Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Piparminttukoipi

Teen seisomatyötä, joten jalkani ovat jatkuvalla koetuksella. Töissä olen iltaisin kuusi tuntia korkkareissa, joten jalkani saattavat myös hieman väsyä. Näistä syistä jatkuva joka iltainen jalkojen rasvaus ei ole minulle suotava vaan peräti välttämätön toimenpide.

Tähän mennessä täydellisin löytämäni jalkavoide on ollut Schollin syväkosteuttava jalkavoide, mutta koska olen luonteeltani seikkailija (tai ainakin niin kauan, kun pysytään läsimäälaistuneissa kauppakeskuksissa ja puhutaan kosmetiikasta), juoksen jatkuvasti uuden ja mahdollisesti paremman perässä.

Viimeksi yritin juosta Lushin perässä:

Lushin Helping Feet -jalkavoide oli mielestäni mukavan neutraali tuttavuus. Piparminttuinen tuoksu ei toki ollut neutraali, mutta itse tuote kyllä.

Tämä oli kosteutustasoltaan luokkaa ”ihan hyvä”, eli hoiti homman ilman valituksen aihetta, muttei kuitenkaan ollut mikään superapu erityisen kuivien jalkojen hoitoon.

Koostumus oli keskipaksusta ohuehkoon päin olevaa ruskeaa voidetta, joka imeytyi jalkoihin melko hyvin. Itse kuitenkin tykkään enemmän laittaa yöksi jalkoihini hieman tuhdimpaa ja ravitsevampaa tavaraa, joten tarve ja tuote eivät nyt täysin kohdanneet.

Särkeviä jalkojani tämä ei pahemmin lupauksistaan huolimatta auttanut, eli mitään selkeää konkreettisen viilentävää ja virkistävää vaikutusta tämä ei minusta tuonut, ehkä jotain ihan pientä. Itse en tästä kuitenkaan millään lailla ollut harmissani, sillä en tahtoisikaan yötä vasten laittaa jalkoihini mitään varpaani palelluttava voidetta (jollaisilta uset viilentävät ja virkistävät varsinkin yöaikaan käytettyinä tuntuvat).

Eli minusta kyseessä oli oikein hyvä peruskosteuttava jalkavoide niille, jotka eivät tykkää tai halua paksumpia jankkeja. (Toisaalta kuitenkin esimerkiksi Schollin syväkosteuttavan jalkavoiteen koostumsu on lähes saman paksuista ja se tuntuu minusta kosteuttavan selkeästi enemmän.)

Mitäs te olette tästä tykänneet?

Kommentit (35)

 1. Anonyymi

  Mikäs nyt on kun ei ollenkaan tule postauksia?

 2. Jaana

  Sama täällä, odottelen uutta postausta..Täällä käyntiin oon jo niin tottunut 🙂

 3. Anonyymi

  Moikka! Oon ihan varma että mainitsit jo kerran vaihtaneesi putsarin ripsipidennysten takia. Yritin kaivaa tietoa esille, mutta en löydä! Olisitko niin kiltti ja kertoisit, mikä tuote oli kyseessä? Vai olenko nähnyt unta? 🙂

 4. MZX8

  Oi Virve missä olet, ikävöin sinua ja päivityksiäsi!

  PS. Piparmintut ja muut vahvat ihanuudet eivät jalkojenhoitotuotteissa kovin kivoja jalkahoitajan kannalta ole kun nenä valuu kuin märkä sieni niitä nuuhkiessa! Vaadin (vaadimme?) mansikan, raparperin ja ruusun tuoksuisia hoitotuotteita!

 5. Fibula

  Tälleen off the topic, täytyy myöntää että tämä blogin idea on tosi hyvä ja aika innoittava! Kuinka moni ihminen ostaa aina vaan uusia ja uusia tuotteita, vaikka vanhaa vastaavaa olisi jäljellä vaikka kuinka paljon. Ja toisaalta tuntuisi myös hölmältä heittää vanha ja toimiva tuote pois vain sen takia, että sen tilalle on hankittu uusi ja vähän mielenkiintoisempi uutuus. Todella kunnioitettava tavoite sulla on! :))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *