Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Puhdasta myrkkyä?

Tänään otetaan pikakatsaus hajuveteen, jonka nimessä on pieni vilunväristyksiä, kauhua ja ennakkoluuloja herättävä sana, mutta joka ei silti ole ollenkaan niin pelottava, kuin mitä sen nimi ehkä antaa ymmärtää.

Tuo pieni sana saa sen nimessä saa kuitenkin aikaan sen, ettei siihen ole uskallusta tai kiinnostusta kaupassa tarttua, vaikka ehkä syytä olisikin.

Kyseessä on nimittäin yksi Diorin Poison-tuoksuperheen jäsenistä.

Vuonna 2004 lanseeratussa kolmen tuoksunenän yhdessä taitelemassa Pure Poison -tuoksussa ei ole minusta alkuperäisen vuoden 1985 Poisonin kanssa paljoakaan muuta yhteistä kuin sana poison, valmistaja ja pullon malli.

Pure Poisonin pullosta on tehty helmimäisen näköinen ja jo silläkin on haluttu viestittää tuoksun olevan selvästi alkuperäistä, hieman myskisen voimakasta Poisonia kevyempi.

Pure Poison on kukkainen tuoksu, jonka tuoksussa on hieman kukkaisenmakeaa gardeniaa ja jasminia sekä puisen pehmeää, mutta raikasta santelipuuta. Lisäksi appelsiini ja mandariini antavat tuoksuun pientä lisäraikkautta. Kukkaisen appelsiininen bergamotti antaa myös tuoksulle ihanaa raikasta, mutta naisellista vivahdetta. Minusta tämä on aivan ihana jasminin ja bergamotin liitto!

Victoria Beckhamin Intimately Beckham -tuoksussa on muuten melko paljon samaa kuin tässä tuoksussa!

Minusta Pure Poison on klassisen naisellinen, aikuismainen ja seksikkään viettelevä tuoksu.

Onko Diorin Pure Poison jollekin tuttu tuoksu? Kuka myöntää, että pelkkä sana ”poison” on riittänyt karkoittamaan kaiken kiinnostelun tuoksun haisteluun?

PS. Ostolakkokirppikselle on tullut myyntiin hieman meikkejä, mm. Diorin luomivärejä!

Kommentit (12)

 1. KittyCatCat

  Ei tuo poison nimi oikein missään tunnu, kun koulun takia käsittelee oikeita myrkkyjä eikä nekään pelota.
  Ja myrkkyä nuo kaikki hajuvedet taitaa olla, jos niitä juomaan alkaisi 😛

 2. Anonyymi

  Oon jotenkin tosi ilonen sun puolesta että sait ton ostolakkokirppiksen pystyyn! 🙂 Oon lukenu tätä blogia parisen vuotta ja koko ajan ootellut että millon se virve saa tuota kosmetiikan määrää vähennettyä… 😀 Sitten kun oot myyny kaikki ylimääräiset tavarat niin saat kyllä tehdä samanlaisen postauksen kosmetiikan määrästä kun olet kerran aikaisemminkin tehnyt, mä haluan nähdä! 😀

 3. Anonyymi

  Heippa!

  Osaisitkohan auttaa minua tässä asiassa..

  Luin tuon Biotherm deo pure-postauksesi, ja päädyin ostamaan kyseisin dödön. Mutta tuossa sinun dödösi etiketissä lukee

  "antiperspirant roll-on
  with tri-active mineral complex"

  ja omassani

  "antiperspirant roll-on
  with mineral complex"

  …Ja tulin miettineeksi että jos otinkin sieltä hyllyn perältä vanhentuneen tuotteen? 🙁 Tämä vaan jäi häiritsemään, kiitos jos osaat vastata.

 4. Hanna-Reetta

  Itse pidän niistä myskisistä Poisoneista enemmän, olen tällänen "tummien tuoksujen" käyttäjä enemmän kun makeiden ystävä 🙂 Toisaalta kun tässä on sitä bergamottia, täytyy käydä ihan todissaan nuuhkimassa!

  Blogissani on muuten meneillään pikkujouluinen arvonta kosmetiikkapalkinnolla!! 🙂 Löytyy täältä: http://playingwithfash.blogspot.com/2011/11/blogin-1-v-arvonta.html

 5. Anonyymi

  Äidilläni on ollut pure poison monta vuotta, ja minä hullaannuin siihen heti. Harmi kun en raaski itselleni sitä ostaa, jotenka verotan äidin pulloa aina kun käyn hänen luona 😛

  Heini

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *