Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pitikö budjetti?

Kuten olen jo useaan otteeseen teille kertonut, olen ryhtynyt tiukkoihin toimenpiteisiin vähentääkseni kosmetiikkaostoksiani ja yrittänyt saada itseni ruotuun asettamalla itselleni kosmetiikkakuukausirahan. Maaliskuun kuukausiraha oli 20 euroa ja homma sujuikin melko hyvin. Melko.

Kuukausirahasta oli käytettynä 14,30, kun kävelin ostoskeskuksessa kampaamon ohi ja näin ihan mielettömän tarjouksen: Osiksen Dust it -muotoilupuuteri -50%! Hintaa jäisi silti 8,70, eli budjettini ylittyisi kolmella eurolla. (Juuri niiden ostamieni Pirkka-huulirasvojen verran muuten…). Kävelin ensin kampaamon ohi ja yritin unohtaa koko jutun. Takaisin tullessa en kuitenkaan enää kyennyt vastustamaan kiusausta, sillä tuon tuotteen hankinta olisi muutenkin tulossa kohta ajankohtaiseksi. Pakko se oli siis kotiin noutaa.

En nyt koe tätä kolmen euron ylitystä kovin pahana juttuna enkä jaksa harmitella sitä sen enempää, sillä sen verran hyvin kyllä maaliskuussa pärjäsin. Katsotaan, pärjäänkö myös huhtikuun samalla 20 euron budjetilla!

Lopuksi vielä pientä kannanottoa Lidlistä ostetusta ekosertifikaatin saaneesta Suhadan Rice & ginger body lotionista.

Ensinnäkin tätä käyttäessä tuntui hyvin jouluisalta. Inkivääri sai tämän tuoksumaan aivan glögille ja säilöntäaineena ollut alkoholi puolestaan toi sen terästetyn lisän… Kosteutustehoiltaan tämä oli mielestäni ihan hyvä ja ohuesta koostumuksestaan huolimatta riitti varsin hyvin pitämään kuivan ihoni pehmeänä ja sileänä. Jos tuoksu olisi ollut hieman kevyempi, olisin varmasti käyttänyt tätä mielelläni enemmänkin. Saa nähdä, osoittautuvatko kaksi muutakin samalla kertaa ostamaani Suhadan luonnonkosmetiikkatuotetta yhtä hyviksi poiminniksi!

Nämä ekotuotteethan olivat vain kausituotteina myynniissä Lidleissä, mutta toivottavasti ne saavat jatkoa. Mukavaa, että tällainen ekotrendi on havaittavissa myös näiden edullisempien tuotteiden keskuudessa. Hennes & Mautrizhan toi myös valikoimiinsa vartalonhoitoon tarkoitettuja sertifikaatin saaneita tuotteita ja Sokokset ja Emotionit tuovat valikoimiinsa parin viikon kuluttua We Care Icon -linjan (aluksi pelkät meikit), jolla ei ole sertifikaattia, mutta joka vaikuttaa muuten varsin mukavalla idealla tehdyltä. We Care Iconit täytyy ehdottomasti katsastaa niiden saavuttua myyntiin.

Tässä taisikin sitten tulla kerrottua viimeisimmätkin maaliskuun tuotekuulumiset, joten huomenna päästäänkin sitten maaliskuun yhteenvetoon ja voin jo etukäteen kertoa sen näyttävän huomattavasti helmikuun yhteenvetoa paremmalta!

Mukavaa pääsiäistä kaikille!

Kommentit (12)

 1. JLCHARLOTT4

  Vitsit, tuo We Care Icon-sarja vaikuttaa hyvältä! 🙂 Pitänee siis pysytellä kaukana Sokoksista ja Emotioneista, ettei budjetti ylity.. 😀 Kosmetiikkabudjetti otettu täälläkin siis käyttöön!

 2. Nimetön

  Anonyymi: Arvaa vaan, tuliko hirveä himo tuohon… 😛 Olin jo ehtinyt unohtaa tuon, mutta nyt…tahtoo! 🙂

  Safire: Hieman edullisempia tosiaan. 🙂

  Anonyymi: Itse ostin pullojen takia ja nyt tuosta tyhjästä on tehty käsisaippua. 🙂

  JLCHARLOTT4: Pitänee itsekin pysytellä kaukana. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *