Pixi Glow Tonic – Olen nähnyt valon ja liittynyt kulttiin

Olen nähnyt valon (tai ainakin kirkkauden) ja liittynyt kulttiin. Tai siltä minusta ainakin hieman tuntuu – ja jestas, kuinka mahtavaa se onkaan!

Tämä kultti on varsin epävirallinen, mutta sen rekisteröimättömiä jäseniä yhdistää silti palava rakkaus yhteen asiaan: Pixi Glow Tonic* -kasvoveteen.

Pixi Glow Tonic

Kyllä, minäkin olen nyt niitä sen puolesta liputtavia tyyppejä.

Olen maininnut tästä Pixin kulttituotteesta blogissani jo aiemminkin ja kertonut sen yhteydessä kollegani olevan sen suuri fani. Mimmi on käyttänyt tätä jo kymmenisen pulloa ja vannoo niin pyhästi tuotteen nimeen, että oli jo kuulemma aikakin, että minäkin havahduin tuotteen erinomaisuuteen.

Pixi Glow Tonic

Olen siis tosiaan jo pitkään saanut kuulla hehkutusta tästä huippusuositusta kasvovedestä, joka 5% glykolihappoa sisältävän, ihoa hellästi kuorivan koostumuksen on kehuttu heleyttävän ihoa tehokkaasti.

Olin kokeillut tuotetta aiemmin iholleni vain parin pikkuisen näytepullon verran, mutta en ehtinyt huomata niiden käytön aikana ihollani merkittäviä vaikutuksia, joten en innostunut tuotteesta. Ehkä ihoni ei vaan tarvinnut sitä, sillä puhdistanhan sen jo sitä kirkastavalla FOREO-ihonpuhdistuslaitteella päivittäin?

Pixi Glow Tonic

Sain Glow Tonicista kuitenkin jonkun aikaa sitten töiden kautta hieman riittoisamman matkakoon ja pääsin sen ansiosta ottamaan tuotteen vihdoin ihan kunnolla kokeiluun. Lopputulos oli toista viikkoa jatkuneen käytön jälkeen, että ehdin vihdoin nähdä ihollani sen vaikutuksen ja rakastuin tuotteeseen päätä pahkaa. Ostinkin sitä välittömästi kokonaisen ison pullollisen.

Pixi Glow Tonic

Käytin kasvovettä aluksi vain iltaisin kuten yleensä olen muidenkin kasvovesien kohdalla toiminut, mutta huomatessani, kuinka heleän lopputuloksen tämä kasvovesi toi iholleni välittömästi, otin sen mukaan myös aamuiseen ihonhoitorutiiniini. Alkoholittoman kasvoveden hellästi kuoriva koostumus ei kuivata ihoani millään lailla vaan jättää sille miellyttävän hoidetun ja pehmeän tuntuisen pinnan. Kavovesi sisältääkin paitsi sitä kuorivaa glykolihappoa myös aloe veraa sekä muita kosteuttavia ainesosia, joista ihoni pitää myös.

Pixi Glow Tonic

Koska kyseessä on kuitenkin AHA-happotuote, voi se saada joidenkin iholla aikaan punoitusta tai ärsytystä varsinkin aluksi. AHA-happopitoisia tuotteita suositellaankin otettavaksi mukaan ihonhoitorutiiniin niiden käyttökertoja vähitellen lisäten, jotta ihon punoitukselta vältytään. Suosittelenkin siis kokeilemaan kasvovettä aluksi vaikkapa joka toinen ilta ja lisäämään käyttöä pikkuhiljaa. Kannattaa myös muistaa, että AHA-happotuotteet voivat lisätä ihon herkkyyttä auringolle, eli varsinkin kesäaikaan iho kannattaa muistaa suojata hyvin.

Omalla ihollani tämä kasvovesi sai aluksi aikaan toisinaan pienen pientä ”kihelmöintiä”, mutta ei kuitenkaan mitään jatkuvaa tai häiritsevää nipistelyä. Pientä kutittelua tuntui varsinkin epäpuhtailla ihoalueilla, mutta se on tavallista AHA-happotuotteille ja omalla ihollani se loppui aina nopeasti.

Pixi Glow Tonic

Saatuani oman täysikokoisen pulloni huomasin kuitenkin hämmenyksekseni sen sisältävän outoa sakkaa, jota pikkupulloissani ei ollut näkynyt. Arvelin kyseessä olevan viallisen tuotteen, sillä pieni kyselykierros muiden tuotteen omistaneiden keskuudessa osoitti, ettei kenenkään muun pullossa ollut näkynyt vastaavaa. Otinkin yhteyttä merkin maahantuojaan, joka selvitti asiaa suoraan Pixin laboratoriolta, josta asiaan tuli huojentava vastaus: tuotteessa ei ollut vikaa.

Kasvoveden sisältämien luonnollisten ainesosien vuoksi sakkaa saattaa joskus muodostua (ja itse tuotteen sävykin voi vaihdella hieman valmistuserän mukaan) glykolihapon tai muiden luonnollisten ainesosien paakkuuntuessa – varsinkin jos tuote on ollut hieman viileämmissä olosuhteissa. Se ei kuitenkaan vaikuta tuotteen tehokkuuteen tai ole merkki viallisesta tuotteesta. Tuotetta suositeltiin ravistelemaan tilanteen korjaamiseksi ja se tosiaan auttoi: sakka oli poissa. (Ja tunsin oloni ehkä hieman typeräksi kun en ollut kokeillut sitä heti ensimmäisenä…)

Pixi Glow Tonic

Jos jokun muun kohdalle siis sattuu vastaavaa niin älkää huoliko, se on normaalia ja oma ravistelua vaatinut kasvoveteni on toiminut täysin normaalisti sakastaan huolimatta. Jos kasvovesi on seissyt pitkään paikoillaan, saattaa sakka hieman palata, mutta ravistelu auttaa jälleen.

Pixi Glow Tonic

Olen todella ihastunut tämän kasvoveden ihoa kirkastavaan ja heleyttävään vaikutukseen ja kuten tosiaan jo heti aluksi kerroin, olen todellakin mukana tätä hypettävässä kultissa. AHA-happoihin perustuva kasvovesi sopii käytettäväksi kaiken ikäisille ja varsinkin samea ja ikääntyvä iho nauttii siitä usein kovasti. Se on myös loistava tuote kuivaihoisille, joiden iho näyttää helposti elottomalta sekä niille, jotka eivät halua tai voi hangata ihoaan rakeellisilla kuorintavoiteilla.

Pixi Glow Tonic -kasvovesi löytyy myynnistä täältä.*

Pixi Glow Tonic

Onko teillä jo Pixin Glow Tonic?


Lue myös nämä postaukseni:

Kosmetiikka näytteet testerit Pixi kokemuksia Öljykapselit iholle Oriflame

Kommentit (10)
  1. Oih, voisikohan tästä olla seuraajaksi Cliniquen alkoholittomalle kasvovedelle (Mild claryfying lotion ), joka jokin aikaa sitten uudistui, eikä niin hyvänkuuloiseen suuntaan.. 🙂

    1. Joo, moni on harmitellut tuon kasvoveden uudistumista. :/ Voisi kyllä olla loistava seuraaja sille, suosittelen kokeilemaan! 🙂

  2. Itselläni ei (vielä 😉 Pixin Glow Tonicia ole, mutta Cosrx:n AHA/BHA Clarifying Treatment Tonerini saapui alku vkosta ja ainakin näin parin pvän kokeilulla täytyy sanoa, että I’m in love! Tuloksia ihon heleydessä ja kuivan kuolleen solukon poistumisessa näkyi nimittäin heti eikä super herkkis kuivis ihoni edes suuttunut eli kirvellyt yhtään 🙂 Ootko jo Pixin meikkejä ehtinyt testailemaan? Olisi mahtavaa kuulla kokemuksesi vars. Illuminating Tint & Concealerista, Flawless Beauty Primerista ja Lip Lift Maxista?

    1. Tännekin on jo jotain Cosrx-tuotteita matkalla, innolla testailen! 🙂

      En ole päässyt vielä testaamaan kovin monia Pixin meikkejä ihan kasvoille. Toivottavasti kuitenkin pääsen pian! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *