Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Prada L’eau -tuoksuarvonnan voittaja

Blogissani oli käynnissä herkullinen arvonta, jonka voittajalle oli luvassa Pradan uusi raikkaan karkkinen Candy L’eau -tuoksu.
Kilpailuun saattoi osallistua kertomalla kommentti-osiossa omat suosikkiherkkunsa. Rakastan itse herkkuja ja napostelua, joten voin kertoa, että oli aivan suunnattoman typerä ja ajattelematon veto minulta itseltäni kysyä teiltä suosikkejanne. Oli nimittäin aivan tuskaisen kamalaa lukea vesi kielellä läpi aina jokainen lähettämänne kommentti (joita oli pitkälle viidettä sataa)! Huutelin ”ah”, ”oih” ja ”voih” joka väliin ja kokoajan ja himoitsin noiden arontavastauksia keränneinen päivien aikana kaikkea mahdollista, mistä keksitte kertoa pitävänne…
Lupasinkin itselleni pyhästi, etten enää koskaan tee moista itseäni kiusaavaa arvontaa! (Lupasin myös pyhästi, että kokeilen valkosuklaata mansikoiden kanssa, erilaisia leivosherkkuja sekä vaikka mitä muita ihanuuksia, mitä vaan keksitte luetella…)
Mutta nyt siihen arvontaan, sen voittaja kun on vielä julkistamatta.
Kuva täältä.
Prada L’eau -tuoksun voitti nimimerkki Jane!
Onnea voittajalle, toivottavasti tämä helpottaa makeannälkää!
Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Mikäli arpaonni ei suosinut tällä kertaa, voi Pradan Candy L’eaun kotiuttaa itselleen Stockalta, Sokokselta tai Kicksistä. 30 ml tuoksu maksaa n. 57,70€ ja 50 ml tuoksu n. 75,70€.
Onko joku jo kotiuttanut tämän kaupasta itselleen?
Kilpailu on toteutettu yhdessä Pradan maahantuojan kanssa.

PS. Kaikille niille tiedoksi, jotka lähettelivät kyselyjä siitä, miksi heidän kommenttiaan ei ole julkaistu arvonnan yhteydessä: Jokainen perille tullut kommentti on julkaistu, mutta koska kommentteja oli viidettä sataa, joutuu kommentin kirjoituosion alapuolelta klikkaamaan ”Lataa lisää” saadakseen lisää kommentteja näkyviin. Veikkaankin, että ne ”kadonneet” kommentit löytyvät sieltä lopulta. 😉

Kommentit (1)

  1. Jane

    Pakko oli kiiruhtaa sähköpostiin katsomaan, että voiko olla totta. Näköjään voi. Ihanaa 🙂 Ja kiitos vielä!

    Tämän kunniaksi voisi vaikka herkutella vähän. Miten olisi Maraboun uutuussuklaa? 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *