Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Posketonta…ei kun siis poskellista menoa!

Ihanaa. Upeaa. Mahtavaa. Siis ihan mieletöntä.

Ai mikä, vai?

No tämä:

En ole koskaan ennen kuluttanut poskipunaa loppuun, mutta nyt tein sen vihdoin! Aivan mielettömän hieno fiilis, ihan kuin olisin juuri voittanut Suomelle kultaa ööh…tyhjäpäiden MM-kisoissa?

Loppuunkuluttamani poskipuna oli L’orealin useita vuosia vanha Blush Deliceux Mat 101 Hint of rose, joka oli kyllä erinomainen tapaus hintaansa nähden, mutta jota en sävyn puolesta jää mitenkään erityisesti kaipaamaan. Sävy oli kyllä mukava arkisävy, mutta ei silti mikään erityisen mahtava ja ihana minun poskipäilläni.

Tältä poskari näytti vielä syksyllä.

Tämä oli ensimmäinen poskipuna, jonka olen koskaan saanut kulutettua loppuun. Onnekseni tämä lohkeili sitä enemmän, mitä lähemmäs loppumista päästiin ja pieniä lohjenneita palasia en sentään ryhtynyt säilyttämään ja käyttämään.

L’orealin poskipunat ovat muuten kokeneet vähän aikaa sitten muutoksen ja niiden koostumusta ja pakkausta sekä sävyvalikoimaakin on hieman muokkailtu. Uusi laatu on mielestäni hyvä, mutta sävyvalikoimaa saisi olla nykyisen neljän sävyn lisäksi hieman enemmän (mutta vähänlainen se oli ennenkin).

Tähän yhteyteen voin muuten kertoa, että tykkään itse eniten poskipunista, joissa ei ole kovin runsasta pigmenttiä. Yllättävää ehkä, sillä yleensä ”runsaspigmenttinen” on aina positiivinen asia, mutta ei ainakaan omassa käytössäni. Olen omalta väritykseltäni sen verran vaalea, että runsaspigmenttiset poskipunat ovat kauhuni -yksi sipaisu ja poskia korostavat jo vahvat läikät. Esimerkiksi IsaDoran poskipunat ovat minulle henkilökohtainen kauhu, sillä niistä irtoaa väriä todella helposti ja reilusti

Nyt otin sitten suurella inolla aktiivikäyttööni muutamia vuosia vanhan Anytimen poskipunan, jonka kanssa ei tarvitse olla turhan varovainen poskille sutiessa, sillä pigmenttiä ei vanhingossakaan ole liikaa.

Millaisista poskipunista te tykkäätte? Oletteko löytäneet jotain erityistä suosikkimerkkiä? Tai erityistä suosikkisävyä?

Itse haaveilen poskipunieni loppumisesta, jotta voisin joskus ostaa sen paljon kohutun ja kulttimaineessa olevan Narsin Orgasm-poskipunan. Löytyykö se jonkun teistä jemmoista?

Kommentit (19)

 1. saara

  Kylläpäs nyt on sattunut Orgasmin vihaajia tänne 😀
  Itse omistan sen duona Lagunan kanssa, ja kyseinen kaksikko on niin rakkautta! Vaikka kammoan jossain määrin glittereitä ja kimalteita, Orgasmissa ei minun mielestäni ole niitä yhtään liikaa, eikä se ole mitenkään hileinen. Orgasm on sen verran pigmenttinen, että MACin 187 tai Sigman SS187 toimii sen kanssa parhaiten.
  Harkitse nyt vielä ennen kuin tyrmäät täysin tuon kulttipunan (;

 2. Nimetön

  saara: Kyllä nyt on vaikea päätös tulossa. Pieni shimmeri ei minua haittaa yhtään, glitterisyys kyllä jo. 🙂

 3. Anonyymi

  mulla on toiminut parhaiten tässä albiinoihossa se natural coden poskipuna, jossa toisella puolella aurinkopuuteri! ihan mahtava, tulee just sopivan luonnollisen ruusuinen iho eikä aurinkopuuterikaan oo liian pigmenttinen tai tumma.
  -henna

 4. Rhia

  Pakko vielä lisätä edelliseen kommenttiini että tuo Estee Lauderin Peach Nuance on lähes täydellinen puna ainakin mun kalvakalle iholle. Pidän siitä että maun mukaan siitä saa joko persikkaisempaa tai vaaleanpunaisempaa sävyä. Mulla on ollut se jo useamman vuoden eikä pohja vielä pilkota, tosin ihan joka päivä en sitä käytä. Rakastuin siihen ensisilmäyksellä =)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *