Puhdistava naamio pintakuivalle iholle

Vaikka minulla on nykyään kuivuuteen taipuvainen iho, ei se harmikseni silti tarkoita, ettenkö saisi sille epäpuhtauksia. Kahteen kertaan Roaccutan-kuurin syöneenä olen onneksi näköjään finnijumalan mielestä kärsinyt suurimman osuuteni varsinaisista näppylöistä, mutta pieniltä mustapäiltä en silti vieläkään säästy.

Ihoni kaipaa siis paitsi kosteuttavia, mutta myös puhdistavia naamioita, jotka eivät kuitenkaan saisi kuivattaa sitä. Kuten monet meistä kuitenkin kokemuksesta tietävät, tuppaavat useimmat syväpuhdistavat naamiot viemään iholta välillä jopa vähän liikaakin rasvaisuutta. Onkin siis varsin haatavaa yrittää löytää naamio, joka puhdistaa, muttei silti vie hommaa liallisuuksiin.

Lierac

 

Usein parhaat löydöt eivät synny järkiperäisien perustelujen pohjalta tehtynä vaan ihan vaan fiiliksen mukaan mentäessä. Tällä kertaa äärimmäisten naisellisten aivojeni ajatuksenjuoksu kulki jotakuinkin näin: ”Oi, tässä on vaaleanpunainen pakkaus, tämänhän on pakko olla ihana. Ja minä sitäpaitsi tykkäsin jo kahdesti aiemminkin kokeilemistani Lieracin vaaleanpunaisista tuotteista, joten tykkään varmasti tästäkin!

Myönnän kuitenkin, että hämmennykseni oli suuri, kun avasin pakkauksen ja sen sisältä paljastui itse tuote:

Lierac Purifying Mask

Siis mitä, eihän kukaan pakkaa vihreää tuotetta vaaleanpunaiseen pakkaukseen, tämä on petos! Alkujärkytyksestä toivuttuani pääsin asiasta kuitenkin yli, sillä vaaleanpunaiset tuotepakkauksethan nyt vaan usein vetoavat naisiin (kuten tässäkin tapauksessa), mutta vihreää käytetään yleensä puhdistavien tuotteiden värinä tuomassa sitä puhdasta ja raikasta mielikuvaa. (Vaikka täytyy silti myöntää, että olisin halunnut meikkikaappiini mielummin vaaleanpunaisen tuubin…)

Viimeistään siinä vaiheessa, kun olin päässyt tuotteen kanssa tutuiksi muutamien käyttökertojen jälkeen saatoin antaa Lieracille täysin anteeksi, että vaaleanpunaisessa pakkauksessa oli sisällä vihreä tuubi. Siinä vaiheessa sydämeni oli nimittäin viety jo sen verran kiihkeästi, että minulle oli aivan sama, minkä värinen tuubi oli. Sen sisältö oli nimittäin loistavaa!

Lierac puhdistusnaamio

Naamio nimittäin todellakin yhdisteli loistavasti sekä kosteuttavia että puhdistavia ainesosia, minkä ansiosta se ei jättänyt iholleni ollenkaan kuivaa tunnetta ja uskalsin ensimmäisen käyttökerran jälkeen käyttää tätä myös muuallekin kuin vain suoraan niille epäpuhtaille alueille kasvoillani.

 

Jos joku muukin siis taistelee kuivan tai pintakuivan, mutta samalla epäpuhtauksilla varustetun ihon kanssa, niin tämä apteekkituotemerkin kasvonaamio on ehdottomasti katsastamisen arvoinen tapaus!

Lierac

Onko teillä suositella muita vastaavia löytöjä?

 

 

Kommentit (6)
 1. Hei,

  Oletko kokeillut myös Lieracin hydragenist seerumia, joka voitti Cosmopolitan beauty awards 2016 paras kasvovoide, öljy tai seerumi sarjan? Ihastuin itse seerumiin, kun etsin poistuneelle suosikkiseerumille korvaajaa. Ihana tuoksu ja terve hehku, vaikka kosteuttava seerumi kuullosti aluksi tylsältä 🙂

  http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.mobile/fi_FI/?ObjectID=1902013&ViewAction=ViewProduct

 2. Hei. Osaatko kertoa miksei eleven-verkkokaupasta ole tullut sähköpostia? Pyynnön asiakaskirjeestä laitoin jo ajat sitten. Laitoin pyynnön viime viikolla uudelleen. Eikös se aukea tänään? Olisi kiva saada se alennus. Minulla on saman värinen iho niin voisitko kertoa hyvän aurinkopuuterin valkonaamalle. Sellaisen mitä voi huoletta sutia naamalle. Löytyykö eleveniltä?

  1. Hei!

   Alennuskoodin sisältävät uutiskirjeet laitettiin matkaan aamulla sivuston julkaisun jälkeen, jotta kaikki pääsevät varmasti heti käyttämään niitä viestin saatuaan. Toivottavasti sait omasi. 🙂

   Itse olen ainakin pitänyt kovasti GOSHin aurinkopuuterista, jossa on vaalea, valoaheijastava ja heleä sävy: http://eleven.fi/gosh-copenhagen-bronzing-powder-natural-glow-35348.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *