Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Poskinukka ohimennen pois Netflixiä katsellessa

*Sis. mainoslinkin

On jo vanha juttu, että olen tunnustautunut kasvokarvojaan ajelevaksi naiseksi ihan vaan puhtaasti oman turhamaisuuteni vuoksi. Hentoja ja värittömiä karvojani ei voi rinnastaa partaan, viiksiin tai edes poskipartaan, mutta nautin olosta ilman ohutta karvapeitettäni huomattavasti enemmän. Peach fuzz free skin nyt vaan paitsi tuntuu ihanan sileältä myös näyttää heleämmältä, minkä lisäksi meikkituotteetkin levittyvät sille paremmin.

Kerroin myös löytäneeni höyläämiselle pitkäkestoisemman lopputuloksen tuovan vaihehdon, eli tikkumaisen karvanpoistojousen, joka on käytännöllinen vaan ei ihan niin kätevä kuin mitä toivoisin. Jousella on suht helppoa rullailla ihokasvoja pois Netflixiä katsellessa, mutta sen käyttö vaatii aina kaksi kättä, mikä tietysti estää toista kättä lappamasta sipsejä samalla suuhun. Näkökannasta riippuen tämä voi olla hyvä tai huono asia, mutta lähestyn sitä nyt tänään tämän postauksen toimivuuden kannalta negatiivisena asiana.

Etude House My Beauty Tool Facial Hair Remover

Törmäsinkin eBayssa aina vaan lupaavamman kuuloiseen apuvälineesen, joka on suosikkimerkkeihini lukeutuvan Etude Housen My Beauty Tool -kauneusvälineisiin kuuluva Facial Hair Remover. Tilasin vempaimen kotiin postikuluineen alle viidellä eurolla ja se on ollut jokaisen senttinsä väärti ja vieläpä enemmänkin!

Etude House My Beauty Tool Facial Hair Remover

Ensinnäkin siis hei haloo, yhden käden mekanismi! Nyt toinen käsi pääsee paljon vapaammin lappamaan herkkuja suuhun toisen käden työskennellessä aktiivisesti poskinukkaa vastaan. Harja varmasti nauttii kasvokarvojen kiskomisesta, joten jos hommaa voi helpottaa mieltä Netflixillä harhauttaen ja suuhun samalla herkkuja lohdutuksesi nappaillen niin mikä ettei.

Etude House My Beauty Tool Facial Hair Remover

Näppärän vekottimen idea perustuu karvanpoistotikun lailla jousiin, joiden kierteiden väliin ihokarvat tarttuvat. Iholla rullattavalla apuvälineellä on helppoa poistaa karvoja oikeastaan miltä vaan ihoalueeilta ja erityisesti kasvojen iholla se on ollut todella loistava apuväline.

Etude House My Beauty Tool Facial Hair Remover

Rakastan sitä, kuinka silkkiseltä kasvojen iho tuntuu karvojen poistamisen jälkeen ja kuinka huoletonta tällä on tosiaan rullailla karvoja pois. Teen sitä itseasiassa juuri nytkin postausta yhdellä kädellä verkkaisen ajatteluni tahtiin näpyttäessä! Kyllä on kätevää!

Etude House My Beauty Tool  Facial Hair Remover -karvanpoistajan jälleenmyyjiä löytyy eBaysta täältä*.

Etude House My Beauty Tool Facial Hair Remover

Onko joku syttynyt ajatukselle kasvojen ihokarvojen poistosta viimeaikoina?

Kommentit (29)

 1. Turvallinen nettishoppailu – Opas PayPalin käyttöön – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Poskinukka ohimennen pois Netflixiä katsellessa? […]

 2. Eebue

  Kiitos Virve! Nyt on minullakin sileät posket. 🙂 Kätevä kapistus ja hinta ei paljon lompakkoa keventänyt. Sain jopa vihdoin aikaiseksi paypalin käyttöönoton ihan tän tilaamista varten. 😀 Mitähän muuta kivaa sieltä ebaysta löytäis…

  Mulla tämä toimi ihan mallikkaasti. Ensimmäiset liikkeet vähän nipisteli, nopeasti tottui. Minä vesin ylähuulenkin, vaikka silmät vähän vetisti. Posket jäi kyllä ensin punottamaan, mutta meni aika pian ohi. Suosittelen!

 3. Upeat kimalleöverit – Mavala Nail Color 208 Dancing Queen – Ostolakossa

  […] Poskinukka ohimennen pois Netflixiä katsellessa? […]

 4. Kao MegRhythm Steam Eye Mask – oma pieni silmäsauna – Ostolakossa

  […] Poskinukka ohimennen pois Netflixiä katsellessa? […]

 5. Maalaisjärki

  Oletteko koskaan ajatelleet että ihokarva on kehon viestinnän väline. Se viestii keholle esim kylmästä ja antaa sykäyksen keholle toimia. Kasvat toimivat myös eristeenä vaikkei niin pienistä uskoisi, ihokarvat muodostavat ihan fyysisen suojan. Karvaa ympäröivässä karvatupessa on kantasoluja, jonka ansiosta ihon pintakerros uusiutuu mikä on erittäin tärkeää ihon vanhenemisen kannalta (sekä arpikudosten uusiutumisen kannalta). Ihokarvoilla on siis elimistön toimimisen kannalta erittäin tärkeä tehtävä, joten en ymmärrä miksi ihokarvoja pitäisi ajella kasvoilta jos kuitenkin kaluaa säilyttää kasvojensa ihon hyvän ja aktiivisen toiminnan. Ymmärrän kyllä kainaloiden ja alapään ajelun paremman hygienian ylläpidon kannalta mutta valitettavasti tämä kasvojen ajelu ihmetyttää sillä samaan aikaan yritetään läträtä ikuista nuoruutta säilyttäviä tuotteita voiteiden muodossa, tärkeä osa ihon toiminnan kannalta poistetaan juurikin karvoja poistamalla. Äly hoi älä jätä.

  • Virve Vee

   Eli parranajo kuuluu siis vain miesten etuoikeuksiin? 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *