Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pökö-Pää ei enää sano Mää: Remington-lämpörullat

Lupasin viimevuoden lopulla tsempata hiustenlaiton kanssa ja olenkin kovasti yrittänyt sitä.

Uusin apukeinoni ovat olleet lämpörullat. Tai no, uusin ja uusin, sillä kyseiset lämpörullat ovat olleet kaapissani vuodesta 2008 lähtien ja vasta nyt olen innostunut niistä.

Aiemmin tukkani on ollut sen verran lyhyt ja kerrostettu, että takaosan lyhyemmät osiot ovat olleet hankalia kiertää rullien ympärille ja tukka on sitten sojottanut rullien jäljiltä miten sattuu. Nyt tukassa on kuitenkin vihdoin sen verran pituutta ja raskautta, että rullilla sa nopeasti aikaan ihanat kiharat.

Rullat riittävät määrältään juuri ja juuri tukalleni ja niiden laittamiseen menee noin 10 minuuttia, jonka jälkeen voin rullien viilentyessä (toiset 10 min) tehdä meikkini. Tai vaihtoehtoisesti säikytellä muita seksikkäällä päälläni. (”Voi, minun oma pieni R2D2,” sanoi Englantilaistunut Herrasmieheni, kun näki rullat päässäni ensimmäisen, ja hänen toiveidensa mukaan viimeisen kerran.)

Sitten vaan rullat nopeasti ja näppärästi auki, pientä hiusten haromista ja hiuslakkaa ja tukka on valmis. Kikkaratukkaa voi pitää joko auki tai kiinni tilanteen ja mielen mukaan ja tukka näyttää aina laitetulta.

Ihanaa ja näppärää. Oma tukkani on sen verran paksu, ettei sitä voi vaan kihartaa nopeasti suoristusraudalla vähän sieltä täältä ja latvoista tai thdä samaa piipparilla, sillä se ei vaan näytä hyvältä. Ja koko pään kihartamisessa menee helposti 20-40 minuuttia, mikä on minulle aivan liikaa.

Omat rullani ovat Remingtonin ja ostin ne joskus töistä ihan vaan siksi, että ne olivat tarjouksessa reilulla kymmenellä eurolla. Olen kironnut ne lyhyemmässä tukassani moneen kertaan lähinnä siksi, että niiden jättämä lopputulos on saanut minut muistuttamaan lammasta, mutta nyt olen täysin rakastunut niihin.

Käytättekö te lämpörullia?

 
Edit: Lue myös tämä uudempi postaukseni BaByliss Clip & Curl -lämpörullista.

Kommentit (28)

  1. Anonyymi

    Ihanat säkkärät tuli! Voisitko tehdä postauksen miten rullat laitetaan päähän? Nimim. Omistan lämpörullat, mutta en osaa käyttää niitä 🙂

  2. Jenny

    Kinuski: Minulla on se ohuempi versio joka kapenee kärkeä kohti ja sillä saa mielestäni sekä hyvät kiharat että laineet niin se paksumpi ei ole minusta yhtä kätevä 🙂

  3. Hyvä kiharrussauva: Remington Pearl Wand – Ostolakossa

    […] tämän todella nopeasti. Esittelin teille toissapäiväisessä postauksessa lämpörullillani saamiani kiharoita ja muutama mainitsi hiustenkiharrussauvasta. Olen nähnyt […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *