Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pikkupikkubikineissä

Kesä tulee ja pikkupikku bikineissä hengailu houkuttelisi, mutta alapäässä olisi jotain sellaista, mitä tahtoisi siistiä ennen pienten kangaskappaleiden päälleenvetoa. Höylän vieminen alapään lähelle kuulostaisi liian itsetuhoiselta ja vahankin mahdollisesti aiheuttama kipu sietämättömältä. Olisiko joku muu vaihtoehto?
Olisipa hyvinkin!
Sain itselleni tällaisien ajatuksien kanssa varsinkin painiville ihmisille suunnitellun karvanpoistokaksikon kokeiltavakseni lähinnä parisuhteen (ja sinkkuelämän) piristyksiä toimittavalta Kaalimato.comilta*, joka muuten tosiaan myy muutakin kuin vain suoranaista erotiikkaa.
Blitz Blank -merkki myy ainakin sivustolla suosittua karvanpoistovoidetta, jonka kanssa alakerrankin karvojen poistaminen on kivutonta, mutta erittäin sileää jälkeä jättävää.
Reilun kokoisen voidepurkin mukana tulee spaatteli, jolla karvanpostovoide levitetään halutulle ihoalueelle.
Peittävän voidekerroksen annetaan vaikuttaa iholla 7-15 minuuttia riippuen käsiteltävästä karva-alueesta ja vaikutusajan jälkeen iho pyyhitään spaattelin avulla puhtaaksi. Spaateli kaapaisee mukanaan paitsi iholla olleen voiteen myös sen alle peittyneet karvat jättäen ihon todella sileäksi ja pehmeäksi.
Limakalvojen lähettyvyydelle tätä ei suositella, mutta minä kyllä tein alakerran bikinirajaosaston kanssa surutta varsin laaja-alaisiakin kokeita ilman minkäänäköisiä ongelmia.
Pidin aivan suunnattoman paljon tästä kätevästä tuotteesta ja vaikka aluksi epäilinkin sen olevan varmasti aika tujua tavaraa ja sen käyttö jopa hieman arvelutti minua sai tuotteen INCI-listan vilkaisu minun rauhoittumaan. 
Tuotteen aktiiviaineena näyttäisi olevan sen sisältämä Calcium Thioglycolate, joka rikkoo keratinien välisiä siteitä ja saa karvat irtoamaan iholta vaikutusajan jälkeen lastalla pyyhkiessä. Tuon lisäksi tuote kuitenkin sisältää ihoa kosteuttavia, pehmittäviä ja rauhoittavia aineita, joten iho tuntuu käytön jälkeen todella sileältä ja hyvältä. Tämän kanssa ei synny vahaamisen kipua eikä tarvitse miettiä, höylääkö ronskisti vastakarvaan mahdollisiman sileää jälkeä hakien vai kiltisti myötäkarvaan pienen mahdollisesti jo alkavan sängentapaisen iholle jättäen.
Tähän väliin joudun toteamaan teille, että olen ihan sinut sen kanssa, ettette tahdo nähdä tässä yhteydessä, kuinka sileää jälkeä tuote teki. En nimittäin itsekään välttämättä välittäisi sitä täällä nettimaailmassa sen kummemmin esitellä muuten kuin suullisella tasolla. Toivonkin siis, että luotatte sanaani, sillä jäätte nyt ilman todistusaineistoa.
 Karvanpoiston jälkeen projektia voi vielä jatkaa Blitz Blank -merkin aftershavella.
Kuten purkin kuvakin jo kertoi, on tuote suunniteltu nimenomaan herkän alakerran iholle sopivaksi ja estämään ihon ärsyyntymistä ja vähentämään sisäänkasvaneiden karvojen riskiä.
Ihoa kosteuttava ja rauhoittava voide on ollut itselläni ainakin loistava apu lopputuloksen viimeistelyyn ja pehmeän ihon ylläpitoon, joten olen käyttänyt sitä sekä heti karvanpoiston jälkeen että muutenkin karvanpoistokertojen välipäivinä pitämässä alueen kunnossa.
 
On harmi, että erilaisia alakerran siistimiseen tarkoitettuja tuotteita on kaupoissa myynnissä loppujen lopuksi melko vähäisesti, mutta onneksi nettikaupat tarjoavat tässä asiassa apua.
Omat kokeiluun saamani tuotteet ovat tosiaan peräisin Kaalimato.comista* ja karvanpoistovoiteen löydät täältä.
Ja ai niin, lohdutukseksi muuten niille, joita pelottaa imagollisista syistä jäädä odottamaa pakettia Kaalimato.com -sivustolta: Oma pakettini tuli ihan vaan postin pakettiautomaattiin ja sain vain ilmoituksen, että Kentonec Oy on lähettänyt minulle paketin. Myös pahvilaatikon päällä luki pelkkä Kentonec Oy (joka tosin hihityttävästi toimii Kumitehtaankadulla…), eli ei tarvitse pelätä, että kukaan naureskelisi tietäväisen näköisenä paketin nähdessään
Mitäs tykkäätte tämän tyyppisistä karvanpoistotuotteista?
* Postauksen linkit ovat affiliate-linkkejä.

Kommentit (23)

  1. Anonyymi

    No täällä yks postin työntekijä 😉 osaa ny tulkita nää paketit 🙂 ja taidan tilata itellekki…

  2. Sonia

    Kyllä joo, kiinnostaa! Oonko ainoa jolle tuo "haluttu" yhdistyy mielessä rivosti? "Levitetään halutulle ihoalueelle." 😀 Sori oon vähän meikäläinen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *