Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pimppausarvonta

Kukaan ei varmasti ole voinut olla huomaamatta, että blogini ulkoasu on kokenut muutoksen.

Uuden ulkoasun suunnitteli ammattilainen minun toiveeni huomioiden enkä voisi olla tyytyväisempi. Nyt ulkoasu on juuri sitä, mitä toivoinkin: selkeä, naisellinen, tyylikäs ja hitusen tyttömäinen. Olen saanut myös teiltä todella hyvää palautetta uudistuneesta ulkoasusta, mikä sekin on aivan mahtavaa kuulla!

Uudistuneen ulkoasuni kunniaksi tahtoisin minäkin uudistaa jonkun muunkin ulkoasua hieman. Koska blogilleni tehtiin niin kutsuttu tekninen pimppaus, tahtoisin minäkin auttaa jotakuta tekemään sellaisen. Tosin tällä kertaa jonkun puhelimelle.

IPad ja iPhone -kuoriin erikoistunut Mirabling-verkkokauppa tahtoo nimittäin arpoa yhdelle lukijalleni uudet iPhonen kuoret!

Verkkokauppa on pullollaan mitä ihanimpia kuoria ja jos itselläni olisi iPhone, hankkisin siihen varmasti jotkut näistä ihanista täyttä blingblingiä olevista Diamond kuorista:


Toisaalta fiksuin veto voisi kuitenkin olla hankkia nämä Bottega Light Pink -kuoret, joka ovat nahkajäljitelmää ja siksi pehmeät, eli suojaisivat alati putoilevaa puhelintani entistäkin paremmin:

Mutta tiedättekö mitä?

Tällä kertaa homma menee niin mukavasti, ettei teidän tarvitse todellakaan olla yhtä mieltä makuni kanssa eikä vastailla yhteenkään turhanpäiväiseen kysymykseen, vaan yhdellä teistä on mahdollisuus saada itse valita itselleen iPhone-kuoret ihan vaan ilmoittamalla kommenttikenttään, mitkä kuoret itselleen toivoisi.

Kuoriksi voi valita mitkä tahansa sivuston kuoret, jotka ovat maksimissaan 35 euron hintaiset (eli käytännössä mitkä tahansa kuoret paitsi Swarovskein koristellut satojen eurojen superkaunokaiset).

Valitse siis sinulle mieluisimmat iPhone-kuoret TÄÄLTÄ ja ilmoita kommenttikentässä suosikkikuoriesi malli sekä oma sähköpostiosoitteesi. Arvontaan voi osallistua lauantaihin 29.10. klo 19 asti, jonka jälkeen arvon yhdelle onnekkaalle hänen toivomansa kuoret.

Bling bling uudistuneelle blogille!

Kommentit (149)

 1. Anonyymi

  Leopardi on aina cool, joten leopard beige olisi valintani 😉

  Niin kivat että pitää varmaan tilata omaksi jos ei arpaonni tällä kertaa suosi 😀

  suvi_rantala@hotmail.com

  -suvi

 2. sofiiaa

  Huiiii ehinkö mää vielä!! 😀

  Nämä:
  http://www.mirabling.fi/diamond-orange

  sofiiaa at luukku com

 3. satu

  Diamond Gold olis ihana 🙂

  iseree@luukku.com

 4. satu

  diamond gold olis aivan ihana 🙂

  iseree@luukku.com

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *