Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Psykedeelistä joulua!

Kokeilin ehkä psykedeelisintä ikinä näkemääni saippuaa.

Vaikka olenkin viimeaikoina toitottanut suureen ääneen ihastustani Soap Factoryn simppeleillä resepteillä tehtyihin saippuoihin, en voi silti välillä pitää näppejäni irti eksoottisemmistakin vaihtoehdoista.

Sain kokeiluuni Lushin uuden Suomen pohjoisten olosuhteiden ja luonnonilmiöiden inspiroiman Northern Lights -palasaippuan, joka on kyllä kaikessa värikkyydessään aika villi:

”Tämän saippuan inspiraatio, väri ja tuoksuovat Suomen talven paukkupakkasista ja Lapin revontulista!

Raikas, rentouttava talvi-iltaisen metsän tuoksu syntyy sypressi- ja mäntyöljystä sekä limetistä, joka on myös hyvä apu kirkastamaan ihoa ja hoitamaan selluliittia. Tuoksu on myös oiva apu rauhoittamaan mieltä joulukiireiden keskellä!”

Northern Lights on siis Lushin joulusaippua (kyllä, se joulukin on täällä jo ihan kohta!), jonka metsäisen raikas tuoksu sopii minusta niin miehille kuin naisillenikin.

Saippuan koostumus on iholle hellävarainen ja jälleen iho tulee puhtaaksi, muttei kuivu. Jälleen kerran voin siis sanoa ihan vaan yksinkertaisesti, että I’m absolutely loving it!

INCI: Water, Rapeseed Oil and Coconut Oil, Perfume, *glycerine, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Pine Needle Oil , Cypress Oil, Lime Oil, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Hydroxide, *Citral, *Linalool, Citronellol, Limonene, Colour 59040, Colour 45410, Colour 17200, Colour 42090
*occurs naturally in essential oils

Ah ja voi että, kuinka rakastankaan palasaippuoita ja ah ja voi että, kuinka rakastankaan Lushin tuotekehittelyttimiä! Eihän näitä joulutuotteita katsellessa voi taas kuin toivoa, että joku pian riistäisi luottokorttini minulta väkisin ja leikkaisi sen vähän äkkiä katki, tai muuten tämä joulu tulee vielä niiiiin kalliiksi minulle…

Onneksi minulla on kotona pari muutakin Lushilta saamaani joulujuttua, joista kuulette myöhemmin lisää.

Onko joku muu jo ehtinyt tutustua Lushin joulutuotteisiin?

Saippua on blogilahja Lushilta.

Kommentit (12)

  1. Anne

    Onko Lushin tuotteiden hinnat huokeammat Tukholmassa?

  2. Anonyymi

    Anne, Tukholmassa on about samat hinnat kuin Suomessa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *