Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pikapuhdistaja

Oletteko te niitä, jotka noin niin kuin teoriassa ja periaatteessa tahtoisivat kyllä käyttää puhdistavia kasvonaamioita, mutta jotka eivät millään malta odottaa niiden vaikutusajan verran?

Kosteuttavat naamiot ovat usein paljon helpompia, sillä ne voi parhaassa tapauksessa jopa jättää iholle yön yli tai ainakin vähintään vaan pyyhkiä pois paperilla, mutta puhdistavan muta-, savi- tai turvepohjaisen naamion kanssa on hengattava kymmenestä pariinkymmeneen minuuttiin, jonka jälkeen naamion saa vasta huuhdella vedellä pois. Joidenkin mielestä aika on aivan liian pitkä ja mikäli ei ole halukas säikyttelemään kanssaeläjiä vaeltelemalla asunnossa maatakyntäneen mörön näköisenä, on parikymmenen minuutin värjöttely lukkojen takana muulta maailmalta (tai ainakin perheeltä) usein melkoisen puuduttavaa.

Onneksi kaikki naamioit eivät kuitenkaan vaadi niin pitkää vaikutusaikaa.

Erityisesti pienten lasten äidit varmasti tahtoisivat välillä päästä hoitamaan hormoneista, stressistä ja muista mahdollisista syistä johtuen kukkivia kasvojaan, mutta eivät millään saa pelattua itselleen muutamaa minuuttia pidempää naamiointiaikaa. Onneksi sekin voi kuitenkin riittää!

Ahavan Time To Clear Purifying Mud Mask on nimittän puhdistava mutanaamio, jonka vaikutusajaksi kasvoilla riittää kaksi minuuttia.

Kyllä, kaksi minuuttia ja loput on jo helposti liikaa.

Ihoa tehokkaasti puhdistava naamio on omiaan nimenomaan rasvaiselle tai sekaiholle, mutta pintakuivemmalle iholle tuote saattaa helposti olla liian tujua tavaraa.

Naamio jättää ihon ihanan pehmeäksi, puhtaaksi ja kirkkaaksi, mutta on tosiaankin varsin tehokas puhdistaja enkä siksi missään nimessä suosittelisi sitä kuivempi ihoisille.

Siinä missä moni puhdistava naamio tuntuu välillä jopa melko haastavalta pestä iholta pois, irtoaa tämä naamio kasvojen iholta vaivatta vedellä huuhtoessa.

Naamio onkin loistava pika-apu niinä kiireisinä hetkinä, joina iho kaipaa hieman tehokkaampaa puhdistusta.

Hintaa naamiolla on noin 33 euroa ja sitä myyvät esimerkiksi Sokokset.

Oletteko kokeilleet tätä naamiota? Mitkä ovat teidän suosikkejanne puhdistavien naamioiden kategoriassa?

Kommentit (9)

  1. Anonyymi

    Mä ainakin nautiskelen niistä hetkistä, kun saa rauhassa hemmotella itseään, ja tehdä pitkän kaavan kasvohoidot. Lempparinaamioitani ovat Freemanin erilaiset naamiot, etenkin mansikka-suklaa ja avokado-kaura(?). Molemmat kuitenkin puhdistavia naamioita, jotka tuoksuvat taivaalliselle! 🙂

    Chatte

  2. KittyCatCat

    Vielä ikävempää on odotella naamion kuivumista, kun käyttää vahvoja silmälaseja eikä halua laittaa niitä naamion päälle. 20min odottelu ilman, että voi oikeasti tehdä mitään(koska ei näe edes lukea lehteä kunnolla) on todella ärsyttävää.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *