Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Poistetaan lämpimällä vedellä

Jälleen kerran olisi aika yhdelle ripsiväriesittelylle. Hoen aina, että tahdon ripsiväriltäni tuuheutta, mutta eivät kaikki tahdo tuuheutta. Joillekin riittää hyvä pidennys ja erottelevuus. Tämän vuoksi halusin vaihteeksi esitellä teille ripsivärin, joka keskittyy nimenomaan näihin kahteen asiaan. 
Sain kaveriltani kosmetiikkavaihdossa keväällä IsaDoran All Day Long Lash ripsivärin, jonka ideana on antaa ripsille pituutta sekä pysyä ripsissä kauniina läpi päivän. Jälkimmäisestä vastaa ripsivärin lämminvesilukkoteknologia, jonka vuoksi ripsiväri lähtee päivän päätteeksi helposti pois lämpimällä vedellä, muttei levähdä päivän aikana, vaikka kohdalle sattuisi raikas kevätsade tai yllättävä hikihetki.
Minusta ripsivärin kumimainen elastomeeri-harjasosa muistuttaa jopa yllättävän paljon Lumenen Blueberry Curl -ripsivärien harjasosaa!
Tässä taas ne omat hennot ripseni ilman ripsiväriä…
…ja tässä ne samaiset haituvat All Day Long Lashilla.
Lopputulos on todella, todella kevyt ja luonnollinen. Ripsiväri antaa ripsille hyvän erottelun ja lisää niihin pituutta, mutta jättää efektin todella kevyeksi. Ripsiväri sopiikin hyvin niille, jotka eivät tahdo ripsiväriltään runsasta massaa tai runsasta mascarakuorrutusta.
Lopputulos on niin kevyt ja luonnollinen, että meikin pääpainon voi huoletta siirtää huulten puolelle meikin jäädessä silti todella luonnolliseksi.
Jos ripsivärillä kuitenkin halusi enemmän tuuheutta, saattoi kerroksia lisätä. Toinen kerros toi tipsiin lisää pituutta ja tuuheutta, mutta koin silti itse, että ripsiväri oli parhaimmillaan yhdellä kerroksella, jolloin lopputulos pysyi erotellumpana. Toista kerrosta lisätessäni pidin kuitenkin ripsiväriharjan jämäkkyydestä, sillä se kampasi ripsiä melko tehokkaasti toisistaan erilleen.
Ripsiväri lupaili helppoa poistettavuutta ja sitä se myös antoi. Mascara liukeni helposti lämpimään veteen, joten se oli helppo poistaa ripsistä. Olen itse kuitenkin tavallisten meikinpoistoaineella poistettavien ripsivärien ystävä, joten minulta tämä ei sen suhteen saanut pisteitä, mutta on aina mukavaa esitellä blogissa vaihtoehtoja niille, joihin tuon tyyppiset ripsivärit uppoavat ja jotka varsinkin tässä tapauksessa hakevat edullisia vaihtoehtoja.
Nämä lämpimällä vedellä lähtevät ripsivärit ovat erityisen hyviä tuotteita varsinkin niille, joilla ripsivärit tuntuvat levähtävän päivän mittaa ylä- tai alaluomille riippumatta siitä, onko kysessä vesiliukoinen vai vedenkestävä ripsiväri, joita molempia ihon rasvat liuottavat ja jotka siksi molemmat voivat varsinkin raskaammilla luomilla levähtää. Näiden lämpimällä vedellä liukenevien ripsivärien kanssa sekin huoli on poissa, sillä vaikka ne kuinka muhisivat pitkin päivää rasvaista ihoa vasten eivät ne levähdä.
Mikä on teidän suosikkinne lämpimällä vedellä poispestävistä ripsiväreistä? Entä tykkäättekö niistä ylipäätään?
IsaDora All Day Long Lash Mascaralla on hintaa n. 17,50 euroa.

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  Olisiko sinulla ehdottaa mikä ripsari olisi tälläinen lämpimällä vedellä poistettava ja joka toisi tuuheutta (ja pituutta) ripsiin?

 2. Elyon

  Olen kahlannut varmaan melkein kaikki nämä 38 ripsarit läpi (koska muut ei mulla pysy ja taidan olla jonkinlainen ripsari friikki :D) ja aina tuntuu että niillä saama lopputulos on ollut ihan ok, ei mitään vau-efektiä. Nyt löysin vihdoin ripsarin mikä tekee kaiken mitä ripsarilta voi toivoa: tuuheuttaa, pidentää, erottelee, pysyy siistinä koko päivän, pitää taivutuksenkin todella hyvin! Ja on myös todella helppo käyttää, ripsari levittyy tosi hyvin ja siististi ilman paakkuja. Tämän uuden ihastukseni nimi on siis Maybelline Lash Sensational 🙂

 3. Anonyymi

  Minulla pysyy vain kolmekasit. Suosikkikini Cliniquen Lash Power ja toki Sensai 38 ( hyvä mutta hankalin ja kuumimmilla vedellä poistettava ). Tuo Isadora ei minulla kestänyt, värjäsi kahdessa tunnissa silmänympärykset ihan kuin kaikki tavalliset ripsaritkin. Aika kalliskin. Dermosil on löytö; tosi halpa ja helppo pestä. Miinuksena kova harja. Idunin kokeilen seuraavaksi.

 4. Eija Kinnunen

  Ei toiminut ,mutta kokeilkaa Idun Vatn ripsiväriä, ei ärsytä ja pysyy ja helppo poistaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *