Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pisteytystä ja arvonta

Luin jonkun aikaa sitten eräästä tunnetusta parisuhdeopuksesta teorian, jonka mukaan miehet ja naiset pisteyttävät toistensa tekemisiä eri tavalla.

Teorian mukaan miehillä on selkeät luokitukset siitä, minkä arvoisia erilaiset vaimojen, tyttöystävien tai tyttöystäväkandidaattien suoritukset ovat. Jos esimerkiksi tuot miehelle jääkaapista kylmän oluen, voi se olla kahden pisteen arvoinen. Jos puolestasi olet tehnyt kolmen ruokalajin menun hänelle valmiiksi hänen töistä tullessaan, voit saada hommasta kymmenen pistettä. Jos olet tehnyt edellä mainitun menun ja tarjoilet sen hänelle seksikkäissä alusvaatteissa, voi pisteitä ropista vielä huomattavasti enemmänkin. Ja voi jestas, jos kerrot hänelle, että vanhempiesi mökki on tyhjillään viikonlopun ja hän voi lähteä sinne viettämään kaveriporukkansa kanssa poikien viikonloppua ja että jääkaappi olisi täynnä kaljaa ja sinä laittaisit mukaan evästä. Siitä vasta pisteitä ropisisikin!

Miehet siis laittavat suomeksi naisten erilaisille teoille eri arvoja.

Naiset kuitenkin erosivat teorian mukaan miehistä paljon, sillä naisten antamat pisteet ovat aina saman arvoisia.

Nainen antaa miehelle pisteen siitä, kun tämä tiskaa. Nainen antaa miehelle myös pisteen siitä, kun tämä tuo hänelle kukkia. Tai kun tämä tuo hänelle kaulakorun. Nainen antaa myös pisteen miehelle siitä, kun tämä lennättää hänet Pariisiin romanttiselle viikonloppumatkalle. Naiselle kaikki miehen teot ovat yhtä tärkeitä ja jokainen pienikin teko merkitsee yhtä paljon kuin suuremmat eleet.

Minusta meidän naisten pitäisi kuitenkin antaa joskus vähän enemmänkin pisteitä -vaikka sitten niille toisille naisille!

Tästä päästäänkin hyvänä aasinsiltana päivän aiheeseen, eli dottiin, eli Dotiin eli Marc Jacobsin uusimpaan tuoksuun.

Tämä tuoksu on täynnä pisteitä!

Muistatteko, kun kuukaisia sitten fiilistelin tuoksua miettien, miltä se voisi tuoksua? No, nyt leppäkerttu on rantautunut Suomeen ja olen päässyt tuoksuttelemaan sen!

Leikkisään punapulloiseen tuoksuun on mahdutettu mukaan mm. punaisia marjoja, kookosta, appelsiininkukkaa ja vaniljaa ja tuoksu onkin hieman kirpsakan marjaisa sekä raikas -kuitenkin pienellä pehmeydellä höystettynä. Minun nenäni löytää tästä jostakin syystä pienen yhteyden DKNY:n ompputuoksuihin ja voisinkin kuvitella niistä pitävän pitävän mahdollisesti myös tästä.

Ja niin, pullo on juuri niin söpö kuin aavistelinkin sen kuvien perusteella olevan. Pullon tyyli pysyy Marc Jacobsin Daisy ja Lola -tuoksuille uskollisen hauskana mennen jopa hullunkurisuuden puolelle, mikä tekee siitä jo aivan mielettömän ihanan koriste-esineenkin!

Eikö olisikihan ihanaa antaa tällainen jollekin ja kertoa lahjan saajalle, että ansaitset ihan huippumonta pistettä ihan vaan, koska olet niin mahtava? Minusta ainakin olisi, joten halusin järjestää teille arvonnan ja mahdollisuuden tehdä juuri noin.

Kerro siis, kuka ansaitsisi nämä kaikki leppäkertun ja pakkauksen pisteet ja miksi ja voit voittaa 50 ml Marc Jacobs Dot EdP -tuoksun (arvo n. 70,50€) hänelle annettavaksi.

Kuka on erityisen ihana? Mitä hän on tehnyt, miksi hän on niin ihana ja miksi juuri hän ansaitsee kaikki nämä pisteet?

Vastausaikaa on sunnuntaihin 9.9.2012 klo 23:59 asti ja arvonta suoritetaan vastanneiden kesken arvonnan jälkeisellä viikolla.

Arvonta on toteutettu yhteistyössä Berner Oy:n kanssa.

Kommentit (142)

 1. Anonyymi

  Äitini. On maailman paras äiti minulle ja isoäiti pojallemme. Nimim. Neiti Kesäheinä

 2. Netta

  Antaisin tämän tuoksun äidilleni. Hän on antanut minulle lähes kaiken, mitä olen keksinyt pyytää. Nyt on minun vuoroni antaa jotain hänelle!

  nettaj-@hotmail.com

 3. Ladybug

  Oma elämäni muuttui hyvin lyhyessä ajassa nopeasti lasten ja miehen myötä. Löysin onnea itselleni, mutta huomasin samalla, että kaikki tärkeät ihmiseni eivät pysyneet mukanani. Vaikka mielestäni olen yrittänyt kaikin keinoin pitää myös ystäväni lähellä, niin moni otti etäisyyttä minuun. Sain siis kokea sen mitä moni muukin, joka saa lapsia. Lapsettomat ystävät jäävät pois, vaikka en sitä itse halunnut. Mutta yksi ihana ihminen on pysynyt rinnallani koko ajan. Ja tätä ihmistä haluaisinkin kiittää, ystävääni, joka sanoi minulle kerran: "Ethän sä ole muuttunut yhtään!".

  mlleladybug@hotmail.fi

 4. Anonyymi

  Omalle pikkusiskolleni, jota ilman moni asia ei olisi onnistunut. Tuki ja turva läpi elämän =).

  ninuska76@luukku.com

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *