Pilkettä silmään

Chanel on merkki, jonka ihmiset yhdistävät helposti klassiseen kauneuteen ja tyylikkyyteen. Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, että itseasiassa neiti Coco oli aikoinaan todella repäisevä ja rajoja rikkova persoona, joka tykkäsi jopa suorastaan shokeerata ihmisiä.
Siksi Chanelin tulevan kesän meikkilookissakin mennään klassisen linjan ulkopuolelle ja repäistään ihan kunnolla.
Chanel ja värilliset mascarat. Wow!
Olin aluksi aivan innoissani näistä ja suunnittelin jo kaikkien eri sävyjen ostoa, kunnes palautin itseni maanpinnalle kokeilemalla Yves Rocherilta saamaani päheän väristä, sähkönsinistä mascaraa.
Pienellä harjalla varustettu mascara on osa Yves Rocherin kesäistä Retropical-lookkia.

Ja onhan se nyt aivan uskomattoman päheän näköinen väri ripsissä!
Näitä värimascaroita ehdotetaan käytettäviksi mustan mascaran päällä ja vain ripsien kärjissä, mutta minä ainakin tahdon värin näkyvän kunnolla sitä ripsiini laittaessa. Pohjustinkin siis ripseni valkoisella IsaDoran ripsivärinpohjustajalla (loistava!) ja sudin päälle sinistä Yves Rocherin mascaraa oikein urakalla.
Mieletön kesäkasarilookki!
Ja sitten palautin itseni takaisin maanpinnalle. Värikäs ripsiväri on hauska juttu silloin tällöin käytettynä, mutta olen itse tyyliltäni sen verran klassinen ja perinteisiä, kauniita juttuja rakastava, että tällaiset värikkäät mascarat ovat kiva juttu ehkä kerran kuussa leikkisänä päivänä käytettynä, mutta eivät Chanelin hinnoilla.
Lopulta tulin aikani ripsiäni ihasteltuani siihen lopputulokseen, että sininen on minulle ihan liian villi mascarasävy ja palasin seuraavana päivänä takaisin normaaliin tylsän klassiseen lookkiini. 
Keltaista, turkoosia ja vihreänturkoosia Chanelin mascaraa jäi kuitenkin innolla odottelemaan 65-vuotias äitini, joka ei ole ollenkaan niin konservatiivinen meikkailija kuin allekirjoittanut…
Not my cup of tea, as we say in England. Mutta maistuuko teille?
Kommentit (16)
  1. Tilasin tuo YR:n sinisen, ajattelin, että se on tarpeeksi edullinen, jos ei tunnukaan ihan omalta. :p Kesällä ruskettunutta ihoa vasten sininen on varmaan tosi jees, talvikalpealle iholle ei niinkään.

  2. Voi vitsi, mä niin haluaisin kokeilla tuota keltaista. Buhuhuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *