Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pretty Little Things

Teen silloin tällöin kavereideni kanssa pieniä tuotevaihtokauppoja, joiden ideana on, että vaihtaja saa vaihdettua omat turhat kosmetiikkansa johonkin kiinnostavampaan ja itselleen hyödyllisempään.
Nyt pääsin taas tekemään vaihtokauppoja. Tai no, oikeastaan minä vaan käytännössä lunastin kaveriltani läjän Make Up Storen kynsilakkoja:

Kuvan eksyi epähuomiossa ylimääräisenä Dolly (toinen vasemmalta), jonka olen esiteelyt teille jo aiemmin.

Kaikki sävyt ovat valikoimista jo poistuneita sävyjä ja kaverini superhalpoja alelöytöjä, joille ei sitten kuitenkaan ole ollut käyttöä. Alepöydässä ne kuitenkin näyttivät niin herkullisilta ja ennen kaikkea niin edullisilta. (Oletteko huomanneet, kuinka halpa hinta tekee monesta tuotteesta tavallistakin herkullisemman?)

Jenny

Celeste

Sanda

Ester

Muistan itse katselleeni Jennyä ja Esteriä useammankin kerran alepöydissä niiden poistuttua valikoimista, mutta en itse törmännyt niihin sellaiseen hintaan, että olisin raaskinut ne ostaa. Happy end, siis!

Saako halpa hinta teidät ostamaan alesta kosmetiikkatuotteita, joille ei sitten loppujen lopuksi olekaan käyttöä, mutta jotka hankinta hetkellä kuitenkin tuntuivat niin hyviltä ja ehdottomasti käytännöllisiltä?

Onko se kahdeksan euron kirkkaan punainen Diorin huulipuna tuntunut vielä kaupassa siltä, että se on pakko saada ja tulee tarpeeseen kun hylsykin on vielä niin hieno, mutta kotona tajuat sitten lopulta, ette kehtaisi koskaan lähteä niin vahvassa punassa minnekään?

Mitkä ovat turhimmiksi osoittautuneet alelöytönne?

Ja ennen kaikkea kuinka helppoja olette lankeamaan halvan hinnan edessä?

Kommentit (22)

 1. Anonyymi

  Aleissa erehdyn aina ostamaan huulipunia,kynsilakkoja ja palasaippuoita. Palasaippuoita onkin sitten varmaan jo seuraavan 3 vuoden varastot!

 2. Nimetön

  JLCHARLOTT4: Hyvin siis kävi. 🙂

  Anonyymi: hahaa, vielä parempi! 😛

  Hannukkaz: Omakin heikkouteni… 🙂

  Anonyymi: Koitan juuri vastailla kaikki rästiin jääneet. 🙂

  Anonyymi: 🙂

  Anonyymi: Hyvä (teko)syy hankkia toinenkin paletti. 😉

  Anonyymi: Sori, mutta ei mitään muistikuvaa. Olisiko 50 euron paikkeilla…?

  Anonyymi: Minulla tuo on ainakin mennyt, vaikka olisin vähän päivettynytkin. Hanki aurinkopuuteri kaveriksi ja sudi sitä hieman päälle, jos käy liian vaaleaksi. 🙂

  Anonyymi: Sekä että. 🙂 Mieto shampookin käy toki.

  Susanna: Hahaa, perus. 🙂

  Marika: Toki. 🙂

  Niina: Kiitos kivasta kommentista! 🙂

  Elina: Päivittäin useaan otteeseen lisättynä pari-kolme viikkoa. 🙂

  Annika: :/

  juárez: Diorin Incognito on monelle menevä paletti, jolla saa suht helpon meikin tehtyä. Tuossa on vähän lämpimempää ja viileämpääkin mukana. Lämpimämpi vaihtoehto voisi olla Sunset Cafe, jonka uusi laatu on oikein ihana. 🙂

  Glassy: 😀

  maria: Hahaa. 😀

  Anonyymi: Niin ne ale-tarrat vain houkuttelevat… 🙂

  Henni: Kiitos! 🙂

  iippu: Onhan tuossa toki puhdistavia ja kosteuttaviakin aineita. mutta paha sanoa näin että onko tuosta oikeasti mihinkään. Jos ei tunnu hyödyttävän ja olevan mukava käytössä niin hiiteen vaan, sanon minä. 🙂

  Anonyymi: Sama vika…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *