Testissä Clinique Pop Lip Color + Primer -huulipuna

Sis. mainoslinkin

Clinique lanseerasi jonkun aikaa sitten uuden Clinique Pop Lip Color + Primer -huulimeikkituotteensa ja pääsin onnekkaana testaamaan tuon lupaavalta vaikuttavan uutuuden saatuani siitä blogin kautta kesällä ennakkokappaleen.

Huulimeikkituotteen ideana on sen nimen mukaisesti yhdistää upea huulipunasävy huulet pohjustavaan ja huulilla siksi loistavasti pysyvään koostumukseen.

Valitsin itselleni testattavaksi sävyn 02 Bare Pop, joka saattaa puikossa vaikuttaa tylsältä, mutta joka oli huulilla ihan kaikkea muuta.

Halusin valita kokeiluun nimenomaan arkeen sopivan sävyn, jotta tulisin oikeasti käyttäneeksi sitä ja voisin kertoa kokemuksistani kunnolla. Puikossa tavallisen jopa tylsähköltä punaruskealta näyttävä sävy näytti kuitenkin huulilla näin herkulliselta:

Rusehtavassa sävyssä oli mukana kaunis roosainen taitto ja runsaasti metallinhohtoa, jonka ansiosta puna näytti huulilla todella kauniilta.

Puna lupaa kosteuttaa huulia jopa kahdeksan tunnin ajan ja tuntua huulilla ohuelta, mutta näyttää silti sävyiltään täyteläiseltä. Lisäksi huulipunan primer-koostumus lupailee, että sävyt toistuisivat huulilla sellaisina kuin niiden kuuluisikin ilman, että ne lähtevät omia lupiaan vaihtamaan huulilla väriä kuten moni allekirjoittaa joidenkin huulipunasävyjen heidän huulillaan tekevän.

Minusta puna lunasti lupauksensa loistavasti. Se liukui huulille ohuena ja kevyenä ja tuntui jopa levittäessä hieman kuivaltakin saaden minut miettimään, voisiko puna muka kosteuttaa huuliani. Oltuaan huulillani hetken heräsi se kuitekin totaalisesti eloon saaden huuleni tuntumaan todella kosteutetuilta ja miellyttäviltä. Puna myös pysyi huulilla loistavasti ja vaikka sen rasvamaiset pigmentit kuluivatkin esimerkiksi lasista juodessa hieman lasinreunaan, jäi huulille silti punan helmiäishohteisen koostumuksen ansiosta yhä runsaasti väriä.

Valitsemani Bare Pop -sävy oli juuri niin täydellinen arkisävy kuin kuvittelinkin sen olevan, sillä se on jälleen niitä sävyjä, jotka herättävät muuten niin nuden meikin henkiin, mutta eivät silti varasta showta. Tätä huulipunaa voin suositella!

Cliniquen Pop Lip Colour + Primer -huulipuna löytyy myynnistä täältä*.

Onko teillä kokemusta Cliniquen Pop Lip Colour + Primer -huulipunista?

Kommentit (13)
  1. Todella kaunis sävy! Ja sun tukka on niin ihana! 🙂

    1. Minustakin tuo sävy on kaunis. Ja kiitos tukkakehuista, lämmittävät todellakin mieltä kun on elänyt vuoden hiusten kanssa, jonka väriä on saanut jopa häpeillä. 🙂

  2. Upea väri. Pitää kokeilla!

    1. Ihan yllätyin, kuinka ihana sävy olikaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *