Poikkeuksellisen hurmaava suihkuöljy

Minulla on kotona odottamassa todella monta tuotetta, joista palan halusta kertoa teille enkä edes oikein tiedä, mistä aloittaisin. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että aloitan siitä, mistä olen ihan eniten innoissani.

Vinguin ja manguin töissä sisäänostollemme kovaa, korkealta ja jatkuvasti sillä seurauksella, että saimme vihdoin meille myyntiin yhden aivan ihastuttia vartalonhoitotuotteita valmistavan tuotemerkin, Ritualsin. Tutustuin itse tuotemerkkiin joitakin vuosia sitten laivalla työskennellessäni ja työkaverieni bongattua merkin myymälän Tukholmasta. Yhtäkkiä kaikki kantoivat kilpaa kotiin merkin hurmaavan tuoksuisia tuotteita ja niistä tuli henkilökunnan keskuudessa pieni hitti. Myöhemmin saimme tuotteet myös laivalle myyntiin ja vaikka useat suomalaiset vielä arkailivat uutta tuotemerkkiä, olivat monet innoissaan huomatessaan, että sen tuotteita sai vihdoin edes laivalta.

Ritualsin ideana on tehdä arjen rutiineista hemmotteluja hurmaavan tuoksuisilla tuotteillaan. Sen tuoksulinjat perustuvat erilaisille itämaisille perinteille ja ovat loistava vaihtoehto niille, jotka rakastavat hurmaavan tuoksuisia tuotteita, mutta eivät kuitenkaan koe olevansa makeiden Victoria’s Secret -tuotteiden kohderyhmää tai löydä omaa juttuaan The Body Shopinkaan tuoksumaailmoista.

Rituals Shower Oil

Sain töistä blogikokeiluun yhden minua eniten kiinnostaneista tuotteista eli Soothing Shower Oil -suihkuöljyn Shanti Shower -versiona. Kuten olen kertonut, kuivuu vartaloni iho helposti, mutta rakastan silti lämpimiä suihkuja. Yritänkin mielelläni valita iholle hellävaraisia ja jopa kosteuttavia suihkutuotteita, minkä vuoksi suihkuöljyt herättävätkin aina kiinnostukseni.

Tiedän, että suihkuöljyt jättävät kuitenkin monet kylmäksi juuri sen vuoksi, että ne ovat usein (ylätys, yllätys) öljyisiä ja myös jättävät ihon suihkun jälkeen öljyisen tuntuiseksi. Moni haluaa, että ihon täytyy tuntua suihkun jälkeen puhtaalta eikä voi siksi sietää, että iholle jää klähmäinen tunne. Jos kuulut tuohon ryhmään, mutta haikailet suihkuöljyjen perään, niin kannattaa ottaa katse tähän suuntaan. Tämä on nimittäin melko täydellinen suihkuöljy!

Rituals Shower Oil

Ayurveda-tuotelinjan Shanti Shower -suihkuöljy on koostumukseltaan juoksevaa öljyä, kun sitä pumppaa pullosta iholle, mutta tuotteen taika tapahtuu sen tullessa kosketuksiin veden kanssa. Silloin se nimittäin muuttuu ihon pehmeästi puhdistavaksi vaahdoksi, joka kuitenkin huuhtoutuu vedellä täysin pois. Iholle jää siis pehmeä tunne, mutta ei silti ollenkaan öljyinen tai klähmäinen. Iho tuntuu puhtaalta, mutta pehmeältä.

Rituals Shower Oil

Erityistä Ritualsin tuotteissa ovat tosiaan myös niiden tuoksumaailmat, jotka ovat hieman kuin aikuisempaa ja itämaista victoriassecrettiä. Kaikissa tuotteissa on siis huumaava, iholle jäävä tuoksu, joka tuo tuotteiden käyttöön hieman lisää ylellisyyttä. Shanti Shower -suihkuöljyn tuoksussa yhdistyvät pehmeä manteli ja ruusu, joista haistan itse ehkä enemmän mantelin, jossa on aavistus lempeän ruusuista vivahdetta. Suihkuöljyn tuoksu jää iholle pehmeän mietona, mutta melko kestävänä. Se ei silti kuitenkaan tuoksu iholla niin vahvasti, että sitä haistaisi muuten kuin ihoa läheltä nuuhkaisemalla.

Rituals Shower Oil
Yleensä tyydyn vain kuvaamaan tuotteiden INCI-listan, sillä minusta se on mukavaa sisällyttää postaukseen, mutta koska en vaan millään onnistunut ottamaan kuvaa, jossa se erottuisi selkeästi, laitan sen sanamuotoisena versiona tällä kertaa:

Glycine Soja (Soy) Oil, Laureth-4, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocamide Dea, Mipa-Laureth Sulfate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aqua/Water, Rosa Damascena (Rose), Flower Water, Methylpropanediol, Lauric Acid, Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Citronellol, Benzyl Benzoate, Citral, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Citric Acid.

Yksi Rituals-tuotteiden parhaista jutuista on mielestäni, etteivät ne ole kalliita. Esimerkiksi tällä suihkuöljyllä on hintaa 8,90 euroa, mikä on mielestäni varsin edullinen hinta tällaiselle arjen hemmottelutuotteelle, jonka tyyppisistä monilla sarjoilla on tapana rahastaa huomattavasti enemmän.

Rituals Shower Oil

Oletteko te tehneet tuttavuutta Ritualsin kanssa?

Kommentit (20)
 1. Myy / Nutturapää
  13.3.2016, 17:38

  Tässä on ihan mielettömän hyvä tuoksu! Yksi lemppareistani <3

  1. Tuoksu on kyllä ihana! 🙂

 2. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi
  13.3.2016, 19:50

  Pitääpä laittaa tämä muistiin, kun seuraavalla kerralla teen tilausta 🙂

  1. Suosittelen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *