Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Puheiden perumisia ja aivopieruja

Muistatteko, kun vähän aikaa sitten lyttäsin monen suosikin, Cliniquen Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes and Lips -meikinpoistoaineen? 
Tänään haluaisin hieman perua puheitani.
Tuote on tosiaan monen suosikkituote enkä vaan millään ymmärtänyt, miksi niin moni muu saa tuotteen toimimaan ripsissään niin loistavasti kun omissa ripsissäni tuote ei ollut mitenkään kummoinen. Minähän sain monta kertaa halvemmalla Lumenen vastaavalla silmämeikinpoistoaineella paljon parempaa jälkeä aikaiseksi eikä auttanut, vaikka kuinka kikkailin Cliniquen tuotteen kanssa!
Asiasta käytiin työpaikallani useita keskusteluja kunnes eräs työkaverini nosti esiin tärkeän pointin: ”Koska olet viimeksi käyttänyt sitä Lumenen silmämeikinpoistoainetta?”
No, on siitä jo jonkun aikaa, kun minulla oli tuotetta viimeksi, mutta kyllä se oli tuota samaa myynnissä olevaa versiota kuin hyllyssä nytkin on ja kyllä se ihan takuu varmasti toimi paremmin.
”Ei, en minä sillä. Mietin vaan, että olitko silloin jo käyttänyt NeuLashia?”
 
No miten se ripsiä kasvattava NeuLash nyt tähän vaikuttaa? Eihän se nyt muokkaa ripsieni koostumusta niin, että mascara tarttuisi niihin tiukemmin…???
 
Tuon puoli sekunttia kestäneen aivopierun jälkeen tajusin asian: Pidempiin ripsiini tuli huomattavasti enemmän ripsivärimassaa kuin ennen niiden ollessa lyhyet, joten tottakai mascaran poistaminen olisi haastavampaa nykyään!
Todisteita kaivaten nappasin hyttiini pariksi yöksi yökylään Lumenen vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetun silmämeikinpoistoaineen. Pitäisikö teoria paikkansa?
Ja pitihän se. Ripsivärin poistaminen ei ollutkaan silläkään yhtä nopeaa ja helppoa kuin ennen. Ja kun asiaa järjellä miettii, niin onhan se hyvin järkeenkäypää. 
Jos hyvä mascara teki ennen NeuLashin käyttöä ripsiini ylemmän kuvan jäljen ja NeuLashin käytön jälkeen ripseni näyttävät alla olevan kuvan kaltaisilta, on käytetyn mascaran määrässäkin varmasti eroa.

Tottakai pitkiin ripsiin menee enemmän mascaraa kuin lyhyisiin, sehän nyt on selvää. Parhaimmillaan ripsenihän ovat melkein tuplasti yhtä pitkät kuin mitä ne olivat ennen NeuLashia, eli ero mascaran määrässä on tosiaan selvä.
Uudelleenarvioni näistä kahdesta silmämeikinpoistoaineesta? Cliniquen silmämeikinpoistoaine ei ole yhtään huono, vaan toimii ripsissäni oikeastaan yhtä hyvin kuin Lumenenkin vedenkestävän silmämeikin poistoon tarkoitettu vastaava tuote.
Koska Clinique ei kuitenkaan edelleenkään ole merkittävästi Lumenea parempi, säästäisin mielummin rahani ja käyttäisin ne jatkossakin Lumeneen.
Kiitos ja anteeksi.
PS. Huomenna tulossa hieman NeuLash-uutisia naapurimaasta!

Kommentit (6)

 1. Kuorotipu

  Toi on ihan parasta! Tosin en käytäkään normaalia vesiliukosta ripsaria, vaan Cliniquen Lash Poweria. Enpä tiennyt aiemmin että Cliniquella on poistoaine jolla lähtee ns. "kolmekasi" myös pois, mutta tuollapa lähtee. Ei tarvii siis erikseen jynssätä ripsareita enää 🙂

  1. RagDoll

   Harmittaa tuo neulash. Se toimi niin loistavasti, että en kertaakaan suonut ajatusta ripsienpidennyksille, kunnes puolentoista putelin jälkeen simmut rupesivat allergisoimaan sille tökötille. =( Nyt mennään omilla räpsyillä..
   Hiljalleen omaan pituuteen on tottunut tässä kuukausien saatossa, mutta edelleen sitä järkyttyy sitä huimaa eroa, katsellessa vanhoja kuvia.

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *