Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pikkuinen Pallopääni

Ja taas oli yhdellä antiperspirantilla hautajaiset. Tällä kertaa roskakorin pohjalle laskettiin Estee Lauderin Body Performance Deon ruho (aka tyhjentynyt pakkaus).Minulla on hieman ristiriitainen fiilis tästä tuotteesta. Tämä kyllä piti hikoilun hyvin kurissa, ei ollut mikään ihan mahdoton sotkija (mikään ei tosin voita Clarinsin roll-on antiperspiranttia tässä) ja tuoksukin oli ihan kiva, mutta jokin tässä ei vaan kolahtanut.

Ehkä se sitten kuitenkin oli loppujen lopuksi se tuoksu, joka oli kuitenkim vain ”ihan kiva”? Tuoksu on melko pehmeä, mutta siinä on silti jotain pinetä pistävyyttä, joka alkaa loppujen lopuksi dödön loppua kohti jo kyllästyttämään. En sano tuoksua mitenkään pahaksi, mutta sellaiseksi kuitenkin, että oma nenäni kyllätyi siihen.

Toinen asia, joka tässä tökkii, on liian pieni kuula. Verratkaapa nyt vaikka Biothermin mollukkaan:

Okei, siroja naisiahan tässä toki kaikki ollaan ja kainalotkin ovat pienet, mutta kyllä minä tykkään isoista palloista, joilla saa hyvin ja kunnolla dödöä pintaan. Tällä se on vähän sellaista pientä neitimäistä pyörittelyä, joka ei oikein sovi kiireisiin ja suuripiirteisiin aamuihini.

Mistä kuitenkin tykkään tuotteessa kovasti on sen pakkaus. Dödöä saattoi säilyttää ylösalaisin, jolloin sitä oli helppo käyttää myös tuotteen loppuakin kohden. Toisaalta itse pakkaus on muuten hieman vanhanaikaien näköinen eikä valkoinen pinta ole ihan puhtaan valkoinen vaan jopa hieman kellastuneen värinen oikeasti valkoisen pinnan rinnalla katsottuna, mutta tykkäsin kuitenkin siitä, että vaikka pakkaus onkin valkoista muovia eikä läpinäkyvä, pystyy siitä kuitenkin valoa vasten katsottuna näkemään, paljonko tuotetta on sen sisällä jäljellä. Tämä on minusta oikein tärkeää, sillä joskus on oikeasti vaikeaa hahmottaa, tuntuuko pakkaus vaan tyhjältä vai onko se oikeasti lähes tyhjä.

Oletteko te kokeilleet tätä Estee Lauderin antiperspiranttia? Peukku ylös vai alas?

Kommentit (6)

  1. Nimetön

    M: Ihana! 🙂

    tuleva lukija: Veikkaan, että häiriö johtuu siitä, että blogini osoite on vaihtumassa/vaihtunut. Blogini toimii siis nykyään myös osoitteessa ostolakossa.com, mutta menee pari päivää, että osoitteesta ostolakossa.blogspot.com ohjautuu suoraan sinne ja voi olla, että pieni häiriö lukijaksi liittymisessä johtuu tuosta. Voi siis olla, että parin päivän päästä homma taas toimii normaalisti. Laita ihmeessä viestiä, jos ei onnistu silloinkaan!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *