Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pohja paistaa ja brunaa tulee!

Olen blogissani jo useampaan otteeseen maininnut, kuinka ensimmäistä kertaa elämässäni olen reilu vuosi sitten siirtynyt käyttämään aurinkopuuteria lähes päivittäin löydettyäni valealle hipiälleni täydellisesti siihen sopivan tuotteen. 
Siksi halusinkin vaan tehdä teille tänään fiilistelypostauksen, sillä tällaiselle aurinkopuuterinoviisille on ihan mieletön juttu, että reilu vuosi sitten korkkaamani aurinkopuuteri alkaa oikeasti olla pian lopuillaan.
Ihan mieletöntä, vai mitä?!
Minä, joka en alunperin vielä viime kesänä hallinnut yhtään aurinkopuuterin ottamista päivittäiseen meikkirepertuaariini olen löytänyt tuotteen, jonka olen reilussa vuodessa saattanut tähän kuntoon! Tässä viime marraskuussa tehdyssä hehkutuspostauksessa tuotteesta alkoi paistamaan jo pannunpohja ja nyt mennään jo näin pitkällä.
Minulle tämä tuntuu jo melkein juhlan paikalta. 
Siltä varalta, että joku vaaleaihoinen neitonen miettii, mikä tuote on kyseessä niin kertaan tuotteen olevan Diorin Nude Healthy Glow Enhancing Powder sävyssä 001 Aurora. Tämä on luonnollinen, ei liian punertava, ei liian oranssi, ei liian kellertävä eikä liian ruskeakaan vaan juuri täydellinen heleää auringon hehkua kasvoilleni tuova tuote, joka tuo vaalealle hipiälleni täydellisesti muotoilua.
Tässä yksi vanhasta Lumenen huulikiiltopostauksesta lainattu kuva, jossa aurinkopuuterin aikaansaaman luonnollisen hehkun havainnoi mielestäni loistavasti:
Onko siellä ruutujen toisella puolella muita parhaillaan iloisesti pannunpohjista iloitsevia tyyppejä? Mikä on ollut teidän viimeaikainen aurinkopuuterisuosikkinne?

Kommentit (27)

 1. MS

  Mä käytän aurinkopuuteria lähes päivittäin, mutta silti tuntuu, että se ei ikinä lopu 😀 Mulla on myös käytössä Diorin aurinkopuuteri, mutta se yksivärinen sävyä 002 Amber. Oon tykännyt siitä kovasti. Estee Lauderin aurinkopuuteria on myös tullut käytettyä vuosien mittaan. Samoin Isadoran, Lancomen ja L'Oréalin. Mä en pärjäisi ilman aurinkopuuteria millään. Näyttäisin aivan liian kalpealta ilman sitä 😀 Tosin pelkkä aurinkopuuteri ei mulle riitä, vaan suosin aurinkopuuteri+poskipuna+korostuspuuteri -yhdistelmää. Poskipunalla saa kivaa raikkautta kokonaisilmeeseen ja se myös viimeistelee lopputuloksen.

  MS / Beauty Highlights

 2. RomanticLady JAL

  Guerlain, Guerlain on ihana, myös ne pastelliset helmet.

 3. Anonyymi

  Hei! Miten aiemmin hyväksi mainitsemasi Lumenen Arctic Sun Bronzerin sävy 1 Päivän hehku suhtautuu väriltään ja koostumukseltaan Dioriin? Dior on toki varmasti Dior, en sitä epäile 😉

 4. Anonyymi

  Mulla ollut käytössä kans tuo rimmel halvan hintansa vuoksi (olen lumeneakin kokeillut), tuntuu vain että vaikka yrittäisi hyvin kevyesti laittaa ja sivellä tasaisesti niin aina sitä tulee liikaa ja naama tuntuu jotenkin kirjavalle eikä väri levity tasaisesti 🙁 meikkipohja on kyllä kunnossa ettei siitä pitäisi kiinni olla..

 5. Anonyymi

  Itse myös vaaleaihoisena koen aurinkopuuterin kläytön hankalaksi. Voisitko tehdä opastuspostauksen aurinkopuuteri for dummies?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *