Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Please, calm down – Lumenen Sensitive Touch Rauhoittavaa Seerumi

Olen käyttänyt pienen elämäni aikana jo pari pullollista Lumenen Sensitive Touch -linjan Rauhoittavaa seerumia, mutta en ole kertaakaan maininnut kyseisestä tuotteesta vielä mitään täällä blogin puolella. Korjataan asia heti!

Lumenen Senstivive Touch -linjan rauhoittava seerumi on seerumiksi melko emulsiomainen tuote. Seka- tai rasvaisella iholla se voisi riittää jo yksinääkin, mutta kuivempi iho kaipaa sen päälle aina kosteusvoidetta. Itse käytin tuotetta yöllä kosteusvoiteen alla ja niinä päivinä yksinään, kun en tahtonut kovin täyteläistä kosteuttajaa meikkini alle.

Emulsio tuntui kyllä kosteuttavan ihoa tehokkaasti ja rahoittavan ihoa, muttei tietystikään tuonut iholleni mitään supernopeaa rauhoitusta ja muuttanut sitä parissa minuutissa punoittavasta tasaisen heleän vaaleaksi. Jos kuitenkin laitoin tätä iholleni silloin, kun ihoni kuumotti pahasti, tuntui tämä tuovan iholleni ikäänkuin mukavaa viilennystä ja rauhoitti ihoa pikkuhiljaa jonkun verran.

Minusta seerumi pellavansiemenöljyineen oli mukava lisätuote, jos sattuu kärsimään helposti kuivuvasta ja punoittavasta ihosta tai yksinään rasvaisemman ja ärsyyntyvän ihon kanssa taisteleville. Moni mies myös käyttää tätä after shaven sijaan parranajon jälkeen, missä tämä varmasti onkin loistava kosteutuksensa ja rauhoituksensa sekä kevyen koostumuksensa vuoksi. Harjusteeton koostumus ei myöskään lähde riitelemään mahdollisesti käytössä olevan tuoksun kanssa.

Kutsunkin tätä enemmän mukavaksi lisäkosteuttajaksi ja ehkä pikkuhiljaa lievää apua iholle tuovaksi seerumiksi kuin miksikään välittömäksi pikarauhoittajaksi, jollaisten olemassaoloa moni suomalainen kipeästi kaipaisi, mutta jollainen tämä ei lupaakaan olla.

Minun makuuni tämä oli ehdottomasti ja käyttäisin tätä mielelläni jatkossakin varsinkin talviaikaan, kun ihoni on kuivimmillaan ja kuiva laivan sisäilma saattaa laittaa sen jopa punoittamaan.

Hintaa seerumilla on noin 23-26 euroa ostopaikasta riippuen.

Oletteko kokeilleet tätä tuotetta? Mitä olette tykänneet? Tai onko teillä suositella jotain muuta ihoa rauhoittavaa seerumia tai muuta tuotetta?

Kommentit (11)

  1. The Lady Jessica

    Itselläni parhaiten toimii L'occitanen ultra comforting serum. Tosi kosteuttava karitevoin ansiosta vaikka koostumus onkin ihanan kevyt, ja mulla ainakin toimii ihan pikarauhoittajana. Hyvä kakkonen, muttei yhtä tehokas, on Body shopin aloeseerumi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *