Project RunOut

Jes, shampoo-projektini etenee varsin mallikkaasti, sillä yksi shampoistani loppui jälleen.

Tämä oli jo toinen loppuunkuluttamani kappale Aussien Aussome Volume (ent. Real Volume) shampoota ja tykkäsin tästä edelleen. Tämä pesee hyvin ja kunnolla, muttei kuitenkaan omaan makuuni liikaa. Tarkempia kommentteja voit lukea tästä postauksesta.

Nyt shampoopulloja on enää (taas…) jäljellä kolme kappaletta, jotka varmasti kuluvat loppuvuoden aikana tyhjiksin.

Jäljellä ovat XZ:n Tyrnishampoo, MOP:in Hydrating Shampoo sekä TRESemmen moisture Rich shampoo. Jälkimmäisinkin on jo onneksi kulunut arviolta puoleen väliin, eli hyvältä näyttää.

Lisäksi omistan samplet muutamasta Lushin shampoopalasta ja pakkasinkin niistä kaksi reissulaukkuuni mukaan niiden näppärän koon ja painon vuoksi.

Mikä minua tällä kertaa kiinnostaisikin tietää olisi se, käytättekö te aina saman linjan shampoota ja hoitoainetta yhdessä? Tai ostatteko aina molemmat, vaikka saattaisittekin käyttää linjoja välillä ristiin? Ja ennen kaikkea: Kumpi loppuu ensin, shampoo vai hoitoaine?

Itse saatan joskus ostaa molemmat, mutta en useinkaan käytä niitä yhdessä. Ja hoitoaine on aina se, joka loppuu ensin.

Kommentit (63)
  1. En ole koskaan oikein jaksanut käyttää kumpaakin tuotetta samaa sarjaa, ja olen yleensä myös ostanut purkit aina erikseen. Shampoo kuluu täälläkin huomattavasti hitaammin kuin hoitoaine, varsinkin nyt pidemmillä hiuksilla.

    Nyt kun olen siirtynyt suurimmaksi osaksi CO-pesuun, on tuo ero kulutustahdissa melkoinen ;>

  2. Ei ole saman linjan sh+ha käytössä, mutta joskus on ollut niinkin esim. Tigien kohdalla (joita en kyllä enää pidennysten takia voi käyttää, mutta eipä nuo loppujen lopuksi niin kummoisia olleet muuten kuin pakkausten ja hajujen suhteen). Ja ensin loppuu kyllä shampoo. 🙂 En edes tiedä onko käyttämästäni Joicon kosteuttavan shampoon kaveriksi hoitsikkaa, Four Reasonsin kosteuttavaa hoitsikkaa käytän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *