Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pilvipoutaa ilman lihapullia

Minulla on ollut viimeaikoina käytössäni vain ja ainoastaan neljä kynsilakkaa ja jokainen niistä on Lumenea. Tarkalleenottaen merkin tämän syksyn kausikokoelmaa.
Sain blogin kautta kokeiltavikseni merkin huurteisella efektillä varustettuja syksyisiä Gel Effect -kynsilakkoja joiden laatuun olin jo valmiiksi ihastunut aiempien lakkakokeilujeni perusteella.  Huurteiset syyssävyt vain lisäsivät ihastustani!
Neljästä sävystä kaksi on huurteisen mattaisia ja kaksi huurteisen helmiäisiä.
Mattainen sävy 33 Utuharso on minusta täydellinen nudesävy.
Tällainen sävy saa kynnet näyttämään huolitelluilta ja tyylikkäiltä, muttei oikeastaan erotu mitenkään. Tämä on sellainen sävy, joka sopii lähes jokaiseen tilanteeseen ollen aina joko tyylikkään juhlava tai klassisen hillitty ja elegantti.
Sävy 34 Pilvipouta on sekin mattaisen creme ja tyylikäs, mutta aivan erilailla kuin edellinen sävy.
Tämä sävy on sen verran peittävä ja vaalea, että tämä erottuu kynsillä huomattavasti edellistä sävyä paremmin. Valkeahko sävy taittaa kauniisti vaaleanpunertavaan ja tekee kynsille herkän ja huolitellun lookin.
Frosted Pearl Effect -sävyt ovat kuitenkin niitä omia suosikkejani, jotka itseasiassa nappasin syksyksi Englantiinkin mukaani.
35 Aamuinen säde on minusta aivan ihastuttava nudelakka, jonka taikuus piilee juuri sen hiekanhuurteisessa lopputuloksessa. Aavistuksen kanervaan tai vaaleanpunertavaan taittava sävy on niin ihanan kaunis ja chic ettei tosikaan!
  
Neljäs upeus on edellistä greigempi sävy 36 Himmeää Valoa.
Tämä on luultavasti kaikista näistä ihanista lakkasävyistä se lempparini. Tämä vaan on niin minua! Tämä sopii jokaiseen tilanteeseen, näyttää aina tyylikkään elegantilta mutta hillityltä eivätkä pienet kulumatkaan haittaa, sillä lakka ei ole silmiin pomppaava. Tykkään tästä aivan suunnattomasti!
Muita Lumenen syyskokoelman kynsilakkoihin hullaantuneita?

Kommentit (6)

 1. Tiina Sipola

  Oon ihan lumoutunut noista lakoista. Ostin heti nuo kaksi alinta esittelemääsi, kun ne kaupan hyllyille tulivat. Suunnitelmana on ostaa koko kokoelma, ettei sitten harmita kun ne väistyvät seuraavan kokoelman tieltä 🙂

 2. Anonyymi

  Voisitko suositella rasvoittuvalle sekaiholle BB/CC voidetta joka olisi ns "meikittömiä" päiviä varten, eli semmoseen freesaukseen ja kasvojen punoitusta ja kiiltoa viemään, olisi kuitenkin kiva jos se myös peittäisi poskissa olevia arpia aknen jäliltä. Puuteria joutuu meikkivoiteenkin kanssa jatkuvaan lisäämään niin pelottaa nuissa BB voiteissa etenkin että puuteria joutuu koko ajan lisäämään ja lopulta on tosi pakkelinen naama mitä en halua. Mielellään keltapohjainen ja aika tummakin sävy käy kun ulkomaille olen lähdössä ja siellä tuota tarviisin:)

 3. Anonyymi

  Lumenen cc light sävy sopii ainakin tälle rasva naamalle.Levittyy helposti eikä jää ihohuokosiin inhottavasti niin kuin monet muut jotka pahimmillaan korostaa niitä.Clarinsin everlasting meikkivoidetta netissä monet suositelleet rasvaisesta ihosta kärsiville ja sitä meinasin kokella seuraavaksi koska itselle näin syksyn tullen alkaa lumenen cc lightkin olla liian tumma.clarinsilta löytyy Suomi hipiäisille vaaleita sävyjä ilman punaisuutta eli enemmän vaaleita keltaiseen taittavia ilman pinkki possu efektiä.

  • virve

   Tuota Lumenen CC-voidetta olisin itsekin tullut ehdottamaan, sillä se on juurikin tuollainen ohut, mutta rasvattoman tuntuinen. Estee Lauderin BB-voide on myös mattainen, muttei samalla lailla ohuen kuulas kuin Lumenen CC-voide vaan enemmän sitten jo peittävän paksuhko. 🙂

 4. Satu

  Kauniin tyylikäitä värejä, housuttavat. Vaan kun minä rakastan tumia lakkoja syksyllä, niin eivät kyllä ihan juuri nyt iske ehkä oikein 😉

 5. Anonyymi

  Voi ei minkä teit! Haluan ylimmän ja kaksi alinta!!!!!:( ihania

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *