Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pinkkiä limusiinissa

Tänään tahdon vain esitellä teille yhden upean värisen ja laatuisen huulipunan.

Kyseessä on Lancomen Color Fever -puna sävyssä 312 Pink in the Limo ja olen todella ihastunut tähän sekä sävyn että laadun puolesta. Tämä on aivan ihastuttava raikkaan vadelmainen sävy kevyellä shimmerillä!

Tämä sävy on laadultaan satin/pearls, mutta saman huulipunalinjan Metallic-sävyt eivät ole puolestaan saaneet minua täysin syttymään ”rosoisen” koostumuksensa vuoksi. Tämä sävy on koostumukseltaan kevyesti rasvainen, mutta silti ohut ja pysyvä. Tämä ei siis kuivata huulia tai saa niitä näyttämään kuivilta, mutta ei kuitenkaan ole niin rasvainen, että lähtisi huulilta liikkeelle.

Lancomen Color Fever punilla on hintaa noin 30 euroa, mikä on toki minustakin kova hinta huulipunalle, mutta toisaalta jos täydellinen sävy ja laatu löytyy, voi siitä toki varmasti maksaakin.

Sitäpaitsi näiden punien hylsyt ovat aivan upeita!

Harmi, että parin vuoden käsilaukussa pyöriminen on jättänyt pienet jälkensä omaan vanhempaan hylsyyni. (Jos muuten ostaa pinkkiin taittuvan punan sijasta ruskeaan taittuvan, on hylsyssä ruskeaa, punaiseen taittuvassa punaista ja violettiin taittuvassa violettia…wow. Sama idea on tosin viety myös Maybellinen puolelle Color Sensationalin huulipuniin.)

Toisen omistamani Color Fever sävyn 310 Pink to the Club metallisen shimmerinen koostumus ei ole tosiaan käyttömukavuudeltaan yhtä mainio. Koostumus on jotenkin turhan ”rosoinen” shimmerihippusineen.

Itse sävy on kuitenkin aivan valloittavan upea pinkki, jossa oli kultainen shimmeri. Juuri tämä sävy on lopetettu (ainakin Suomesta), mutta laatua löytyy kyllä vielä myynnistä muissa sävyissä.

Tämäkin sävy on kuitenkin laadultaan aivan loistava siinä mielessä, että shimmerikoostumuksestaan huolimatta se ei tunnu ollenkaan kuivalta huulilla (millaiselta kunnon metallishimmeriset punat usein tuppaavat tuntumaan). Huulet pysyivät tämän kanssa mukavan pehmeinä, vaikka tämä laatu onkin Color Feverin huulipunista minusta se huonoin.

Tämä Pink to the Club oli ensimmäinen itse ostamani selektiivinen huulipuna. Ostin tämän itseasiassa lähes neljä vuotta sitten Stockalta pitkän ja syvällisen (ainakin puoli vuotta kestäneen) harkinnan jälkeen saatuani tästä vihdoin 20% alennusta. Kolmenkympin punassa se nimittäin tuntuu jo ihan kivasti!

Oletteko te löytäneet herkullisia huulipunien sävyjä viimeaikoina?

Kommentit (12)

 1. Pinja

  Anonyymi ja K: Oih kiitos. Näyttää just ihanille, pakko mennä ainakin lähempää katsomaan. (tuo tarjouskin on hyvä) 😀

 2. Nimetön

  -Jaana: Kiitos. Oh, en tiennyt sarjalta löytyvän moista, kiitos vinkistä! 🙂

  Anonyymi: Punaiset ovat kyllä houkuttelevia, vaikkei niitä sitten niin käytettyä aina tulekaan… 🙂

  M: Sanoisin, että oikean sävyn kanssa pohjan mahdolliset epätasaisuudet eivät korostu.
  Liputan edelleen Sensain liinan puolesta ja suosittelen kokeilemaan. Ja esimerkiksi Lumenen Sensitive Touchin puhdistusmaito sopii hyvin vedettömään puhdistukseen. 🙂

  ANNIKA: Kokeile Lorealin Colour Riche -huulipunia, ovat hyviä ja edullisempia. 🙂

  Anonyymi: Pink in the Limo taitaa tosiaan yhä olla valikoimissa Suomessakin. 🙂

  Pinja: Ulkomuistista ei nyt tule yhtään sävyä… Mutta Natural Codella ainakin on pari. 🙂

  Anonyymi: Usein ei ole eroa, mutta varsinaiset päällyslakat saattavat tehdä kiiltävemmän tai kestävemmän pinnan. Kokeilemalla selviää, ajako asiansa. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *