Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Poissa silmistä, poissa mielestä

Ratkaisin purkkien, tuubien ja putiloiden aiheuttaman ahdistuksen sillä parhaalla ja varmimmalla keinolla: Poissa silmistä, poissa mielestä!
Tyhjensin siis kosmetiikkakomeroni hyllyt, raahasin laatikoston vessaan ja täytin laatikot tuotteilla.

”Ei käy, kaverithan nauraa mulle!” totesi wannabe-insinööri, kun kerroin kiinnittäväni vessan seinälle julisteen. Kun sitten muistutin, että hänen ystävänsä nauravat jo varmasti valmiiksi meille ja minun kosmetiikkahulluudelleni ja tajuavat, että juliste on seinällä takaamassa toimivan parisuhteen (täytyyhän naista miellyttää) ymmärsi hän, että julisteen kiinnittäminen on hänen parhaakseen. Charlize Theron oli tullut jäädäkseen ja tyytyväinen, kiukkuamaton tyttöystävä ainakin hetkeksi kylään ennen sen ikikiukun neidin takaisintuloa.

Kosmetiikkakomero näytti hieman kolkolta tyhjine hyllyineen:

Ehkäpä saamme vihdoinkin ihan oikean vaatehuoneen?

Ja tässä vielä kaikki vessaan päätyneet tuotteet mukavassa, suloisessa sekasorrossa omissa laatikoissaan:

Muotoilutuotteet.

Shampoot, hoitoaineet ja tehohoidot. (Tämä laatikko on yllättävän tyhjä…)

Vartalotuotteet. (…ja tämä puolestaan on yllättävän täysi.)

Kasvotuotteet, joita tosiaaan saattaa olla hieman liikaa.

Kerrankin peilikaappi, jonka saan täyttää täysin omilla tuotteillani!

Kynsilakat puolestaan muuttivat prinsessahuoneen meikkipöydälle.

Se, että tyhjensin lähes kaikki tuotteet pois näkyvistä ei kuitenkaan tarkoita, että heittäisin ne kokonaan pois mielestäni ja oikeuttaisin itseni ostamaan uusia. Vaihtelu vaan on kivaa ja alkoi tuntua avuttomalta katsella jatkuvasti pullomerta, jonka kutistumista en vaan voi nopeuttaa. Välillä siis näin.

Kumpaan kategoriaan te kuulutte: Tahdotteko säilyttää tuotteenne selkeästi esillä ja näkyvissä vai mielummin laatikoissa ja kaapeissa kätkettynä?

PS. Olen muuten todella ylpeä itsestäni, että olen selvinnyt tipattomassa tammikuussani jo tänne asti. Voin nimittäin kertoa, että kaltaiselleni kosmetiikka-addiktille on hemmetin raskasta pyöriä viikossa parikymmentä tuntia keskellä kosmetiikka-alea ja yrittää pitää lompakkonsa kiinni! Oletteko te muuten tehneet hyviä alelöytöjä kosmetiikkapuolella?

Kommentit (34)

 1. Verililjapuu

  Olen käyttänyt tuotetta aiemminkin, mutta kerrat ovat varmaan laskettavissa kahden käden sormilla. Ainoa ero jonka keksin on se, että aiemmin olen putsannut Diorilla ja perään vielä Seinsain rätillä, jota nyt en käyttänyt.

  Huoh, harmillista kyllä. Mielellään en uudelleen testailemaan lähtisi, siinä määrin kuumottaa ja on karmea fiilis. Mitkä olisivat hellävaraisia puhdistustuotteita ja hyviä kosteuttajia tässä tilanteessa, jos lähden huomenna kaupoille metsästämään?

 2. Nimetön

  Verililjapuu: Taisit juuri todeta itsekin aiheuttajan: ainetta jäi ihollesi, toisin kuin ennen Sensain liinan kanssa. Ilmeisesti putsarissa on jotain, josta ihosti ärsyyntyy/joka allerisoi ja kun tehokkaasti putsaava liina ei ollutkaan pyyhkimässä kaikkea pois, aiheutti iholle jäänyt aine reaktion.
  Itse jaksan aine liputtaa Erisanin hoitavan puhdistusgeelin puolesta, hyvä ja halpa tuote. Jos tehokasta kosteutusta tarvitset, niin Lumenen Sensitive Touch linjan kosteusnaamio on loistava apu. Varoituksena voin tosin sanoa, että kuivalla iholla se saattaa aluksi nipistellä ja aiheuttaa pientä punoitusta.

 3. Kotikisu

  Tuohan on näppärää, ainakin pölyjen pyyhkiminen helpottuu, kun ei tarvitsee nostella satoja purnukoita pois hyllyiltä! 😉

  Tätä on varmaan kysytty sulta useasti, mutta osaisitko neuvoa tehokasta sy-voidetta tummille silmänalusille? Mun Cliniquen All about eyes vetelee viimeisiään ja uuden voiteen hankinta alkaa olla ajankohtaista. Olen ollut erittäin tyytyväinen tuohon Cliniquen voiteeseen, mutta 30 ml käytettyäni ajattelin, että vaihtelu voisi virkistää. Ja eikös se ole ihollekin parempi vaihdella välillä voiteita?

  Toinen kysymykseni koskee öljyjä ihonhoidossa. Oletko kokeillut pelkkiä öljyjä (mangoöljy, kookosöljy, persikansiemenöljy ym.) tai luonnollisia kiinteistä rasvoja (mangovoi, karitevoi, ym.) ihonhoidossa? Jos olet, niin onko siitä olemassa omaa postausta?

 4. Jonna:)

  hei, kerro mulle mistä toi kynsilakkahylly on, tai noi hyllyt mis sul on kaikki lakat. mistä oot ostan. kommentoi vaikka mun blogiin kertomalla 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *