Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Posketonta…ei kun siis poskellista menoa!

Ihanaa. Upeaa. Mahtavaa. Siis ihan mieletöntä.

Ai mikä, vai?

No tämä:

En ole koskaan ennen kuluttanut poskipunaa loppuun, mutta nyt tein sen vihdoin! Aivan mielettömän hieno fiilis, ihan kuin olisin juuri voittanut Suomelle kultaa ööh…tyhjäpäiden MM-kisoissa?

Loppuunkuluttamani poskipuna oli L’orealin useita vuosia vanha Blush Deliceux Mat 101 Hint of rose, joka oli kyllä erinomainen tapaus hintaansa nähden, mutta jota en sävyn puolesta jää mitenkään erityisesti kaipaamaan. Sävy oli kyllä mukava arkisävy, mutta ei silti mikään erityisen mahtava ja ihana minun poskipäilläni.

Tältä poskari näytti vielä syksyllä.

Tämä oli ensimmäinen poskipuna, jonka olen koskaan saanut kulutettua loppuun. Onnekseni tämä lohkeili sitä enemmän, mitä lähemmäs loppumista päästiin ja pieniä lohjenneita palasia en sentään ryhtynyt säilyttämään ja käyttämään.

L’orealin poskipunat ovat muuten kokeneet vähän aikaa sitten muutoksen ja niiden koostumusta ja pakkausta sekä sävyvalikoimaakin on hieman muokkailtu. Uusi laatu on mielestäni hyvä, mutta sävyvalikoimaa saisi olla nykyisen neljän sävyn lisäksi hieman enemmän (mutta vähänlainen se oli ennenkin).

Tähän yhteyteen voin muuten kertoa, että tykkään itse eniten poskipunista, joissa ei ole kovin runsasta pigmenttiä. Yllättävää ehkä, sillä yleensä ”runsaspigmenttinen” on aina positiivinen asia, mutta ei ainakaan omassa käytössäni. Olen omalta väritykseltäni sen verran vaalea, että runsaspigmenttiset poskipunat ovat kauhuni -yksi sipaisu ja poskia korostavat jo vahvat läikät. Esimerkiksi IsaDoran poskipunat ovat minulle henkilökohtainen kauhu, sillä niistä irtoaa väriä todella helposti ja reilusti

Nyt otin sitten suurella inolla aktiivikäyttööni muutamia vuosia vanhan Anytimen poskipunan, jonka kanssa ei tarvitse olla turhan varovainen poskille sutiessa, sillä pigmenttiä ei vanhingossakaan ole liikaa.

Millaisista poskipunista te tykkäätte? Oletteko löytäneet jotain erityistä suosikkimerkkiä? Tai erityistä suosikkisävyä?

Itse haaveilen poskipunieni loppumisesta, jotta voisin joskus ostaa sen paljon kohutun ja kulttimaineessa olevan Narsin Orgasm-poskipunan. Löytyykö se jonkun teistä jemmoista?

Kommentit (19)

 1. Heidi

  Onnea poskipunan loppumisen johdosta! ;D

  1. Anonyymi

   Nyt,kun kerran poskipunista kysäisit,niin pakkohan se oli taas mennä päämeikkipussukka kääntämään ylösalaisin ja itsekin oikein katsoa mitä sieltä löytyy.Tuntuu osa löydöistä joskus olevan mallia "onkomullatollanenkin",mutta Yves Rocheria sieltä osui käteen neljää eri sävyä,Lumenea kaksi,Wet´n Wildia 1 täysin epäonnistunut ostos ja lopuksi se päätuotteeni,joka ei edes ole tietääkseni poskipuna,mutta sellaisena sitä kuitenkin päivittäin käytän.Lorealin Glam bronze duo sun powder,eli aurinkopuuterinako tuo sitten paremmin tunnetaan.Arkikäytössä minulle ainakin se ykkönen.Ei ainakaan tule huonoissa valoissa yliannosteltua.Terkuin possupiikin tainnuttama rouva48.

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *