Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pikkusiskon poskarit

Kuten jo kesällä kertoilinkin, on L’oreal tuonut markkinoille Maybelinen oman pikkusiskosarjan, MNY:n.

MNY:n tuotteiden ideana on halpuus ja värikkyys ja sarja sisältää nimenomaan värikosmetiikkaa (ei meikkipohjia) alle viiden euron myyntihintaan.

Ostin itse ensimmäiset MNY:n tuotteeni Sokokselta vähän aikaa sitten. Sarjan 4,90 euron hintaiset poskipunat näyttivät niin houkuttelevilta, etten vaan millään voinut enää jättää niitä hyllyyn.

Metallinhohtoiset poskipunat sävyissä 201 ja 301 kotiutuivat meikkipakkiini ja ovatkin olleet ahkerassa käytössä siitä lähtien.

Persikkainen 301 on näistä kahdesta sävystä se hieman kevyempi.

Persikkainen sävy taittaa kultaan ja tuo kasvoille juuri sopivasti sävyä ja heleyttä ilman, että lopputuloksesta tulisi liian voimakas.

Tämä on melko helppo sävy ja sopii varmasti monelle lämpimän pohjasävyn omistaville.

Toinen ostamani sävy oli tosiaan kylmempi pinkki sävy 201:

Minusta tämä on aivan upea pinkin sävy!

Pinkki, mutta samalla jotenkin ihanan pehmeä johtuen juuri sävyn hieman kultaan taittavasta metallisesta hehkusta.

Sävyssä on paljon pigmenttiä, joten sen kanssa saa olla levittäessä varovainen, mutta kuten yllä näkyy, häipyy se myös shimmerisyytensä ansiosta kauniisti.

Metalliseen taittavat poskipunat ovat ihania ja kauniita ja tekevät iholle kaunista heleyttä taittamansa valon avulla, mutta ne voivat myös olla petollisia, mikäli iho ei niiden käyttöalueelta ole hyvässä kunnossa. Poskilla olevat näpyt, ihon epätasaisuudet ja epäpuhtauksien aihettamat vanhat arvet ja röpelöisyydet korostuvat helposti metallinhohteisella tuotteella kuorrutettuina, joten mikäli poskiesi iho ei ole ongelmaton, suosittelen pysymään vähemmän metallinhohotoisissa tuotteissa.

MNY:n poskipunien joukosta löytyy myös valkoinen ja beigekultainen sävy, jotka ovat omiaan korostustuotteiksi esimerkiksi kulmaluulle ja poskipäille käytettynä!

Onko joku muu kokeillut MNY:n poskipunia?

Kommentit (11)

  1. Martina

    Mielenkiintoisia kommentteja!

    Sun ja Nekun innoittaman ostin tänään tuon 201:n (sekä "violetin" huulikiillon 581) ja innolla odotan, että pääsen kotiin kokeilemaan..! Kokeilin kämmenselkään ja vaikutti tosi kivalta. Nyt jäin vain miettimään vielä tuota 301:stä.. 😉

    Aluksi tuomitsin sarjan kokeilematta (!) ensisilmäyksellä "halpaa ja varmaan tosi huonoa" mutta don't judge the book by it's cover..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *