Piristystä vai rauhoitusta?

Pari päivää sitten ylistin jälleen Lumenen Sensitive Touch -linjan Rauhoittavaa kosteusnaamiota, mutta lienee aihetta mainita pari sanaa sen eräästä kilpailijastakin.

Sain syksyllä kokeiltavakseni Diorin Hydra Life -linjan Beauty Awakening Rehydrating Maskin, joka oli varsin hyvä kilpailija Lumenen kosteusnaamion rinnalle.

Hydra Lifen kosteusnaamio kosteuttaa tehokkaasti, pehmentää ja heleyttää ihoa ja myös tämä toimii minusta parhaiten yön yli jätettynä. Aamulla iho on kosteutettu, heleä ja pehmeä eikä minulla ole yhtään pahaa sanaa sanottavana tästä naamiosta, päinvastoin.

Ostaisinko tätä itse?

En, sillä minusta täysin vastaavan, ellei jopa hieman tehokkaammin kosteutetun lopputuloksen saa puolet edullisemmalla Lumenen vastaavalla naamiolla.

Naamioiden erona on, että Lumene lupaa kosteutuksen lisäksi rauhoittaa ihoa kun taas Diorin vastaava puolestaan heleyttää ja virkistää ihoa. Mitään selkeää ja ratkaisevaa eroa en itse kuitenkaan naamioiden välillä huomaa, sillä yön yli kasvoilla pidettynä kasvojen iho on aamulla kummankin naamion jäljiltä ihan yhtä heleä ja virkeä sekä kosteutetun tuntuinen ja tasaisen värinen.

Onko joku muu kokeillut tämän Diorin kosteusnaamion? Mitä olette tykänneet?

Kommentit (2)
  1. Hienoa että aina se kallein ei olekaan parasta!

    Kysyisin näin kesän jo lähestyessä (olenkohan hieman liian aikainen?)että mitä vinkkaisit aurinkosuojaksi? Luin noista ongelmista mineraalien ja aurinkosuojien kanssa ja olen ihan hukassa mitä kannattaisi kevääksi/kesäksi hankkia.

    Käytän LilyLolon mineraaleja (mica CI77019, zinc oxide. May contain: CI77891, CI77491, CI77492, CI77499, CI77007). Mikä olisi siis yhteensopiva aurinkosuoja? Haluan suojata ihoni hyvin etten olisi rusina parinkymmenen vuoden päästä. Toki olisi myös mukavaa olla ruskea mutta jos silloin tällöin käyttäisi itseruskettavaa. Onko itseruskettavista vinkkejä? Käytän pääasiassa luonnonkosmetiikkaa joten mahtavaa olisi löytää tuotteet sellaisina mutta onko esim. aurinkosuojia olemassakaan luonnonkosmetiikan puolella? Pääasia kuitenkin on että tuote estäisi mahdollisimman hyvin auringon haitat!

    Kiitos paljon jos voit auttaa tai mahdollisesti tehdä postauksenkin taas aurinkosuojista ja mineraaleista jos sinulla on uutta tietoa.

  2. Ei minulla oikein ole asiaan mitään muuta lisättävää, kuin mitä noista vanhoista aurinkovoideaiheisista ja itseruskettaviin liittyneistä postauksista jo löytyy sanottavaa. Ne oletkin varmaankin jo kurkannut? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *