Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pinnalla nyt: 15 sekunnin roiskenaamiot

Yleisesti ottaen aasialainen ja varsinkin korealaisvaikutteinen ihonhoito on täynnä omistautumista ja aikaa vieviä vaiheita. Keskimäärin kymmenvaiheinen ja jopa parikymmenvaiheiseksi venyvä jokailtainen ihonhoitorutiini vie helposti aikaa yhden salitreenin verran, mutta sitä ei nähdä turhamaisuutena vaan ruokavalioon ja treenaamiseen rinnastettavana, omasta hyvinvoinnista huolehtimisena. Ei siis haittaa, että se vie aikaa ja kangasnaamiollekin löydetään aikataulusta vaikka joka ilta sen reilun parinkymmenen minuutin vaikutusaika.

Blithe

Tämän vuoksi olikin mielenkiintoista törmätä tuotetyyppiin, jonka on ennustettu olevan uusi trendi. Tämä korealaiseksi tuotteeksi varsin epätyypillinen kasvonaamio ei nimittäin vie entistä enemmän aikaa vaan sen luvataan tuovan kangasnaamion muhittelulla aikaansaatava vaikutus jo noin 15 sekunnissa!

Blithe

Kyllä, nyt mennäänkin matelun sijaan jo pikakelauksella ja tämä voikin olla trendi, joka nähdään meillä kaikki-mulle-heti-nyt-mulla-ei-ole-aikaa-eikä-kiinnostusta-väestön kosmetiikkahyllyilläkin ennen pitkään!

Blithe

Kyseessä ovat nimittäin Blithe-merkin Splash Maskit, jotka ovat täysi vastakohta yön yli käytettäville ja iholle unohdettaville kasvonaamioille. Nämä korealaisen luotijunan nopeudella vaikuttavat kasvonaamiot nimittäin roiskutellaan (okei, taputellaan) niiden nimen mukaisesti kasvojen iholle eivätkä ne oikeastaan edes ole kasvonaamioita.

Blithe

Hedelmämehuilta tuoksuvat ja kasvovesiltä näyttävät, myös ”patting face packs” –nimellä tunnettavat tuotteet poimitaan mukaan iltapesuille ja korkillinen nestettä roiskutellaan puhdistetulle iholle, jonka jälkeen ihoa taputellaan hellästi 5-10 sekunnin ajan. Sama roiskuttelu ja taputtelu toistetaan vedellä ja se on siinä – maailman nopein kasvonaamio, joka ei oikeastaan edes ole naamio! Iholle ei jää tahmaista tai klähmäistä tunnetta, mutta sen luvataan tulevan täyteläisen kosteutetuksi.

(Olettaisin naamion tiivistekoostumuksen perustuvan sen kykyyn sitoa iholle sille roiskuteltavaa vettä tehokkaasti.)

Blithe

Splash Mask –kasvonaamiot ovat nousseet hypeen nimenomaan Blithe-merkin kautta, joka valmistaa niin elvyttävää, rauhoittavaa kuin ihoa energisoivaakin versiota.

Yritin löytää näitä lomallani Tokiosta, mutta koska Korea on yleensä Japania pienen askeleen verran edellä mitä tulee kosmetiikan innovaatioihin, en onnistunut vielä löytämään näitä. Taitaa kuitenkin olla, että oma roiskuttelunaamioni kotiutuu pian verkon kautta, sillä kyllähän nämä nyt ehdottomasti herättävät kiinnostuksen ja uskon tosiaan, että näissä voisi olla ainesta myös länsimaalaiseksi hätähousutrendiksi!

Kiinnostaisiko pikainen naamioroiskuttelu?

Kommentit (5)

 1. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Ehdottomasti kiinnostaisi testata tälläisiä pikatuotteita :). Välillä on muka niiin kiire, ettei ehdi käyttää edes 15 minuutin naamiota 😀

 2. Mimmi

  Hei, Usassa asuvana tunnistin videon naiset Shark Tankista ja heidan sivuilta voi tilata Suomeenkin 🙂

 3. Mikä yönaamio oikeasti on? – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Pinnalla nyt: 15 sekunnin roiskenaamiot […]

 4. Sikahauska poreileva kasvonaamio! – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Pinnalla nyt: 15 sekunnin roiskenaamiot […]

 5. Testissä korealainen 15 sekunnin roiskenaamio – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Postastin teille jo pidemmän aikaa sitten korealaisen Blithe-merkin Patting Water Packista eli tuttavallisemmin 15 sekunnin splash maskista. Tuote vaikutti niin jännittävältä, että en tietystikään voinut pitää näppejäni erossa siitä ja tilasin oman roiskenaamioni eBaysta. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *