Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Puhdasta tuli!

Kuten vähän aikaa sitten kerroin, kului minulta jälleen loppuun yksi kuivashampoo. Oli jo toki aikakin, sillä tuo kyseinen kuivashampoo on yhä edelleen peruja niistä toissakesän (!!) Englannin hamstrauksista, joiden kanssa vähän ehkä innostuin liikaakin…
Loppunut kuivashampoo oli tällä kertaa TRESemmeä ja nimeltään Instant Refresh.
Ei käy kieltäminen, tuote oli juuri nimensä mukainen, eli tämä oli todellakin kuivashampoo eikä hiuspuuteri.  
Raikkaan tuoksuinen hiuspuuteri jätti hiukset todella puhtaan ja rasvattoman tuntuisiksi, muttei antanut niille mitään suurempaa tekstuuria. Tuote on siis parhaimmillaan juuri niille, jotka tahtovat kuivashampoolta vain sitä hyvää ja raikasta puhtautta.
Instant Refresh ajoi asiansa loistavasti, mutta koska olen itse enemmän hiuspuuteri-ihminen ja pidän tekstuurista ja rakenteesta, jätän tämän jatkossa kauppaan.
Jos olet nimenomaan puhdasta tunnetta hiuksissasi rakastava, on tämä pika-apu varmasti sinun juttusi. Tuote irtoaa lähes jokaisesta marketista ja kempparista noin 8,90 euron hintaan ja on mukavan riittoisaa 200 ml pakkauksessaan.
Oletteko kokeilleet tätä? Mitä piditte?

Kommentit (6)

  1. Mari

    Yksi minun suosikeistani myös, nimenomaan pesuvälin pidentämiseen. Vaikka tuote ei juurikaan anna tukea, se tekee hiukseni silti ihanan ilmaviksi. Hiukseni ovat pitkät, mutta melko kerrostetut jolloin päällimmäiset kerrokset nousevat tällä päänahasta mukavasti. Plussaa myös tuoksusta, minusta tämä tuoksuu ihanalle!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *