Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Puhdasta myrkkyä?

Tänään otetaan pikakatsaus hajuveteen, jonka nimessä on pieni vilunväristyksiä, kauhua ja ennakkoluuloja herättävä sana, mutta joka ei silti ole ollenkaan niin pelottava, kuin mitä sen nimi ehkä antaa ymmärtää.

Tuo pieni sana saa sen nimessä saa kuitenkin aikaan sen, ettei siihen ole uskallusta tai kiinnostusta kaupassa tarttua, vaikka ehkä syytä olisikin.

Kyseessä on nimittäin yksi Diorin Poison-tuoksuperheen jäsenistä.

Vuonna 2004 lanseeratussa kolmen tuoksunenän yhdessä taitelemassa Pure Poison -tuoksussa ei ole minusta alkuperäisen vuoden 1985 Poisonin kanssa paljoakaan muuta yhteistä kuin sana poison, valmistaja ja pullon malli.

Pure Poisonin pullosta on tehty helmimäisen näköinen ja jo silläkin on haluttu viestittää tuoksun olevan selvästi alkuperäistä, hieman myskisen voimakasta Poisonia kevyempi.

Pure Poison on kukkainen tuoksu, jonka tuoksussa on hieman kukkaisenmakeaa gardeniaa ja jasminia sekä puisen pehmeää, mutta raikasta santelipuuta. Lisäksi appelsiini ja mandariini antavat tuoksuun pientä lisäraikkautta. Kukkaisen appelsiininen bergamotti antaa myös tuoksulle ihanaa raikasta, mutta naisellista vivahdetta. Minusta tämä on aivan ihana jasminin ja bergamotin liitto!

Victoria Beckhamin Intimately Beckham -tuoksussa on muuten melko paljon samaa kuin tässä tuoksussa!

Minusta Pure Poison on klassisen naisellinen, aikuismainen ja seksikkään viettelevä tuoksu.

Onko Diorin Pure Poison jollekin tuttu tuoksu? Kuka myöntää, että pelkkä sana ”poison” on riittänyt karkoittamaan kaiken kiinnostelun tuoksun haisteluun?

PS. Ostolakkokirppikselle on tullut myyntiin hieman meikkejä, mm. Diorin luomivärejä!

Kommentit (12)

 1. Anonyymi

  Aivan mitenkään kyseiseen postaukseen liittymättä pitää kysyä yksi juttu:

  Jumetuin tänään töissä kahvitauolle hiukan pidemmäksi aikaa kun joku oli tuonut luettavaksi kosmetiikka-alan lehden, jonka nimeä en tietenkään tarkasti enää muista… Olisikohan ollut GCI magazine tai joku vastaava – joka tapauksessa kyseisen toimialan ammattilehtiä, jossa käytiin läpi mm. erilaisia uusia tieteellisiä tutkimuksia eri raaka-ainesiin liittyen ja uusia tuotelanseerauksia jne. Ihan pro tekstiä, ei siis mitään naistenlehtien hömppää 🙂

  Satutko itse seuraamaan tarkemmin netistä tai jostain lehdistä, mitä alalla tapahtuu?

 2. Honey

  Myönnän olevani niin vanha, että omistan aidon alkuperäisen Poison-pullon 80-luvulta. Ja se on tyrmäävää ainetta. Päässä alkaa napsua kun ajattelenkin sitä!

  Tuoksuttelin hyyyvvin varovasti näitä uusioversioita kaupassa ja Midnight Poison miellyti nenääni.

  ps. sitä alkuperäistä ei voi käyttää. Pidän sitä vitriinissä mahdollisten murtovarkaiden varalta..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *