Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Puhdasta öljyllä

Kuivuuteen tai vuodenajasta, kuun kierrosta, tähtien asennosta ja lintujen laulusta riippuen vähintään pintakuivuuteen taipuvainen ihoni tykkää aivan suunnattomasti puhdistusöljyistä meikinpoiston yhteydessä.

En kuitenkaan ole puhtaiden öljyjen ystävä, sillä ne eivät liukene veteen ja tykkään itse puhdistaa puhdistusaineet kasvoiltani veden (ja Sensain puhdistusliinan) avulla. Suosikkituotteeni on tähän asti ollut Lumenen Lift Touch puhdistusöljy, mutta löysin sille juuri oikein mainion haastajan.

L’occitaneen kohdistuneet tuotekokeiluni laajenivat ja hankin itselleni kesällä sarjan omenalinjan Almond-Apple Cleansing oilin, joka on ollut todellinen löytö.

Tämä riittoisa öljy puhdistaa vahvankin meikin pois iholta helposti (ja tarvittaessa myös silmämeikinkin), liukenee helposti vesipesulla sekä jättää ihon ihanan pehmeäksi ja puhtaaksi. Tuoksukin on sen verran miellyttävä, ettei minulle jää mitään pahaa sanottavaa tästä tuotteesta.

20 euron hinta on minusta todella kohtuullinen ja ilahduin suunnattomasti huomatessani, että L’occitanella on varsin pätevät ja ennen kaikkea suomen kieliset nettisivut, joiden kautta tuotteita voi myös tilata suoraan kotiin erittäin kohtuullisilla kuuden euron postikuluilla (tai jos ostokset ylittävät sata euroa, tulee paketti postikuluitta).

Sarjan käsivoide onkin jo kulttituotteen maineessa, mutta mitä muita löytöjä te olette tältä sarjalta tehneet? Itseäni houkuttelisi tällä hetkellä aivan erityisesti Almond Showeroil, jonka kuivaihoinen tuttuni kehui minulle juuri maasta taivaisiin.

Kommentit (20)

 1. Nimetön

  norppa: Pitääkin laajentaa kokeiluja varmaan siihenkin joskus. 🙂

  nanna: Suosittelen. 🙂

  fashionedinfinland: Ihanaa, että ovat sellaiset väsänneet. 🙂

  LiisK: How can U say that U don't like them if you don't even know what they are…? 😉
  First one is just a emollient and thickening agent and the second one is emollient or surfactant.

  Roskilda: No voi. :/

  NinaV: Tekisi mieli laajentaa kokeiluja. 🙂

  Pintu: Enemmän omenainen, ei oikeastaan mantelimainen mielestäni. Pumppu toimii hyvin, ei falskaa. 🙂

  Heini: Tuota vartalovoidetta tahtoisin itsekin kokeilla. 🙂

  Riikka: Toimii myös yksinään, mutta olen itse käyttänyt kaksoispuhdistuksessa. 🙂

  Anonyymi: :/

  Ava: Ehdottomasti. 🙂

  Anonyymi: Omat ripseni ovat niin suorat ja jäykät, etten ainakaan itse ole koskaan törmännyt moiseen ripsiväriin. Cliniquen High Impact Curling kykeni välillä tuomaan hieman lisää kaarevuutta, mutta ei ollut muuten kummoinen.

  RockQueen: Hyvä ehdottomasti! 🙂

  tintti: Kannattaa. 🙂

  tietämätön: Nämä öljyjä sisältävät, ei pelkkää öljyä olevat huuhtoutuvat kyllä iholta eikä iho jää öljyisen tuntuiseksi. Tässä on kuitenkin pähkinäöljyä ja vaikka olenkin joskus kuullut väitteen, ettei se välttämättä allergisoisi samalla tavalla kuin itse pähkinä, niin en uskalla suositella.

 2. LiisK

  I'm suspicious of all ingredients that are as complicated as those. They seem to be very little tested, although there's a research paper on the soothing effect of the second ingredient. Mostly I go by the "if you can eat it, it's safe on the skin" rule.

 3. ninni

  Käytätkö tätä siis ainoana putsarina?
  Kaipaisin myös jotain kuivahkolle iholleni sopivaa meikkeihinkin tehoavaa puhdistusainetta, mutta en jaksaisi säätää kahden erillisen tuotteen kanssa. Olisikohan tästä mihinkään…? 🙂

 4. Luuhio

  Olen käyttänyt pari pulloa tätä putsaria ja tykkään edelleen! 🙂 Meikit lähtee hyvin ja ei kuivata. Tuoksukin on mukavan omppuinen! Kohta pitäisikin taas ostaa uusi pullo…

 5. Nimetön

  LiisK: Good rule, definitely! 🙂

  ninni: Käy myös yksinään, sillä ei jää öljyisenä iholle. 🙂

  Luuhio: Mainio tuote tosiaan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *