Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Project RunOut

Jes, shampoo-projektini etenee varsin mallikkaasti, sillä yksi shampoistani loppui jälleen.

Tämä oli jo toinen loppuunkuluttamani kappale Aussien Aussome Volume (ent. Real Volume) shampoota ja tykkäsin tästä edelleen. Tämä pesee hyvin ja kunnolla, muttei kuitenkaan omaan makuuni liikaa. Tarkempia kommentteja voit lukea tästä postauksesta.

Nyt shampoopulloja on enää (taas…) jäljellä kolme kappaletta, jotka varmasti kuluvat loppuvuoden aikana tyhjiksin.

Jäljellä ovat XZ:n Tyrnishampoo, MOP:in Hydrating Shampoo sekä TRESemmen moisture Rich shampoo. Jälkimmäisinkin on jo onneksi kulunut arviolta puoleen väliin, eli hyvältä näyttää.

Lisäksi omistan samplet muutamasta Lushin shampoopalasta ja pakkasinkin niistä kaksi reissulaukkuuni mukaan niiden näppärän koon ja painon vuoksi.

Mikä minua tällä kertaa kiinnostaisikin tietää olisi se, käytättekö te aina saman linjan shampoota ja hoitoainetta yhdessä? Tai ostatteko aina molemmat, vaikka saattaisittekin käyttää linjoja välillä ristiin? Ja ennen kaikkea: Kumpi loppuu ensin, shampoo vai hoitoaine?

Itse saatan joskus ostaa molemmat, mutta en useinkaan käytä niitä yhdessä. Ja hoitoaine on aina se, joka loppuu ensin.

Kommentit (63)

 1. Nimetön

  Outi: Pituudesta ja tuuheudestakin tosiaan riippuu paljon tuo kulutustahti. Hoitoainetta kun menee kaikkialle pituuksiin, mutta shampoota vain päänahkaan. 🙂

  Tiia: Oh, kova tahti! 🙂

  Basu: Urtekrameja on itsenikin tehnyt mieli kokeilla. 🙂

  Lape: 🙂

  Anonyymi: Ooh, suklaashampoo kuulostaa herkulta. Mikä merkki? 🙂

 2. Sanna

  Huh, sulla oli aika vastailu-urakka tähän postaukseen. Aika mahtavaa että silti jaksat kaikille vastata vaikka blogisi suosio on jo näin huikea ja lukijoita vaikka kuinka!
  Olen kuivashampoota käyttänyt (Tigin Rockaholic) mutta se jotenkin harmaannuttaa tummanruskeaa väriä, ja joinakin päivänä tuntuu että kuivashampookin pettää. Pitäisi ehkä kokeilla jonkun muun merkistä kuivashampoota.

 3. Nimetön

  Sanna: Pieni hetki vierähti eilen, kun vastailin viikon aikana tulleisiin kommentteihin, kun en niihin ollut laivalla ehtinyt vastailla.
  Minua harmittaa, ettei Enlgannista saa enää aerosoleja Suomeen, sillä Bumble and Bumble tekee värillisiä hiuspuutereita: http://www.lookfantastic.com/hair/bumble-and-bumble/hair-powder

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *