Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pitkästä aikaa yhteenvetoa

Olen ollut viimeaikoina ihan äärettömän laiska kirjoittelemaan yhteenvetoja loppuneista tuotteista. Nämäkin tuotteet loppuivat jo parisen viikkoa sitten päättyneessä työpassissani, mutta minua ei vaan ihan rehellisesti sanottuna ole inspiroinut yhtään kirjoittaa niistä.
Parempi myöhään kuitenkin kun ei milloinkaan, vai mitä?
Loppuun kului suureksi harmikseni John Friedan Frizz-Ease -linjan suuresti kehumani 3-Day Straght -suihke, jonka saaminen on Suomessa ilmeisesti tällä hetkellä hieman kiven alla, mutta jota itse shoppailen Lontoosta vaivatta.
Minulla on ollut näitä suihkeita jo useampi ja tämä on suosikkituotteeni hiuksia suoristaessani, sillä tällä aikaansaatu lopputulos on suora, ihanan sileä ja ennen kaikkea kestävä. Tuotteesta voi lukea aiemman postaukseni täältä.
Toinen vapaillani loppunut hiustuote oli Tigiltä.
Styleshotslinjan Extreme Straight Shampoo ei ollut minun tukassani mitään ihan erityistä tavaraa kuten Tigin tuotteet eivät viimeaikoina yleensäkään ole olleet.
Oma tukkani on suora ja vain vähän (vääristä kohdista) taipuisa ja kaipaankin siihen lähinnä siloitusta, jota oletin tämän suorempaa lopputulosta lupailevan shampoon tukevan. Yllätyksekseni shampoo oli loppujen lopuksi kuitenkin melkoisen pesevä, eli ei ollenkaan sellainen kuin kuvittelin. Käyttelin shampoon hyvillä mielin kuitenkin pois, mutta en löytänyt tästä mitään erityistä syytä, miksi hankkisin tuotteen uudeelleen.
Jouduin edellisen työpassini lopuksi luopumaan myös viimeisimmästä mascarasuosikistani Chanelin Inimitable Intense Mascarasta. Hehkutin tuotetta teille paljon jo aiemmin ja yritettyäni elää jonkun aikaa ilman sitä täytyy minun ehkä kuitenkin todeta, että olen valmis viskaamaan monilla muilla mascaroillani vesilintua ja ostamaan itselleni uuden Inimitable Intensen. Mascara kun nyt vaan näytti ripsissäni niin mahtavalta, ettei mikään muu vaan ole tuntunut (eikä varsinkaan näyttänyt) sen jälkeen enää miltään.
Vartalovoiteiden osalta minulta kului loppuun vain yksi pieni tuote. Clarinsin Moisture-Rich Body Lotion on ollut mukava matkakokoinen vartalonkosteuttaja, joka toimii kyllä, mutta joka ei ole minusta ainakaan ollut niin tehokas, että olisin valmis maksamaan tästä Clarinsin hintoja. Lopputulos on muutenkin jotenkin hhmm… pintasilikonisen tuntuinen (en keksi parempaakaan kuvausta) ja koen, että saan halvemmallakin vastaavaa.
Kasvotuotteiden puolelta käytin loppuun Cliniquen matkakokoisen Youth Surge Night -kasvovoiteen, joka versio on parhaimmillaan pintakuivalla sekaiholla. Tämä oli ihan mukava perustuttavuus, joka kosteutti ja imeytyi iholleni hyvin, mutta joka tuntui silti jotenkin ehkä jopa liiankin kevyeltä ja imeytyvältä, sillä suosin itse yleensä mielummin yöaikaan huomattavasti tuhdimpia koostumuksia.
 Yksi kasvotuote, josta sen sijaan pidin kovasti oli Yves Rocherilta saamani Nutritive Vegetal -linjan kuivasta hyvin kuivalle iholle tarkoitettu puhdistusgeeli. Olen kehunut tämän jo aiemmin ja jatkan vielä samalla linjalla, sillä tämä oli parhaita kokeilemiani puhdistusgeelejä. Pintakuivan ihon omistavana kun tiedän, kuinka helposti geelit ovat iholla liian peseviä, mutta tämä ei saanut ihoani kiristämään millään lailla vaan teki ihostani puhtaan, pehmeän ja kiristämättömän. Tätä voisin ehdottomasti käyttää lisääkin!
(Tuotteen saa ostettua itselleen Yves Rocherilta esimerkiksi tämän mainoslinkin kautta.)
Toinen kasvojoenhoitotuote, jonka minulta loppui ja jota suorastaan rakastan oli Estee Lauderin Advanced Night Repair -seerumi, jonka kanssa ihoni voi aina uskomattoman hyvin!  Tämä ihmeseerumi on oikea taianomainen kosteuttaja iholleni ja holvaankin sitä nassuuni aina töissä ollessani aamuin illoin kosteusvoiteen kanssa tai ilman ja tämä kykenee sitomaan itseensä kosteutta aivan äärettömän hyvin. 
Minulla tuli jo suuri suru tämän kuluttua loppuun, mutta onneksi hytistäni löytyy muutamia tuotteita, joista toivon olevan tälle edes jonkun näköiseksi haastajaksi.
Toinen loppunut kasvoseerumi oli oikeastaan aktivaattori, jonka voi yhdistää mihin tahansa kasvoseerumiin ja voiteeseen ja tuote lupaa vieläpä tuplailevansa sen tehot.
Lancomen Genifique ei ole sulattanut sydäntäni aiemmin vetisen koostumuksensa vuoksi, joka on tuntunut omalla ihollani lähes hyödyttömältä, mutta tuotteen uudistuttua Advanced-versioksi on myös sen ihotuntumaa updeitattu niin, että koostumus tuntuu iholla täyteläisemmältä ja iholle tosiaan tulee sellainen fiilis, että sitä hoidetaan. Käytin tämän pari viikkoa minulla kestäneen näytekoon mielelläni ja koska alan pikkuhiljaa uskomaan tuotteen ja merkin aivopesuun voisin hyvinkin kuvitella käyttäväni tätä jatkuvasti seerumini alla nähdäkseni, kykeneekö tämä tekemään iholleni jotain ihan erityistä lisäkosteutuksen ohella.
Loppuneiden tuotteiden saldo oli tällä kertaa siis viisi täysikokoista ja kolme matkakokoista tuotetta. Koenkin jälleen olevani vaiheessa, jossa kaikki tuotteet ovaan junnaavat lopuillaan, mutta eivät vaan ota loppuakseen…
Näkyikö postauksessa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

Kommentit (2)

  1. Anonyymi

    Ihanaa, että mainoslinkissä lukee ihan rehellisesti mainoslinkki! Hyvä hyvä, jatka samaan malliin 🙂

  2. Anonyymi

    Aivan mahtava blogi. Löysin tän vasta nyt metsästäessäni jotain herbina tuotteista, ja ihastuin. Kiitos, ja jään lukijaksesi 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *