näkyvyys. Suomalainenhan ei halua kysyä ääneen koskaan, mitä jokin tuote maksaa eikä varsinkaan uskalla pienemmässä liikkeessä ottaa mitään käteensä nähdäkseen tuotteessa mahdollisesti piilossa olevan hintalapun. Myyjähän voi luulla, että hän haluaa ostaa juuri tuon tuotteen ja rynnätä hänen luokseen puhumaan tuotteesta. Ja sekös vasta kiusallista, kamalaa ja noloa olisikin!
Candy Shopin perustanut ja kosmetiikkakioskissa päivänsä viettävä Heidi halusi muutenkin korostaa, että liikkeeseen voi tulla vaan tutkimaan, kokeilemaan ja hipelöimään tuotteita ilman minkäänlaista ostopakkoa. Me suomalaiset kun usein koemme, että jotain on ehdottomasti ostettava, jos kerran kävelee sisään pieneen liikkeeseen ja sen pitäjä vieläpä uhraa omaa aikaansa meidän kanssa keskustellen!
Käykää siis ihmeessä paikan päällä yksin tai yhdessä ja tutkikaa, mitä kivaa Heidi on valikoimiin ottanut! 
Candy Shopin ideana kun on erityisesti pitää valikoimissaan maailmalla jo lähes kulttimaineeseen päässeitä merkkejä, joiden saatavuus on ollut Suomessa olematon tai hyvin vähäinen.
Kokeilin kosmetiikkakioskilla käydessäni hyvin spontaanisti ja asiaa sen kummemmin harjoittelematta ensimmäistä kertaa tehdä videohaastattelua uudella Canonilta samallani Legria Mini -videokameralla ja homma sujuikin hyvin haastateltavan ollessa mitä luonnollisin kameran edessä. Antakaa kuitenkin armoa haastattelijalle, joka ei todellakaan näköjään tiennyt pienen, normaalissa tilanteessa luonnolliselta näyttävän nyökyttelyn näyttävän kameran sivuprofiilikuvassa siltä, kuin hän olisi päästänyt valloilleen sisäisen pulunsa… Lupaan opetella tämän hyvin, hyvin häiritsevän maneerin pois seuraavaan haastatteluun mennessä! Jostakin se on kuitenkin aloitettava ja Heidi oli videollakin niin ihana, etten vaan voinut jättää klippiä julkaisematta.

Kiitos vielä Heidille, että pääsin tutustumaan sympaattiseen Candy Shopin kosmetiikkakioskiin!
Oletteko käyneet paikan päällä jo? Tai oletteko tilanneet Candy Shopista tuotteita kotiin?
Candy Shop Kosmetiikkakioski sijaitsee Helsingin ydinkeskustan kupeessa osoitteessa Lönnrotinkatu 9.
Kommentit (7)
  1. Olen piipahtanut, ja ostinkin Percy&Reedin muotovaahdon joka on huippuhyvä! Symppis kioski 🙂

  2. Aivan ihana! Harmi, että Helsingissä tulee käytyä todella harvoin, olisi ihana päästä hypistelemään noita tuotteita 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *